BLOOD VALLEY

McAddict

Üye
Blood Valley etkinliğine tıklıyorum ve giriş ekranında 'Please Wait. Loading maps may take upto 3 minutes in some old Pcs' şeklinde bir yazı geliyor ve etkinliğe giremiyorum. 3500x işlemcili 2060 super ekran kartlı bilgisayarım mı eski, 100mps download hızına sahip internetim mi yetersiz bu etkinlik sorunların çözümü için devre dışı bırakılmamış mıydı neden halen bu sorunla karşılaşıyorum 1 giriyorum 5 giremiyorum.

PlatinKolonya

Üye
daha önce bende yaşamıştım, sanırım çözümü yok, her 4 girişten birinde yaşıyorum

BySavas

Üye
en son 2 sefer banada o yazı gelmişti
bugünki eventte giriş yapabildim hata vermedi.

priesttt

Üye
humanlar kaç etkinliktir kutu alamayınca artık girmeyi bıraktı etkinliğe, oyun yerine craft itemi topluyor bakıldığında zaten anlaşılıyor, oyuncu katılım sayısında 1x e 2x şeklinde katılım oluşuyor.

MaRaKeSH

Üye
lunaskar ırkında isen yeterli protean girmediğinden dolayı eşleştirilmiyor olabilirsin. yeterli protean girmemesi ile ilgilide yorum yapacam da konu dışına çıkmasın konu okmu :)

webali

Üye
Özellikle etkinlik saatlerini takip edip oyuna giriyorum ve beni etkinliğe almıyor.
Olabilir hatadır problemdir fakat diğer oyuncular kutu vs bp kazanırken ben oyun hataları yüzünden geride kalıyorum.

Elbette bir çözümü yok bunun ben sadece belirtmek istedim :)

webali

Üye
lunaskar ırkında isen yeterli protean girmediğinden dolayı eşleştirilmiyor olabilirsin. yeterli protean girmemesi ile ilgilide yorum yapacam da konu dışına çıkmasın konu okmu :)

Free kutu ve bp kampanyası olduğu için herkes lunaskara geçti normaldir.

priesttt

Üye
etkinliğe girecek misin diyoruz adamlara nasıl olsa hiç kutu alamıyoruz boşver diyor, farm atıyor

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Evet sorunun farkındayız, en kısa sürede hata çözülmüş olacaktır.
Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

HeaveN

Üye
Bana 2 kere olmuştu şuan olmuyo şükür inşAllah olmaz :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt