Blood valley girememe

DendroctonuS

Üye
Kusura bakmayın bunu sormak zorundayım ve bu konuyu açmak zorunda kaldım ne Discord ne de ticket tan düzgün bir cevap alamıyorum tam 1 aydır blood valley giremiyorum. Katıl butonunun yeri sabit ve resmen çıkmadan bastım deriz ya hep o şekilde basıyorum ama genede almıyor. Herhangi bir yetkili isimden cevap bekliyorum. Girmeme engel olan SEBEP nedir?

RickSancheZz

Üye
internet hızında bi problem var mı ? Tıklaman sunucuya geç gidiyor olabilir

HeaveN

Üye
Pek canını sıkma şans çok kişi var lunaskarsan eğer giremezsin kolay kolay ırk çok ben artık kafama takmıyom bazen giriyom bazen girmiyo relax ol bence
çok canını sıkarsın yoksa morelin bozulur craft yap zaten bi sandık parası çıkıyo hemen

DendroctonuS

Üye
Pek canını sıkma şans çok kişi var lunaskarsan eğer giremezsin kolay kolay ırk çok ben artık kafama takmıyom bazen giriyom bazen girmiyo relax ol bence
çok canını sıkarsın yoksa morelin bozulur craft yap zaten bi sandık parası çıkıyo hemen
Canım şuna sıkılıyor sürekli girerim diye skill sıfırlıyorum BP girmemek için ama bu seferde girersem artık skill sıfırlamayacam etkinliklere girip tokmakçı takılacam millet bu yüzden int dönmüyor herhalde

MaRaKeSH

Üye
yanlış hatırlamıyorsam 10k bp ihtiyacı olması gerekiyor bunu bir kontrol edin derim gei kalan herşeyi arkadaşlar yazmışlar. Lunaskarda oynuyorsanız protean sayısı düşük olduğundan girememeniz de normal. bunun dışında bp priestseniz Allah aşkına CC yada db olarak savaşa girin :)

RickSancheZz

Üye
En yüksek hız internetteyim pc de iyi yani imkansız ama oyun yönetiminin verdiği cevap sınırlı sayıda katılımcı var diyor işin bahanesi bu tabi

o zaman geç tıklıyorsun bro 2 sn geç tıklasam bende giremiyorum, kendi yöntemimi söyleyeyim etkinlik katıl butonunun çıktığı yerek ufak bi kağıt yapıştırdım, etkinlik saatinden 3 dk önce karakteri townda duvara sabitliyorum, 15 sn önce o noktaya seri tıklama yapıyorum, bu yöntemle giremediğim etkinlik olmadı hepsine alıyor.

DendroctonuS

Üye
o zaman geç tıklıyorsun bro 2 sn geç tıklasam bende giremiyorum, kendi yöntemimi söyleyeyim etkinlik katıl butonunun çıktığı yerek ufak bi kağıt yapıştırdım, etkinlik saatinden 3 dk önce karakteri townda duvara sabitliyorum, 15 sn önce o noktaya seri tıklama yapıyorum, bu yöntemle giremediğim etkinlik olmadı hepsine alıyor.
Çıldırıyorum en son robot yazılımla tıklamam gerekecek robot yapacam evde

Baskan

Üye
Sistemi degistirmeleri lazim artik biraktim denemeyi 4 ay olmustur.

Alkoer

Üye
Canım şuna sıkılıyor sürekli girerim diye skill sıfırlıyorum BP girmemek için ama bu seferde girersem artık skill sıfırlamayacam etkinliklere girip tokmakçı takılacam millet bu yüzden int dönmüyor herhalde
Gidebilsem bende tokmaklayacam...

DendroctonuS

Üye
Sistemi degistirmeleri lazim artik biraktim denemeyi 4 ay olmustur.
adam belirli bir girme sayısı var diyip konuyu kapatıyor ille ben mi söyleyecem 75 levellere 100 erli daha küçük yer oluşturun. 70-74 arasına aynı , 65-70 arasına aynı yani bölecen parçalayacan bir çözüm üretip herkesi o etkinliğe alacaksın yaptığın etkinliğe 500 kişi giriyorsa diğer 800 kişi giremiyorsa kimse kusura bakmasın ama oyun yönetiminin bizde bir kusur var diyip bir kere kendini sorgulaması lazım kaç aydır sabır sabır sabır yönetimin hiç bir şeyine ses çıkarmadım arkalarında durdum ama bunun sonu böyle giderse 1 seneye shutdown yer bu row

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt