Blood walleyde bitti(bitmemiş)

Baskan

Üye
Cok guzel olmus tebrik ederim ekibi. AFK lerden kurtulmus olduk,

Lady

Üye
Yalnız oynayan bir oyuncu olarak Blood Valley için olmasa da Crystal War için yapılan bu değişikliğin eski haline getirilmesini talep ediyorum.
Crystal War'da savaşarak kazandığım puanlarla Blood Valley'e katılabilme şansım olsa daha iyi olurdu. @BEARFACT @Justice

Mitraileusse

Üye
Ya gerçekten hayret ediyorum Pk atamayan solo oyuncu zaten Bp yi bu etkinliklerde kasıcak onada engel atıyorlar Scrol kullanmayan tokmakçıların kahrını ben neden çekiyorum arkadaş ?

MiceS

Üye
Yalnız oynayan bir oyuncu olarak Blood Valley için olmasa da Crystal War için yapılan bu değişikliğin eski haline getirilmesini talep ediyorum.
Crystal War'da savaşarak kazandığım puanlarla Blood Valley'e katılabilme şansım olsa daha iyi olurdu. @BEARFACT @Justice
Bende buna katılıyorum.
Adam craft yapıyor gün icerisindede etkinliklere girmek istiyor.

drahaha

Üye
Afk kalanları girip atmak bu kadar zor olmamalıydı rise online. ben pk sevmeyen ve pkdan zevk almayan birisiyim mob kesmekten zevk alıyorum ve kastıgım gold ilede kutu kırmakdan upgrade yapmaktan zevk alıyorum benim gibi bircok player olduguna eminim buna bi cözüm getireceginizi düsünüyorum afkları avlamanın bircok yolu var ve kendiniz girip atmıyorsanız afkları dısarı atacak cok etkin olacak sistemler var 3 5 kendini bilmez insanların hakkını yiyen afk playerler yüzünden bu oyununda mob kesmekten zevk alan zindan girmekten zevk alan isnanların hakkıının yendigini düsünüyorum afklar yüzünden ben ve benim gibi player arkadasların magdur oldugunu düsünüyorum herkez katılır katılmaz ona saygı duyarım dedigim gibi afklar ile mucadele etmenin cok basit yolları var bunlarıda ben söylemiyim. magdur oldugumuz konuya bi düzenleme getireceginize inanıyorum benden bu kadar kutusunu zevkle ve büyük heyecanla kırdırdıgım etkinlige artık giremiyorum ve düzelteceginize inanıyorum benden bukadar dikkate alırsınız almazsınız size kalmıs hadi kalın saglıcakla oyuna biraz ara verecegim her gelen yamayıda dikkatle takip edecegim Terazi arıza yaptı galiba başladıgı gibi gitmiyor bazı seyler. Terazi önemli bi elden gecirin derim her playeri düsünerek bi yama getirilirse daha iyi yerlere ulasacagımızı düsünüyorum sonucta bu bizim oyunumuz lütfen gelecek yamaları bi teraziden gecirin oyun sadece pk atıp bp kasanlardan ibaret deil dedigim gibi terazi önemli hadi kalın saglıcakla.

Son düzenleme:

Burtto

Üye
Afk kalanları girip atmak bu kadar zor olmamalıydı rise online. ben pk sevmeyen ve pkdan zevk almayan birisiyim mob kesmekten zevk alıyorum ve kastıgım gold ilede kutu kırmakdan upgrade yapmaktan zevk alıyorum benim gibi bircok player olduguna eminim buna bi cözüm getireceginizi düsünüyorum afkları avlamanın bircok yolu var ve kendiniz girip atmıyorsanız afkları dısarı atacak cok etkin olacak sistemler var 3 5 kendini bilmez insanların hakkını yiyen afk playerler yüzünden bu oyununda mob kesmekten zevk alan zindan girmekten zevk alan isnanların hakkıının yendigini düsünüyorum afklar yüzünden ben ve benim gibi player arkadasların magdur oldugunu düsünüyorum herkez katılır katılmaz ona saygı duyarım dedigim gibi afklar ile mucadele etmenin cok basit yolları var bunlarıda ben söylemiyim. magdur oldugumuz konuya bi düzenleme getireceginize inanıyorum benden bu kadar kutusunu zevkle ve büyük heyecanla kırdırdıgım etkinlige artık giremiyorum ve düzelteceginize inanıyorum benden bukadar dikkate alırsınız almazsınız size kalmıs hadi kalın saglıcakla oyuna biraz ara verecegim her gelen yamayıda dikkatle takip edecegim
kardeşim adamlar okadar güzel bir sistem getirdilerki siz daha ne istiyorsunuz anlamıyorum bu şekilde herkes girebiliyor oyuna 5 k bp kasıp pk atmayı sevmesen bile 1 partiye girip 1 gün sürmeden cok rahat 5 k bp kasıp 1 ay etkinliğe girebilirsin sonra karşına ve yanına senin gibi pk atmayı sevmeyen farm atan etkinlik giren 5 k civarı bp si olan oyuncular gelicek daha ne istiyosun odana en sğalam ekipler gelip size kutumu kazandırmalı illa bak son oda hariç yayınlardan diğer odaları izledim çok keyifli savaşlar döndü bugün umarım bu sistem bozulmaz gayet adaletli bir olay oldu <3

Burtto

Üye
@Bogateg 5k sağ taraf kasmak çok zor Solo oyuncu nasıl kascak bunu Death valley gidiyosun kimse parti bile almıyo Herkes Clan kasıyo np
- Çok hatalı bi sistem bu bence etkinlik kaldırsalar daha iyi olcak.
tabi ya 5 k bp yi kaldırsınlar herkes 3 4 karakterle girip a.f.k kalsın parasına baksın yok öyle bir dünya artık

Cabbar34

Üye
kardeşim adamlar okadar güzel bir sistem getirdilerki siz daha ne istiyorsunuz anlamıyorum bu şekilde herkes girebiliyor oyuna 5 k bp kasıp pk atmayı sevmesen bile 1 partiye girip 1 gün sürmeden cok rahat 5 k bp kasıp 1 ay etkinliğe girebilirsin sonra karşına ve yanına senin gibi pk atmayı sevmeyen farm atan etkinlik giren 5 k civarı bp si olan oyuncular gelicek daha ne istiyosun odana en sğalam ekipler gelip size kutumu kazandırmalı illa bak son oda hariç yayınlardan diğer odaları izledim çok keyifli savaşlar döndü bugün umarım bu sistem bozulmaz gayet adaletli bir olay oldu <3
tabi ya 5 k bp yi kaldırsınlar herkes 3 4 karakterle girip a.f.k kalsın parasına baksın yok öyle bir dünya artık
sende 5k olmadıgına yemın edebilirim ama ıspatlıyamam yada 5 k lılarla birlikte girdiginde dahi karşı tarafta itemli 2 warıorun içinizden geçtiğinede yemin ederım ama ıspatlayamam..derdiniz 5k ise sorun yok kasarlar 5k yı gırerler ama 2 warıor 1 asasın ıcınizden gecmesi sorun değilse sizler ciddi sorunlu insanlarsınız...

drahaha

Üye

kardesim fikirlerine saygı duyarım ama sunu dikkate almak lazım bu oyun sadece pk atanlardan ibaret deil sen pk seversin ben mob kesmeyi severim kimisi sadece etkinlikden hoslanır kimisi craft atar tek taraflı düsünmemek lazım bazı seyleri bitarafı güldürüp dier tarafı süründürmemek lazım hani herkezin zevk aldıgı oyun tarzı farklı işten gelip 2 3 saat mob kesip etkinlk varsa girip elde ettigimi kırdırıp up yapıp vs. seylerden zevk alan birisiyim ve benim gibi oyun tarzında olan bircok arkadasım var bu oyunu sadece pkdan ibaret sanmayalım lütfen herkezin zevkine saygı duyalım tek taraflı düsünerek olmaz dostum bu iş dikakte alırlar almazlar kendilerine kalmıs bu dedigim gbi benim görüsüm adaletli bi yama oldugunuda dusunmuyorum dedigim gibi senin fikirlerine saygı duyarım 1 el tek parmaktan deilde 5 parmaktan ibaret her playerin oyun tarzına saygı duyulması lazım bu oyun sadece bp kasmaktan ibaret deil kal saglıcakla kardesm uzatmaya gerek yk bir yama yapılıyorsa tek parmak deilde 5parmak magdur olmiyacagı sekilde yapılırsa daha güzel seylerin ortaya cıkacagını dusunuyorum benden bu kadar saygılar herkezin eşi kendine güzel anliyacagın sag ön lastik saglam kalan 3lastigi patlattılar kanks tek teker olmazzzzzz patlak lastikle bu yol gidilmez o bpyi kasmam bu oyunuda oynamam zevk almadıgım seyi zorla neden yapiyimki biraz empati şart.

Son düzenleme:

Burtto

Üye
kardesim fikirlerine saygı duyarım ama sunu dikkate almak lazım bu oyun sadece pk atanlardan ibaret deil sen pk seversin ben mob kesmeyi severim kimisi sadece etkinlikden hoslanır kimisi craft atar tek taraflı düsünmemek lazım bazı seyleri bitarafı güldürüp dier tarafı süründürmemek lazım hani herkezin zevk aldıgı oyun tarzı farklı işten gelip 2 3 saat mob kesip etkinlk varsa girip elde ettigimi kırdırıp up yapıp vs. seylerden zevk alan birisiyim ve benim gibi oyun tarzında olan bircok arkadasım var bu oyunu sadece pkdan ibaret sanmayalım lütfen herkezin zevkine saygı duyalım tek taraflı düsünerek olmaz dostum bu iş dikakte alırlar almazlar kendilerine kalmıs bu dedigim gbi benim görüsüm adaletli bi yama oldugunuda dusunmuyorum dedigim gibi senin fikirlerine saygı duyarım 1 el tek parmaktan deilde 5 parmaktan ibaret her playerin oyun tarzına saygı duyulması lazım bu oyun sadece bp kasmaktan ibaret deil kal saglıcakla kardesm uzatmaya gerek yk bir yama yapılıyorsa tek parmak deilde 5parmak magdur olmiyacagı sekilde yapılırsa daha güzel seylerin ortaya cıkacagını dusunuyorum benden bu kadar saygılar herkezin eşi kendine güzel anliyacagın sag ön lastik saglam kalan 3lastigi patlattılar kanks tek teker olmazzzzzz patlak lastikle bu yol gidilmez o bpyi kasmam bu oyunuda oynamam zevk almadıgım seyi zorla neden yapiyimki biraz empati şart.
Kardeşim yazdiklarina bakiyorumda aslinda bu sistem olmasa size daha büyük adaletsizlik oluyormuş :D
Bak suan pk atip bp kasanlar bp kasanlarla ayni odalara giriyor senin gibi farm atan etkinlik, craft flan yapanlar 5 k sini kasip 1 ay ayni odalarda savaşır işte daha ne istiyorsunuz onu anlamiyorum bu sistem seni kendin gibilerinle karsilastiriyor sorun ne yani ?
Anladigim siz diyosunuzki bize saglam ekipler gelip kutu kazandirsin veya aylik bp istenmesin biz 5 karakterle girip a.f.k kalalım:)

bedomazo

Üye
Parayı basacaksın item alıp bp kasacaksın DV de mecbur.

Oynamak için başka yöntem kalmadı...
ne alakasi var dvde para basmayan bp kasamiyomu saniyosun sen :D ayrica crystalden cok rahat cikarabiliyosun dvye girmene bile gerek yok istenilen sezon puanini yapman icin

drahaha

Üye
Kardeşim yazdiklarina bakiyorumda aslinda bu sistem olmasa size daha büyük adaletsizlik oluyormuş :D
Bak suan pk atip bp kasanlar bp kasanlarla ayni odalara giriyor senin gibi farm atan etkinlik, craft flan yapanlar 5 k sini kasip 1 ay ayni odalarda savaşır işte daha ne istiyorsunuz onu anlamiyorum bu sistem seni kendin gibilerinle karsilastiriyor sorun ne yani ?
Anladigim siz diyosunuzki bize saglam ekipler gelip kutu kazandirsin veya aylik bp istenmesin biz 5 karakterle girip a.f.k kalalım:)
alakası yok kardesm yeterli düzeyde saglam oldugunu dusnuyorum karakterimin tartısmak istemiyorum kardo senle bu son yazışım ne sen beni anladın nede ben seni olurda birgün sevmedigin birşeye şart koyulursa ozaman anlarsın beni bu konu burda kapansın herkezin düsüncesi kendine kalsın kanka sen scni basıp bp kasıyorsun ben scmi basıp mob kesiyorum ne senin benden üstünlügün var nede benim senden biraz geniş düşünmek lazım afk kalanlara cok güzel ve basarılı cozumler var sana onlarıda söyliyim 1.si 1ıpden 1denfazla char almazsın etkinlige her ıp 1char örnekleri var bazı yerlerde ... 2.her 2 ırkdada anlasmalı yayıncılarını sherif yaparsın sonucta senin anlaşmalı yayıncın ve seve seve yapacaklarına eminim hak hukuk icin afk olanı şutlar sistem otomatik şutlamazsa 3. oyunda her farklı kulvarda oynayan oyuncunun hakkını savunmak isteyen yönetim gerekirse girip tek tek atar hızlı erişim ya hani ::D 4.misal 3defa afkdan atılmıs karakteri 3ay tüm etkinliklerden muaf tutarsın 5.town bölgesinde afk kalınan yerler belli baslı yerler bir süreden sonra pot skil v.s kullanmayan oyuncu afk kalmıstır mantıken otomatikmen sistemin ile dısarı attırıp 3.de direk hesap blok yapabilirsin daha bircok yapılacak işlem var güzel kardesim bunlar akla gelenler akla gelmeyen bircok daha güzel sistemler vardır emin olabilirsin yani 3 5 kendini bilmez icin yapmak istemedigim seyi yap diye şart koyulursa hoş deil böyle şeyler senin sevmedigin birşeye şart koyarlar yapacaksınn diye görrürüm seni ozaman 3 5 faydasız icin bu oyunu hakkıyla oynayan oyuncuna şart koymak yerine yapacaksın yoksa giremezsin demek yerine faydasızları faydalı hale getirmenin cok güzel yöntemleri var 3 5 gereksiz icin ben bp kasmak zorunda deilim mob kesme sartı olsaydı sen mob kesmek zorunda deilsin bir cok farklı oyun stilinden zevk alan oyuncular var gereksizleri ayıklarsın hakkıyla oynayan sc ceken pre ceken oyuncunun hakkıını cok güzel yöntemlerle savunabilirsin gereksizler icin oyuncularına sevmedigi işlemleri yap diye şart koymazsın daha faydalı olur kanka senin kaşşık benmkinden büyük uzamasın bosver sen haklısın varsın ben haksız oliyim sen 3 5 gereksiz için bana sevmedigim bir işlemi şart koyarsan hak adaleti böyle saglayamazsın bu sistem anliyacagın 3 5 afk kalan gereksize deilde sana bana uygulanıyor anlayamayız birbirimizi bosver dedigim gibi sen haklı ol knk kapansın ayrı dünyaların insanıyız sen kaşşıgınan yersin ben eliminen sal beni da :D ister düzeltirler ister düzeltmezler kankam 2 ay ara verecem 2aya düzelirse devam bizim oyunumuz bu TÜRK oyunu ama düzelmezse salacagım cidden oyuna faydası olmayan insanlar yüzünden şart koyulması hicde hoş bi durum deyil bu koydukları şartı seven var sevmeyen var anlaşamayız biz senle sen haklısın kardom.

drahaha

Üye
ne alakasi var dvde para basmayan bp kasamiyomu saniyosun sen :D ayrica crystalden cok rahat cikarabiliyosun dvye girmene bile gerek yok istenilen sezon puanini yapman icin
bedo kankam calısan arkadasların cogu sadece aksam 8 cfsine girebiliyor onuda hesaplamak lazım dw gerek bile yok dedigin gibi ama o bp cıkana kadar 2 hafta gecer ki ben aksam 8 cfsinede yetisemedigim ve eminim bircok calısan arkadasımda dahil 8e yetisemiyordur okanka fatmagülün sucu ney :)

bedomazo

Üye
bedo kankam calısan arkadasların cogu sadece aksam 8 cfsine girebiliyor onuda hesaplamak lazım dw gerek bile yok dedigin gibi ama o bp cıkana kadar 2 hafta gecer ki ben aksam 8 cfsinede yetisemedigim ve eminim bircok calısan arkadasımda dahil 8e yetisemiyordur okanka fatmagülün sucu ney :)
fatmagulun sucu gunde 1 2 saat vakti olup mmoda karakterini gelistirmeye calismak bence :D haklisin ama oyunun bi kitleye gore hareket etmesini beklemek pek mantikli gelmiyo bana ve yine 2 hafta surucegini dusunmuyorum max 1 haftaya gunde 20 dk 1 cf girerek 5 k kasilir

themurolity

Üye
Magemde 1 milyon bp var ancak oyunda mage kalmadığı için bende pk ya çıkmıyorum ve doğal olarak sağ taraf sıfır. Hata üstüne hata yapıp oyunda oyuncu bırakmadınız yine sizin hatanız yüzünden etkinliğe biz giremiyoruz. Yıldırdınız artık alın oynayın oyununuzu.

birol2003

Üye
Etkinlik için yaptıkları saçma dengeleme sistemi bir yana, dün yada son iki seferdir kazanan tarafa denk gelip bu sistemi savunan arkadaşlara hayret ediyorum, arkadaşlar bu adalet hepinize lazım olacak, derdim 5k np değil cuma yetmedi giremedim pazar günü girdim ama girmez olaydım böyle saçma dağılım anca eski mahalle maçlarındaki topun sahibi yapardı. Dün 4. odanın karşısındaki takım kastıkları bp ve kazandıkları kutu harici zerre pvp zevki aldılarmı acaba ? eğer aldık diyen bir kişi varsa oyun oyun zevkinin ortasına oturup konuşmak lazım.

Sevgili oyun yöneticileri eşitsiz bir ortamda iki takım oluşturmak için pek çok yol yordam vardır ama sizin yaptığınız bu yöntemlerin arasında yoktur, konu hakkında bilginiz az ise lütfen oyun içi oyunculardan yardım isteyiniz onlarca kişi bu konuda size yardımcı olacaktır, lütfen bu konularda destek aldığınız danışman/yayıncı/akıl hocası artık kim yada kimler var ise onlarla da yolunuzu ayırınız, zira size zarar verdikleri ortada artık kör olan bile görüyor bu durumu.

MilyNoNn

Üye
Nart. Dostum yazılanları okumamıssın sanırım. Bu oyunu çok yönlü olduğu için oynayan insanlar var. Pvp den hoşlanmayan insanları belirli etkinliklerden uzak tutmak ne kadar dogru. Bu etkinliklerden gelen kutu vb esyalar olmayınca 0 dan başlayan kişi kendini nasıl geliştirebilir ? bi oyun sadece elit 200 kişiye hizmet vermeye başladığında bence kendini sorgulamalı.
Pvp'den hoşlanmayan kişinin PvP etkinliğinde de işi olmaz o zaman. Pve ile nasıl oyunda bir şeyler elde edebiliyorsan, Pvp ile de aynı şekilde bir şeyler kazanman mümkün kılan bir sistem gayet yerinde.Bu düzenlemeyi sorgulamak yerine Pve için etkinlik talep etmek daha doğru yaklaşım olur

Balerion

Üye
Sezon puanına göre alınacagı söylenmişti. Fakat bu güncellemede blod valley etkinliği için herhangi bir not yoktu. Bende zindan ve blood valley etkinliklerine katılıyordum. Protean olarakta gelen elite chestlerle bişeyler yapmaya çalışıyordum. Death Valley gitmeyip craft vb. şeyler yapıyordum. Pk atmayı sevmeyip başka şeylerle uğraşan oyuncaların suçu ne acaba ? İlla pk atmamız mı lazım etkinliklere girmek için ? Gerçekten kötü bir durum. Umarım yakın zamanda bu hatadan dönülür. Craft vb. islerle ugrasan adam etkinliğe giremez. Cristal warda da en kötü partilere düşerse bu oyunun çok bi anlamı kalmaz diye düşünüyorum.
Oyun sana pk at demiyor. Farm ve craftları da dvye taşıdılar bu sayede asas abilerimize ekmek olacaksın. Onların okuldan gelip evde stress atmalarina yardımcı olacaksın. Karsılıgında sealed zucciicini toplayacaksin 8 tanesi 11 k. Kapiş? He bu arada pk atmak istesen de atamazsın. Pk 15 k TL harcamadan yapılabilen bir şey değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt