Blood Valley Etkinliğinde Kendi Kendine Etkinliğe Kaydınız Silindi Yazısı Çıkıyor.

UNDERT0KER

Üye
Tamam Oyun Yeni Dedik Her şeye EyvAllah Çekiyoruz da Arkadaş Yeter Artık. Geçen Blood Valley de 3 Dakika Bekle Harita Yükleniyor Hatası Yedim. Şimdide Durduk Yere Etkinlikten Vazgeçmediğim Halde Etkinliğe Kaydınız Silindi Diye Yazı Çıkıyor. Her Gün Yeni Bir Şey Çıkıyor Arkadaş.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Rise Online World'ün tekrardan erken aşamada olduğunu, bu tür olayların yaşanacağını, zaman içinde gerekli aksiyonların alınıp düzeltileceğini belirtmek isterim.

UNDERT0KER

Üye
Bu Hataların Telafisi Olacak mı 2 Seferdir Giremiyoruz.

Rise Online World'ün tekrardan erken aşamada olduğunu, bu tür olayların yaşanacağını, zaman içinde gerekli aksiyonların alınıp düzeltileceğini belirtmek isterim.
Tamam Oyun Yeni Dedik Her şeye EyvAllah Çekiyoruz da Arkadaş Yeter Artık. Biliyoruz zaten Buraya Onu Yazdım Ama Her gün Ayrı Bir Şey Çıkıyor. Çalışan Şeyler Bozuluyor.

RickSancheZz

Üye
hiç karşılaşmadım bu hatayla , umarım denk gelmez zaten güç bela giriyoruz :D

HeaveN

Üye
Sende Şans yokmuş 1 kere olmuştu bana duzeldi şükür

Lady

Üye
Etkinliğe kayıt olduktan sonra chatte yazı yazmak için enter tuşunu kullandığımda kaydım silinmişti. Yani enter tuşu sebep olmuştu. Buna da dikkat etmek gerek.

Akc

Üye
Bunları negatif bir şekilde aktarmak yerine bence oynadığımız oyun daha güzel olsun diye yöneticilere ticket açarak sorunların giderilmesini sağlayabiliriz.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Bunları negatif bir şekilde aktarmak yerine bence oynadığımız oyun daha güzel olsun diye yöneticilere ticket açarak sorunların giderilmesini sağlayabiliriz.

Çok güzel dediniz kesinlikle bu şekilde ilerlersek oyunun gelişimine katkı sağlarız.

N3v3N

Üye
Selam

Sevgili UNDERT0KER,

Zaman herseyin ilacıdır.

Saygılarımla

McihanM

Üye
Yıl olmuş 2022. Bir insan neden tüm kelimelere büyük harfle başlar ki? Yanlış olduğunu bile bile bilerek yapan insanlar var bunu. Sebebini cidden merak ediyorum. Dil bilgisi ile ilgili diğer herşeye varım bende çok iddialı değilim dil bilgisi konusunda ama özellikle forumlarda bu şekilde yazanlar acayip tilt ediyor beni.

Ek: Arkadaşın yorumlarına baktım şimdi :) Ya tüm kelimelerin baş harfini büyük yazıyor ya da yorum içerisinde cümle başlarıda dahil hiç büyük harf kullanmıyor. Enteresan :)

UNDERT0KER

Üye
Yıl olmuş 2022. Bir insan neden tüm kelimelere büyük harfle başlar ki? Yanlış olduğunu bile bile bilerek yapan insanlar var bunu. Sebebini cidden merak ediyorum. Dil bilgisi ile ilgili diğer herşeye varım bende çok iddialı değilim dil bilgisi konusunda ama özellikle forumlarda bu şekilde yazanlar acayip tilt ediyor beni.

Ek: Arkadaşın yorumlarına baktım şimdi :) Ya tüm kelimelerin baş harfini büyük yazıyor ya da yorum içerisinde cümle başlarıda dahil hiç büyük harf kullanmıyor. Enteresan :)
Ya Kardeş Sanane Ben Böyle Görüntüsünü Seviyorum Kullanıyorum Dil Bilgisiyle Ne Alakası Var Allah İçin. Tilt Oluyorsan Okuma Geç Kardeş Sen Tilt Oluyorsun Diye Ben Hoşuma Giden Şeyi Bırakmam. Bunun Yılla Ne Alakası Var Yıl Olmuş 2022 Ne Alaka Yazdıklarında 1 Tane Mantık Yok.

UNDERT0KER

Üye
Bu Seferde Bu Hatayı Aldım 3 Seferdir Giremiyorum. Benim Chardamı Sıkıntı Var Anlamadım. Diğer Arkadaşım Girdi.

Ekli dosyalar

• fafa.jpg
    fafa.jpg
    338.6 KB · Görüntüleme: 17

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt