ANKET Blood Valley ve Crystal Fortress War Etkinlik Anketi

CFW ve BVW Etkinliklerine 2 Irkın aynı parti içerisinde girmesini isterim.

• Evet

Oy: 195 70.1%
  • Hayır

Oy: 83 29.9%

• Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vision

Senior Moderatör
evet tebrik ederim berbat bir deneyim oldu. herşeyi çok iyi yaptıgınız gibi bunuda süper yapmışsınız. yazı bile yazamıyoruz partideki adama nasıl anlaşıpda savaşacağız onu düşünmemişsiniz ama. umarım en kısa sürede geri düzeltirsiniz savaşı tek güzel etkinlik buıydu bunuda batırmışsınız...
Blood valley etkinliğinde yaşanan tüm sorunlar geliştirici ekibe aktarıldı. Önümüzdeki güncellemede düzelmiş olacaktır.

GaeukoHontza

Üye
Tek bir ırk olsun tüm ırklar kalksın madem böyle saçma şey olur mu biz neden item yapıyoruz karşı ırkı kesmek için bi bakıyorsun şak diye aynı takımdasın ayrı bir event getirin madem 2 ırkın ortak partide olduğu savaş nedir tanımına uyuyormu bu davranış(lunaskarım aylarca blood valley etkinlğine giremedim kimse gelipte kaybedince böyle yorum yapıyorsun demesin)

Son düzenleme:

RickSancheZz

Üye
Beklentim vardı ama savaş berbat geçti, acilen sorunlar düzelene kadar eski sistemde girmemiz gerekiyor.

levbom

Üye
Blood valley etkinliğinde yaşanan tüm sorunlar geliştirici ekibe aktarıldı. Önümüzdeki güncellemede düzelmiş olacaktır.
savaşla ilgili hiçbir değişiklik yok düzeltmek için güncellememi beklenecek. yoksa düzeltme güncellemesimi gelecek?

GaeukoHontza

Üye
farmerlar için ırk savaşını bozdunuz bpleri almayın ırk savaşına bakın ozaman proteanlar nasıl kazanmaya başlıyor

N3v3N

Üye
Cfw de çok fazla 5vs - 7vs8 denk geliyor. Rakip full 70-75 iken protean tarafınin cogunluu 60-65 arası.

Hem lvl olarak düşük party, hem sayıca düşük party. Ne yapalım cf girer girmez alt f4 mu çekelim?

customer

Üye
BVW Etkinliğine giriş için sezon puanı 0 yapılmıştı ama ben tıkladığımda yetersiz battlepoints yazısı çıkıyor ve almıyor BVW ye.

BySavas

Üye
iki ırkın karışık girmesi kadar amatör birşey görmedim

fazlalık userler karışık girilmesi gerekirdi

customer

Üye
Sadece iki ırkın birlikte girmesi yetmez level aralıkları getirilmeli örnek 75 level 65 levele denk gelmemeli. Mesela 75-74 ler ayrı 73-72 ler ayrı ayrı gruplanmalı.

GunJack

Üye
Merhabalar,

Dungeon sistemlerinde de otomatik bir sistem yapsanız olmaz mı bunun içinde bir çalışma var mıdır ? Daha açıklamak gerekirse grup zindan için hakkım var ise katıl veya ara gibi bir butona bastığımda , benim gibi party arayan 8 kişiyi bulduğu an girsek mesela ? Irk gözetmeksizin tabi.
Katılıyorum zindan ırk mücadelesinin olduğu bir yer değil pve bir alanda içeriye kolay ve hızlı girmemizi sağlayabilir.

Delucia

Üye
Ver human tarafında karakter açana yüzde 20 extra exp bak bakalım adam kalıyormu orada

Sisyphos

Üye
Merhaba Arkadaşlar.

Irk dengesizliğinden şikayetçi olan oyuncularımız için Crystal Fortress War, Blood Valley War etkinliklerinde Lunaskar ve Protean ırklarının aynı parti içerisinde savaşmasını sağlayacak bir sistem geliştiriyoruz.

Sizlere de bunu sormak istedik anket yoluyla, cevaplarınızı bekliyoruz.
olması gereken karma olması zaten bir ırkın diğer ırka üstünlüğü ancak iyi oyunculukla olmalı itemle değil. Dengeli partileri karşı karşıya getirmelisiniz.

_F_G_

Üye
Etkinlik üzerinde dengeli bir dağılım için, sürekli aynı ırkın kazanmaması için birleşim yapılabilir. Aynı partide olmasa bile aynı tarafta oynamak isteyen insanlar için seçme şansı getirilebilirse daha güzel olur. Katıl butonun yerine mavi ve kırmızı takım için ayrı katıl butonları konabilir. Belli bir oranın fazlasında bir tarafa katılım olmasını önlemek için sayıya göre kırmızı yada mavi buton aktif edilebilir. Destekliyorum. İyi forumlar.

OPiA

Üye
güzel bir düşünce 2 ırkın da bir bu etkinlikleri yapması blood savaşı'n da nasıl ki keyifli geçiyor ise crystal war etkinliğin de de keyifli geçeceğini düşünüyorum.

Castar

Üye
Merhaba,

Hem yaşanan dengesizliğe güzel bir çözüm olup hem de oyunun aslında bir takım oyunu olduğunu gösteren iki farklı ırkın ortak bir etkinliği olmuş olur.

xGarfield

Üye
iki ırk arasında rekabet kalmaz ozman bence mantıksızlık çünkü bu tarz oyunlarda ırklar arasında rekabet olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt