Blood Valley Etkinliğinde 2 Irkın eşit sayıda alındığıan emin miyiz?

sanne2

Üye
Evente tıklama kısmında 850 proteana 1100 luanskar falan vardı ve bence bu fazla kalan lunaskarlar dahil edldi çünkü bizde toplam 4-5 pt adam varken karşısı en az 7-8 pt, bu ilk kez olmuyor ve böyle düşünen tek kişi değilim, bu event geldiğinden beri fiyasko ve zarar dışında bir şey olmadı ve o yönde devam ediyor.

UNDERT0KER

Üye
giremedik kardeş giremedik Sorun Var Etkinlikte O giremeyenler biziz Konu Açtım Zaten. Çoğu Kişi Bug Yüzünden Giremedi.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Etkinlikte olan hata için üzgünüz, geliştirici ekip üzerinden çalışıyor en kısa zamanda hatasız bir şekilde giriş yapabileceksiniz.

sanne2

Üye

Şuraya bir bakın, bizim town baştan beri böyle, başta monuya koştuk benle birlikte 4-5 kişi vardı karşıda 2-3 pt adam ortaya koşmuştu bile, lunaskarla çok akıllı proteanalr gerizekalı mı niye o kadar eksik olalım? Eşleşme sistemi çalışmıyor kapatın şu eventi artık haksız rekabet sıktı, Protean girip kazanamayanlar lunaskar olmaya başladı.

Şuraya bir bakın, bizim town baştan beri böyle, başta monuya koştuk benle birlikte 4-5 kişi vardı karşıda 2-3 pt adam ortaya koşmuştu bile, lunaskarla çok akıllı proteanalr gerizekalı mı niye o kadar eksik olalım? Eşleşme sistemi çalışmıyor kapatın şu eventi artık haksız rekabet sıktı, Protean girip kazanamayanlar lunaskar olmaya başladı.
Gidip umarım townda afk olanlara atak banı falan atmazsınız towndan ayrılamıyoruz yapıcak başka bir şey yok etkinlikten çıkmaktan başka, ben onu yaptım o arkadaşların aklına gelmemiştir belki.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör

Gidip umarım townda afk olanlara atak banı falan atmazsınız towndan ayrılamıyoruz yapıcak başka bir şey yok etkinlikten çıkmaktan başka, ben onu yaptım o arkadaşların aklına gelmemiştir belki.

Destek sistemini kullanarak şikatet edebilirsiniz.

presto_86

Üye
Gerçekten çok fazlalar o afk olanlar oynasa bile kazanmak imkansız

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Etkinliğin her odasına 160 Protean, 160 Lunaskar oyuncusu alınıyor. Eğer ırkınızdaki sayı az ise bunun sebebi etkinliğe girerken oyuncuların aldığı crash hatası olabilir. Ek olarak etkinliğe girdikten sonra çıkan kullanıcılar da olabiliyor.

Archantos

Üye
Merhaba,

Etkinliğin her odasına 160 Protean, 160 Lunaskar oyuncusu alınıyor. Eğer ırkınızdaki sayı az ise bunun sebebi etkinliğe girerken oyuncuların aldığı crash hastası olabilir. Ek olarak etkinliğe girdikten sonra çıkan kullanıcılar da olabiliyor.
Merhaba

160v160 da gözle görülür fark mevcut. Crash bir ihtimal ama neredeyse 4 pt fazla karus olabiliyor savaşlarda bir etkinliğe girişte bu kadar çok crash olduğunu ve oyuncuların savaş başında çıktığını düşünmüyorum.

Eşleştirme üzerinde çalışma ve kontrol yapılmasını Protean ırkı olarak rica ediyoruz

MaRaKeSH

Üye
Kaç zamandır bununla ilgili yazıcaktım kısmet olmadı bari şimdi yazayım. son 3-4 savaştır dikkat ediyorum savaşa girdiğim anda lunaskar ırkı hep 200-300 sayı önde başlıyor bu banamı denk geliyor bilmiyorum. sayısal olarak da garip bir şekilde lunaskar ırkının hep kalabalık olduğu gözlemliyorum. bunda bir gariplik olduğunu düşünüyorum. Son olarakda savaşa girme sınırını 10k yapmıştınız sanırım ya bu sistem çalışmıyor yada 10k demekki yetersiz bir sınır oldu ne kadar çöp çar varsa savaşta. ben np li olarak defalarca kez giremezken np si olmadığını düşündüğüm dv de hiç karşılaşmadığım donsuz gezen bir çok kişi var bir inceleme yapılması taraftarıyım. bir çok kişide onaylayacaktır

RickSancheZz

Üye
geçenki blodyde karşımızda protean yok denecek kadar azdı 1200 sayı farkla aldık, ödülü aldık ama zevk alamadık , düzeltilmesi gerekiyor, etkinliğe girişte crash yiyenlerin yerine bekleyenlerden alınabilir bi dünya oyuncu giremiyor.

MaRaKeSH

Üye
geçenki blodyde karşımızda protean yok denecek kadar azdı 1200 sayı farkla aldık, ödülü aldık ama zevk alamadık , düzeltilmesi gerekiyor, etkinliğe girişte crash yiyenlerin yerine bekleyenlerden alınabilir bi dünya oyuncu giremiyor.

sanırım bizi yendiniz :)

HeaveN

Üye
Protean ırk kristal çok iyiler ama Bloody Valley zayıflar çünkü hep Afkler tam sağlam takımları yok Lunaskar 4 team birden ilerliyo konuşarak herkes o noktaya yöneliyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt