İstek Bluewing damage sorunu

gilgalad77

Üye
bluewing crosbowda damage sorunu var wolf bastığımızda 99 atacklı bow bile daha fazla vuruyor daha öncede ticket attım bir görün artık . Wolfsüz atacklarında bluewing daha iyiyken wolf basıldığında görev bowu çok daha kötü özellerine sahip olmasına rağmen daha cok vuruyor

Ekli dosyalar

• report.png
    report.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 133

_Annatar_

Üye
Ben de bu konu ile ilgili 2 defa ticket attim halen çalışmıyor ama ticket tamamlandıya çekiliyor. Şansa bir tane +7 bastim bu itemi kullanicam diye taktim şimdi 1 yıl satamıyorum da kullansam damage yetersiz kalıyor. Ancak er ya da geç düzeltilir diye umuyorum.

Gensuke

Üye
bluewing'de damage sorunu yok 3lü ve 5li ok gücünü zehir hasarından aldığı için bluewing 3lü 5li ok hasarında zayıf kalıyor ama uzaktan vuran skillerde olması gerektiği gibi hasar atıyor

_Annatar_

Üye
bluewing'de damage sorunu yok 3lü ve 5li ok gücünü zehir hasarından aldığı için bluewing 3lü 5li ok hasarında zayıf kalıyor ama uzaktan vuran skillerde olması gerektiği gibi hasar atıyor
Benim deneyimlediğim durum da aynen bu şekilde eğer oyun elemental damage dinamiği gerçekten bu şekildeyse 3lü ve 5li skill açiklamalarinda buna değinen bir açıklama beklerdim doğrusu çünkü böyle bir şey alfa ve betada yoktu(belli bir skill damagesinin sadece belli elemental damageden etkilenmesi-mage skilleri hariç). Eğer farkli elemental damage çeşitlerinin skill damageleri üzerinde bu şekilde bir etkisi varsa ice damagenin ne sağladığı konusunu da merak ediyorum o zaman( skill başına % ile yavaşlatma ihtimali, fire damage dot ihtimali vb. güzel oynanis ihtimalleri çıkartır). Umarım moderatorler tarafından kısa zamanda bir bilgilendirme yapılır.

Mello1993

Üye
Böyle vir info hiçbiryerde yok. Skill açıklamasında yazması gerekirdi. Ayrıca oyunun elemental hasar sistemi mob a göre çalışsa daha mantıklı.
Örneğin; fire bölgesindeki yaratıklara ice damage cok vurması gibi.

Gensuke

Üye
Böyle vir info hiçbiryerde yok. Skill açıklamasında yazması gerekirdi. Ayrıca oyunun elemental hasar sistemi mob a göre çalışsa daha mantıklı.
Örneğin; fire bölgesindeki yaratıklara ice damage cok vurması gibi.
oyunda çoğu şeyle ilgili bilgi yok ama durum bu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt