Blood Valley Etkinliği İsim Değişikliği Talebi ( Archer Valley )

JohnPlane

Üye
Malumunuz bu etkinliğe girdiğiniz zaman sadece " Archer " sınıfı görüyorsunuz 2 ırk birbirine uzaktan vura vura vura kimin okçu sınıfı fazla ise o taraf kazanıyor. Bende şöyle birşey düşündüm bu etkinliği adı Archer Valley olsun sadece okçular girebilsin arada warrior mage priest asas falan oluyor öyle oyunu oynayanları izlemek zorunda kalıyorlar tam bir eziyete dönüşüyor. Veyahut şöyle birşeyler olmalı okçuların oklarının gelmesini engelleyebilecek Aralara tepeler yada ne bileyim ok kalkanı gibi tüm sınıflara bu etkinliğe özel birşey verilmesi lazım.

JohnPlane

Üye
Etkiliğin değil oyunun adının Rogue online olması gerekir. Rogue karakterini bu kadar işlevli yaparsan olacağı bu. Animasyon seriliği sayesinde eli hareket etmeden macro ile skill vuruyorlar onlarca kez konu açtık bilet oluşturduk video çektik yok kimse ilgilenmiyor. Hani diyorlar ya yönetim çok ilgili ya bunun alakası yok yada bu tür sorunlar onlar için sorun değil.
Protean,Haggard ve Haddar her yer Battle Priest dolu. Benim söylediğim sadece bu etkinlik için

JohnPlane

Üye
Etkiliğin değil oyunun adının Rogue online olması gerekir. Rogue karakterini bu kadar işlevli yaparsan olacağı bu. Animasyon seriliği sayesinde eli hareket etmeden macro ile skill vuruyorlar onlarca kez konu açtık bilet oluşturduk video çektik yok kimse ilgilenmiyor. Hani diyorlar ya yönetim çok ilgili ya bunun alakası yok yada bu tür sorunlar onlar için sorun değil.
Sen tavuk döner mi seviyorsun et döner mi ? Rogue tabiki şuanki haliyle iyi ve böyle olması lazım yoksa her taraf döner dükkanı olur.

priesttt

Üye
3 lü 5li o kadar seri ki yaratığı saniyeler içinde kesiyor

N1pple

Üye
Tahminlerime göre en son odalara kalıyorsun yani bp durumun az. En son odalara da genellikle okçu bp falan gelmesinin sebebi oyundaki jobları oynayan oyuncu sayıları.Kendimden örnek verecek olursam 16000 ve 16001. odalara denk geliyorum genelde ve bu odalarda yüzde 95 magesi fazla olan taraf kazanıyor. Neredeyse hiçbir şekilde de dengeli mage dağıldığını görmedim sayı olarak. Yani tamamen yüzde 50 şansın var magesi bol tarafa girersen sadece haritada boş dolaşarak bile easy win alırsın, yok magesi az denk gelen tarafa düşersen de aynı şekilde yırtınsanda kazanma şansın yok. İlk odalarda kazanmanın tek yolu nasibinde magenin bol olduğu tarafa düşmek başka şansın yok umarım eşleşme sistemi sayısal dağıtımı daha uygun yapabilir zira kazanmak oyunculuğa emeğe değil mage sayısı bol olup olmamaya bağlı olması oyun keyfini kaçıran bir durum.

levbom

Üye
np kasıp üst odalara girerseniz diğer joblarında oldugunu görürsünüz. muhtemelen hiç bp kasmıyorsunuz bpniz yok dolayısıyla iteminizde yok paper+7 set le çıkıp birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz oda olmuyor. ondan sonra okcu cok okcu cok. su oyuna artık biraz yatırım yapın oyundan para cıkartıp durmayın. oyunda kazandıgınızı oyuna yatırırsanız ve bp kasarsanız ilk odalara girersiniz ve karma partilerin oldugunu görürsünüz.

Myra

Üye
Blood valley de okçular avantajlı evet ama mageler daha güçlü magelerin olduğu taraf okçular yeniyor.

RoXriTe

Üye
np kasıp üst odalara girerseniz diğer joblarında oldugunu görürsünüz. muhtemelen hiç bp kasmıyorsunuz bpniz yok dolayısıyla iteminizde yok paper+7 set le çıkıp birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz oda olmuyor. ondan sonra okcu cok okcu cok. su oyuna artık biraz yatırım yapın oyundan para cıkartıp durmayın. oyunda kazandıgınızı oyuna yatırırsanız ve bp kasarsanız ilk odalara girersiniz ve karma partilerin oldugunu görürsünüz.
item yapsan bile bir şey değişmiyor. karaktere +42 def ekledim takılar ile yine 548 damage yiyorum 42 def yokken de 548 damage yiyordum okçudan haydi gel çık işin içinden

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt