Blood walleyde bitti(bitmemiş)

Unbeatable

Üye
Konuyu açtığımda 5k istediğini bilmiyordum oysaki 5k 2 gün pk ile kasılabilecek birşey ben bile cfwler ile 6k kastım o yüzden sorun yok
Adsız.jpg

Son düzenleme:

Alkoer

Üye
Parayı basacaksın item alıp bp kasacaksın DV de mecbur.

Oynamak için başka yöntem kalmadı...

Unbeatable

Üye
Parayı basacaksın item alıp bp kasacaksın DV de mecbur.

Oynamak için başka yöntem kalmadı...
Solo oyuncuyum tek şansım bu etkinliklere girip aldığım kutulardanda bişeyler düşürmekti artık oda kalmadı bu saatten sonra oyuna girmeyide düşünmüyorum.

Alkoer

Üye
Solo oyuncuyum tek şansım bu etkinliklere girip aldığım kutulardanda bişeyler düşürmekti artık oda kalmadı bu saatten sonra oyuna girmeyide düşünmüyorum.
Solo oyuncudan hiç bahsetmeyelim. 2 sene alpha-betada solo oyuncu bile oyunun her yönünü oynayabilecek dediler şimdi bu mmorpg solo ne yapacaksın diyorlar.

PlatinKolonya

Üye
Sezon puanına göre alınacagı söylenmişti. Fakat bu güncellemede blod valley etkinliği için herhangi bir not yoktu. Bende zindan ve blood valley etkinliklerine katılıyordum. Protean olarakta gelen elite chestlerle bişeyler yapmaya çalışıyordum. Death Valley gitmeyip craft vb. şeyler yapıyordum. Pk atmayı sevmeyip başka şeylerle uğraşan oyuncaların suçu ne acaba ? İlla pk atmamız mı lazım etkinliklere girmek için ? Gerçekten kötü bir durum. Umarım yakın zamanda bu hatadan dönülür. Craft vb. islerle ugrasan adam etkinliğe giremez. Cristal warda da en kötü partilere düşerse bu oyunun çok bi anlamı kalmaz diye düşünüyorum.

birol2003

Üye
Arkadaş şaka gibiler, bilgi vermeden haber vermeden yaptıkları işe bak, 5k puanı neye göre hesapladınız, inanmam istemiyorum dedim, dedikodu dedim ama görünen köy klavuz istemez, bir avuç oyuncunun verilerine, isteklerine v.s. bakıp kural belirlemişsiniz buyrun kendiniz çalın kendiniz oynayın, az çevrenize baksaydınız keşke, az oyuncuların en az %80-90 kesimini ortak etseydiniz, yaptığınız işe kargalar değil kadir inanır bile gülmez artık, bir ekip bu kadar acemi olabilirmi arkadaş, konuşmayalım diye dc de süreyi 10dk ya çıkardılar. al konuşmuyoruz bundan sonra sessiz sessiz oturun.

burak254

Üye
6.odada 1er partiydik. 1 pt asas 1pt prieste karşı..ancak bu kadar dengesiz olabilirdi. haydi onu geçtim biz 6.odada 1er ptyken 10.odada oldugunu söyleyenler vardı. madem 10.odaya kadar oda var neden 6.oda 50vs50 filan değil ? neden 10tane oda var ?

birol2003

Üye
Karakterler arası dengeyi sağlayamamışsın insanları pk ya zorluyorsun, önce assasın egemenliğinimi kaldıracaksın diğerlerinimi güçlendireceksin ona ayarla, para basmadan item alınamaz durumda orta halli oyuncuları para babalarının kucağına atmadan önce insanların item yapması için ortam sağla, oyunda zibilyon tane sorun var onları bir çöz, pk gerçekten dengeli-eşit bir hal alsın insanlar sen demesende pk sını zaten yapacak, kıç açık baş açık eeee napacaz çık pk yap sezon puanı topla öyle gir savaşa, arkadaş ben solo oynuyorum dv de ne halt edeyim az buçuk puan kasıyoruz ama senin istediğin kadar kasamamışız bari haber ver önceden açığı kapatalım olacak işmi bu.

PlatinKolonya

Üye
Nart. Dostum yazılanları okumamıssın sanırım. Bu oyunu çok yönlü olduğu için oynayan insanlar var. Pvp den hoşlanmayan insanları belirli etkinliklerden uzak tutmak ne kadar dogru. Bu etkinliklerden gelen kutu vb esyalar olmayınca 0 dan başlayan kişi kendini nasıl geliştirebilir ? bi oyun sadece elit 200 kişiye hizmet vermeye başladığında bence kendini sorgulamalı.

Jackass

Üye
bu adam her yerde ağlıyor :D bu adam basede beklesin gelen geçen mazeme versin şuna biz gircez savaşcaz mana harcıcaz pot harcıcaz sc harcıcaz bunlar townda oturacak :D sandık alacak ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne guzel istanbul be

Unbeatable

Üye
bu adam her yerde ağlıyor :D bu adam basede beklesin gelen geçen mazeme versin şuna biz gircez savaşcaz mana harcıcaz pot harcıcaz sc harcıcaz bunlar townda oturacak :D sandık alacak ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne guzel istanbul be
Kim townda oturuyor? Townda oturana ceza sistemi getirirsin 1 dk boyunca hareketsiz kalınca otomatik etkinlik dışına atılsın bu şekilde çözüm olmaz.

yakut

Üye
çalışan insanlar var. harita değişirken dışarıdada 1 hayat oldugunu unutmayın yazıyordu vs bunun gibi şeyler .. blood walley almadı nemi oldu giripde harcayacağım potlar duruyor .. sc basanlarında sc leri ....teşekkürler böyle devam edin .................................................................

Cabbar34

Üye
Güncelleme harika. Oyunun PVP alanında bulunmanız gerek.
oyunun hangi alanında denge varda pk da bulunmamız gerekıyor..sinirli insanları sinirlendirip kendine sövduruceksın..silahların bozuk krakterler bozuk skiller bozuk güncelleme harıka oylemi..sen hala erken erişimdesin yanı oyunun hala bozuk oyunu sürekli düzeltmeler aşamasındasın..peki bunca hata varken bunca düzenleme yapılırken ofical da değilken beta da iken oyun sen neyin bp dayatmasını yapıyosun..bp yoksa giremezsin diyosun..siz ne siniz kardeşim bu oyun betamı ofical mı erken erişimmi necisiniz siz bize hele bunu bi anlatın...test aşamasındakı oyundaki dayatmalara bakarmısın şaka gibi..

Jackass

Üye
Kim townda oturuyor? Townda oturana ceza sistemi getirirsin 1 dk boyunca hareketsiz kalınca otomatik etkinlik dışına atılsın bu şekilde çözüm olmaz.
Ya bi boş yapma townda oturmazsan dolanırsın etrafa zaten boş boş dolaşmayan kişiler olsanız burda konu açmazdınız şurda ben sanmıyorum 1 tane savaşan adamın şikayetçi olduğunu etkinliğin amacı savaş anladınız mı savaşıp kazanan alacak ödülü başkalarının sırtından geçinen değil para kasmak isteyen gibi farm slotlarında farm yapa bilir

Bogateg

Üye
Daha farklı şeyler yapılabilirdi böyle bir şart konulması güzel olmadı daha olumlu çözüm bulurlar umarım , ya da herkes bir şekilde ayda 5k BP kasacak arkadaslar

birol2003

Üye
Çalışıyoruz akşamki 8 deki etkinliği en azından 9 a çekin hiç bir etkinlik saati uymuyor dedik el atan olmadı, dungeon saatlerini talebe göre gündüz 12 ye ayarlamışlar, hangi kesimin talebi çok merak ettim şimdi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt