Blood Valley harita tasarımı

Jastreb

Üye
Event haritası açıldığından beri herkesin yazdığı mage mapi olan eventin artık düzenlenmesi gerekiyor. Server başında alınan şikayetler sonucunda yeni harita yapılacak denilmişti ondanda vazgeçilmiş. Biz haftada belli günler mage eğlendirmeyemi girecez sürekli?
Yapmıyorsanız yeni bir map ortadaki taşları kaldırın herkes içeri girsin bakalım kim kazanıyor. Kolu olmayan 3tane mage aynı anda skill basıyor diye event çöp oluyor.
YETER ARTIK. discorda yazıyoruz siliniyor sanki birine küfür ediyoruz. Yeni dungeon getireceğinize bu haritayı düzenleyin oyuncular daha çok memnun olacaktır. Hadi onla uğraşmıyorsanız ortadaki taşları kaldırıp aşağı indirin haritayı yani 1 saate yaparsınız neden işkence çektiriyorsunuz insanlara?

RickSancheZz

Üye
mage oyuncusu olarak yazıyorum, dvde pkya çıkan bi karakter değilim ama her girdiğim 3 blodynin 2 sinde ranktayım, rankta olamdığım maçtada 11-20 arası bi sıradayım,map gerçekten magelere çok uygun, içeriyi bir alan bi daha bırakmıyor mageler kapıyı tutsun giren olunca alanları salla her novada 300 bp gelsin kebab :D
orta monuyu çevreleyen duvarların komple kaldırılıp irili ufaklı bir kaç siper,engel tarzı şeylerin koyulması taraftarıyım, 70 i kapıya aç , hazır bekle, gelince vur mantığının değişmesi lazım

levbom

Üye
mage oyuncusu olarak yazıyorum, dvde pkya çıkan bi karakter değilim ama her girdiğim 3 blodynin 2 sinde ranktayım, rankta olamdığım maçtada 11-20 arası bi sıradayım,map gerçekten magelere çok uygun, içeriyi bir alan bi daha bırakmıyor mageler kapıyı tutsun giren olunca alanları salla her novada 300 bp gelsin kebab :D
orta monuyu çevreleyen duvarların komple kaldırılıp irili ufaklı bir kaç siper,engel tarzı şeylerin koyulması taraftarıyım, 70 i kapıya aç , hazır bekle, gelince vur mantığının değişmesi lazım
mantıklı bir öneri olmuş böylece daha açık bir savaş olabilir.

Lady

Üye
Duvarlar da bug lı zaten. Kapıdan içeri gireceğim tam girerken sağ tarafa dönmeye çalışıyorum mouse ile. Karakter deli tavuk gibi ileri geri gidip duruyor. Kaç kez dedim uyardım. Ama kaç ay oldu hala onu bile düzeltmediler. Aynı şey zindanlarda da var.

Burtto

Üye
harita güzelde sorunlu. duvar diplerine geldimmi çıldırıyorum:D
bide sanki yanıyo gibi blurlu bazı yerler

priesttt

Üye
Orta monu orta monu diye tutuştuğun için magelere laf atıyorsun, Yani ne yapsın mageler açık alanda keklik gibi avlansın mı adamlar dar bir yerden geçmesi gerekiyor ki kalabalığa meteor atabilsin.
Sağ ve sol Monular 50'şerden 100 puan veriyor orta monude 100 puan veriyor
Sağ ve sol monularda duvar var mı ? köprü var mı ? YOK
e güzel kardeşim sen zorluyosun da zorluyorsun ortayı alalım diye adamlarda savunuyor içeri girmeyin diye sen de yan monuları kesersin
4 tane kapı var orada bir yerden gir 4 parti magede yok ki orada

Balerion

Üye
Duvarlar da bug lı zaten. Kapıdan içeri gireceğim tam girerken sağ tarafa dönmeye çalışıyorum mouse ile. Karakter deli tavuk gibi ileri geri gidip duruyor. Kaç kez dedim uyardım. Ama kaç ay oldu hala onu bile düzeltmediler. Aynı şey zindanlarda da var.
Oyunda ölümsüzlük bugu var sen duvardaki buga şükret bence :D

Erol

Üye
şuanda oyun kapalı sanırım kapalı yada acık oldugunu nasıl anlıycaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt