Blood Valley'de 3-4 saniye katıl butonunun donması

UNDERT0KER

Üye
Blood Valley etkinlik Ekranı Geldiğinde katılma butonu 3-4 saniye dondu ve katıl yazısında kaldı daha sonra 3-4 kere tıklamama rağmen vazgeç pozisyonuna geçti ama iş işten geçti. Bu durum başına gelen var mı?

DAHAKA

Üye
Evet aynisi bendede var kristalde de oluyor. Buna bir çözüm gerek , girmeyi birak tiklayamiyorum bile 3 4 saniye

UNDERT0KER

Üye
Evet aynisi bendede var kristalde de oluyor. Buna bir çözüm gerek , girmeyi birak tiklayamiyorum bile 3 4 saniye
benim ilk defa başıma geldi bunu da görmüş olduk. saat 8 de crystal girdim onda böyle birşey olmadı 2 saat sonra blood girince katıl butonunda dondu

MaRaKeSH

Üye
Katıl gelir gelmez bastığında buglanıyor. elin tetikte beklememeni örenririm 1 sn bekle ırk sayılarını gördüğünde bas.

RickSancheZz

Üye
bendede oldu giremiedim, etkinlik saatlerinin 30-40 saniye kaymasıyla alakalı olabilir mi ?

HeaveN

Üye
Lunaskar etkinlik giren daha yoğun tıklama olayı bide ekran gelmeden basmayın sürekli bug giriyo çıkınca 1 saniye kala bas yeterli bence.
bende tıklıyodum bug girerse eğer tıklanmıyo 3 4 saniye sonra basıyo.

DAHAKA

Üye
Seri seri basmassan girilmiyor lunaskarda ve baskalari basabiliyor ,
ben basarken islemiyor 3 -4 saniye ayni durum başkalarına da oluyormuş. Buna bir çözüm gerek yoksa etkinliklere girmek bir hayal olacak

Pitou

Üye
Aynısı bendede oldu etkinliğe girememiştim. Etkinlik butonuna defalarca tıklamama rağmen onaylamadı. Ama bazen oluyor bazen olmuyor . Hangi durumlarda olmadığını anlamıyorum.

HeaveN

Üye
Katıl buton 1 saniye geç bassan bile içeri almıyo arkadaşlar hiç saniye gelmeden basmak lazım sistem kötü açıkcası kota kristal girimeyen çok kişi var
herkes girmesi lazım lvl imkanı olan böyle eşit olmuyo bana göre uyanık işi bilen giriyo yine tabi hiç bilmiyen garibim hiç girmiyo geri kalıyo 1 saniye 5 saniye daldın geç bastın katıla giremiyosun etkinlik .

priesttt

Üye
proteanda olanlar hiç sıkıntı çekmiyor, 3 dk sonra bastım girdim etkinliğe kazandık ayrıca.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt