Bluewing de bir sorun mu var ?

Gensuke

Üye
bluewing,heartseeker dan daha güçlü bir item olmasına rağmen daha ucuz sebebi nedir acaba ? buglı bir item falan mı ?

levbom

Üye
görüntüsü çirkin elde belli olmuyor birde 3 5 komboda failed veriyor. o yüzden fazla tercih edilmiyor. ama pk için güzel bir silah atack range vixenden bile 2m daha fazla

BEARFACT

Yönetici
Game Master
bluewing,heartseeker dan daha güçlü bir item olmasına rağmen daha ucuz sebebi nedir acaba ? buglı bir item falan mı ?

Herhangi bir sorun bulunmuyor, tercih edilmiyor.

Not:Konuda olmaması gereken mesajları sildim.

skaebneN

Üye
YouTube'de videolar vardı. Tercih edillmeme sebebi 3-5li kombo yaparken yavaş kalması. PK için güzel bir silah olabilir. Şu an ki metada mantıklı değil bluewing. Fiyatına aldanıp almayın aldırmayın :)

Balerion

Üye
Siz sanırım +7 olarak düşünuyorsunuz ama +8de bluewing daha pahalı.

Pkda iş görür close range archer oynamayacaksanız.

Tırnak makasına benzemesi dısında kombosu net daha kötü

takosta

Üye
almam aldırtmam. böyle illet bir item görmedim.
yeni oyuncuların bilmediginden pazarcılar tarafından toparlanmış 4-5 gb ye çakılmaya calısılan item.
3-5 lide aşırı yavaş. onun yerine heartseeker 7 alın daha iyi. atagına aldanmayın 8ının. onun yerıne heartseeker mantıklı hatta vıxen 7 bıle alsanız daha ıyı.
bır range ıcın degmeyecek ıtem. bozuk felanda degıl. hep boyleydı bu ıtem basından berı tercıh edılmez. kullanan dırekt satmaya calısıyo. satamayanda genelde basıp yakıyo :D

Gensuke

Üye
valla denedim 3-5 kombosunda pek bir fark göremedim bowlarla arasında

charmeloon

Üye
Bluewingde bence sorun var. Cf de ok atiyorum 62 skiliyle mana gidiyor ok gitmiyor failed veriyor. Bazen failed de vermiyor, art arda 4,5 kere ok yaydan cikmiyor.

EDİT: Sorun silahda degil oyundaymis.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt