İstek Bluewind hasar bugu

PlayzZersHD

Üye
+7 Golden bow (97 ap) ile her biri 170 vuran oklar +7 bluewind (109 ap) takınca 110 vurmaya başladı. +7 Bluewind ile en az okların 200 vurması gerekirken yarı yarıya daha az vurması kabul edilebilir bir durum değildir. Bu durumun düzeltilmesi gerekiyor. Crossbow tarzı eşyaların hasarları bu kadar düşük kalırsa oyunda tercih edilen bir eşya olmayacaktır.

rotute

Üye
Moblara karşı zehir hasarı daha çok vuruyor blue wing in verimini ancak karşı ırk a vurunca alırsın.

gilgalad77

Üye
aynı durumla alakalı bende bir konu açtım adrenaline basılı değilken bluewing daha iyi ama adrenaline bastığımızda crosbowlar damage artımı almıyor bu bir bug zehir hasarı ile alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Fikrimce envanterde sol ele takıldığı için bir bug olabilir

TheHexer

Üye
sol el ile alakalı bir durum değil arkadaşlar +7 swift shooter +7 vixendan daha çok damage vuruyor. Ben +7 swift shooter ile 200-205 vururken +7 vixenı olan arkadaşım 170-175 vuruyor. Ancak karşı ırka attack yaparken ben 550 600 vururken o 700-750 civarlarında vuruyor. Poison damage yaratıklara daha fazla hasar veriyor

PlayzZersHD

Üye
Elemenatal hasarın, posion hasara oranla daha az vurması gibi bir durum diğer mmorpg oyunlarında bile yoktur. Eşyaların saldırı gücü diğer oyunlarda hasar artışında esas durumdur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt