Blood Valley Savaşındaki Irklar Arasındaki Dengesizlik

HARE

Üye
Merhaba,

Blood Valley ve Crystal Fortress War etkinlikleri için düzenlemeler devam etmektedir.

Blood Valley için ekstra olarak iki ırkın ortak olarak savaşacağı, bahsettiğiniz dengesizliğin önüne geçecek bir çözüm üzerinde duruluyor.
Yakın zamanda detayları ortaya çıkacaktır.
Bu çözüm değil ki sistemde sıkıntı olduğu aşikâr. İki tane pvp etkinliği var; CF'de BV'de sallantıda yani... Belki 1,5 aydan fazladır 002 odasına melee ağırlıkta hep aynı isimler denk düşüyor. Lunaskar ile protean arasıda sayısal olarak da dengesizlik var; örneğin dün gece yine aynı odada karşı ırkın neredeyse yarısı kadardık. Başka odalarda da mage ve priest classları ağırlıkta oluyor. Bunu hemen hemen herkes fark etmiştir ancak haftalar geçmesine rağmen herhangi bir düzenleme getirilmiş değil.

AFK kalanlardan vesaire bahsetmiyorum bile. O adamların atak ban dışında zaten bir sonraki savaştan da men edilmesi lazım. Daha önce bu talebimi dile getirmiştim, ağırlıklı BP ortalamasına göre girsek çoğu sorun ortadan kalkacak.

RickSancheZz

Üye
AFK kalanlardan vesaire bahsetmiyorum bile. O adamların atak ban dışında zaten bir sonraki savaştan da men edilmesi lazım. Daha önce bu talebimi dile getirmiştim, ağırlıklı BP ortalamasına göre girsek çoğu sorun ortadan kalkacak.

1 kişi görevlendirseler 2 hafta bloddy odalarını gezse afklardan kurtuluruz.

SinanS

Üye
ahhhh ahhhh keşke girebilsem 1 ay 4 gün oldu hala giremedim :D yetkililerden tek cevap sayı sınırlaması var :D oldu olacak deftere isim yazdıralım sadece onlar girsin :D yani alınacak çözümler çok basit ama alabilecek kişi var mı dersen tam bir Muamma
Geç tıklıyorsun çünkü..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt