Öneri Blood Valley ve Crystall Fortress War etkinliğine itemsiz arkadaşların girmemesi için

Thoosy

Üye
Daha önceden oynamış olduğum MMORPG olan World Of Warcraft oyununda karakter leveli dışında bir de itemlerin leveli (ilvl) vardı ve oyunda bazı etkinliklere girilebilmesi için belli bir ilvl üstünde olunması gerekiyordu. Buraya da böyle bir sistem getirilip hem etkinliklerde oltayla boş karakterle giren insanların önüne geçmiş oluruz hem de girmek isteyen insanları item yapmaya zorlayarak piyasayı canlandırabiliriz.

Alkoer

Üye
Daha önceden oynamış olduğum MMORPG olan World Of Warcraft oyununda karakter leveli dışında bir de itemlerin leveli (ilvl) vardı ve oyunda bazı etkinliklere girilebilmesi için belli bir ilvl üstünde olunması gerekiyordu. Buraya da böyle bir sistem getirilip hem etkinliklerde oltayla boş karakterle giren insanların önüne geçmiş oluruz hem de girmek isteyen insanları item yapmaya zorlayarak piyasayı canlandırabiliriz.
Wow da birçok etkisi olan harika bir sistem. Buraya nasıl uyarlanabilir düşünmek lazım.

Thoosy

Üye
Wow da birçok etkisi olan harika bir sistem. Buraya nasıl uyarlanabilir düşünmek lazım.
Rakamları farazi veriyorum. Mesela bir karakter görev item setiyle 100 ilvl olsa duruma göre üzerine koyduğu rare epic unique eşyalara göre ilvl artsa ve etkinlik içinde 150 ilvl sınır konsa girebilmek için insanlar item yapmak zorunda kalırlar ya da giremezler.

N3v3N

Üye
Paper mageler ile bplere çözüm bulmak zor olur.

En iyisi crystal de herkes eşit seviye olsun :D

Alkoer

Üye
Rakamları farazi veriyorum. Mesela bir karakter görev item setiyle 100 ilvl olsa duruma göre üzerine koyduğu rare epic unique eşyalara göre ilvl artsa ve etkinlik içinde 150 ilvl sınır konsa girebilmek için insanlar item yapmak zorunda kalırlar ya da giremezler.
Tabiki örnek doğru.

Ama bizim sistem çok farklı. Wow bu sistem üzerine kurulu. Yeni patch gelince ilk ay son lv olup yeni itemleri kasmaya başlıyorsun.

Bizdeki gibi saatlerce aynı mobu kesip dropla item dizme yok. Burası olayı bozuyor.

Wow da dungeon finder gayet iyi çalışıyor hemen sizin lv ve ilv inize göre parti buluyor. Boss kesince roll sistemi ile bence gayet başarılı bir drop dağıtım sistemi ile itemleri dağıtıyor.

Burda şuan item lv olayı gelirse inanılmaz sıkıntı olur. Arkadaşında örnek verdiği gibi bp ve paper mage direkt sistem dışı kalır.

Thoosy

Üye
Tabiki örnek doğru.

Ama bizim sistem çok farklı. Wow bu sistem üzerine kurulu. Yeni patch gelince ilk ay son lv olup yeni itemleri kasmaya başlıyorsun.

Bizdeki gibi saatlerce aynı mobu kesip dropla item dizme yok. Burası olayı bozuyor.

Wow da dungeon finder gayet iyi çalışıyor hemen sizin lv ve ilv inize göre parti buluyor. Boss kesince roll sistemi ile bence gayet başarılı bir drop dağıtım sistemi ile itemleri dağıtıyor.

Burda şuan item lv olayı gelirse inanılmaz sıkıntı olur. Arkadaşında örnek verdiği gibi bp ve paper mage direkt sistem dışı kalır.

Thoosy

Üye
Tabiki örnek doğru.

Zaten o adamlar saf dışı kalsın diye söylüyorum. Paper mageler bir şekilde takılarını yapıp sisteme dahil oluyorlar da bp ler girmesin diye diyorum bu arada bende bp oynuyorum.

Alkoer

Üye
Zaten o adamlar saf dışı kalsın diye söylüyorum. Paper mageler bir şekilde takılarını yapıp sisteme dahil oluyorlar da bp ler girmesin diye diyorum bu arada bende bp oynuyorum.
Düzgün itemli bir bp neden girmesin ki?

Thoosy

Üye
Düzgün itemli bir bp neden girmesin ki?
düzgün itemliler girsin dostum ben boş çarlar girmesin diyorum sonuçta ilvl dediğim olay sadece silah ve kıyafette olmayacak takıda da olacak yapsın takısını eline tokmak değil de düzgün silah taksın girsin savaşsın.

saintx

Üye
Gorüyor ve attırıyorum,
Oyunun bilmem kacıncı ayında kaza ile kutu alayımda doner ekmek yiyeyim mantelitesinde olan gorev itemleri ile gezen kimse girmesin.
65 olduktan 15 gün sonra belli bir atak ve defans sınırına erişmemiş -her karakter icin ayrı tabi- karakterleri direk almasın.
Ha kutu icin mi diyecek arkadaşlarda gelecek burada mevzu kutudan ziyade eglence death valleyde hangi mage neremden vuracak stresini yaşamaktansa 8v8 bana daha cok keyif veriyor.

karizmatik137

Üye
Bunun için en uygun önlem zaten alınmış belli miktarda np istenmiştir ayrıca 65 level sınırıda olduğundan rahatsızlık verecek çoğu kişi bu sınıra ulaşamıyor bile istisnalar kaideyi bozmaz ben ne itemli adamlar gördüm cfw de patatesingen mortingen.

testmaker

Üye
İnsanların var olan npsine göre eşleştirme sistemi olsa tadından yenmez hem eğlence hemde pk açısından rekabette dengeli olur

Archantos

Üye
Bp ne alaka ? Bende bpyim db giriyorum scmi basıyorum 10 etkinlikten 7 sini kazanıyoruz ortalama bence ezbere konuşup insanların canını sıkmayın.
Arkadaşın söylediğini yanlış anlamışsın.
Konu içinde iteme göre bir seviye puanı vermesi ve ona göre etkinliğe almasından bahsedilmiş. Ama paper giyen mageler ve priestler bu puanlama sistemi gelir ise düşük kalacaklar bu yüzden onlara bir çözüm üretilemeyecek manası getirmiş arkadaşımız size laf ettiği yok :)

karizmatik137

Üye
Arkadaşın söylediğini yanlış anlamışsın.
Konu içinde iteme göre bir seviye puanı vermesi ve ona göre etkinliğe almasından bahsedilmiş. Ama paper giyen mageler ve priestler bu puanlama sistemi gelir ise düşük kalacaklar bu yüzden onlara bir çözüm üretilemeyecek manası getirmiş arkadaşımız size laf ettiği yok :)
Yeni farkettim galiba kötü bir zamanda okudum arkadaşın yazdığını kusura bakmasın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt