BOSS Kesme mekaniği hakkında

THEKING

Üye
Boss kesme mekaniği hakkında az önce iki ırk 100 kişi boss kestik kimse birbirine attack yapmadı boss mekaniğini değiştirdiğiniz yetmemiş kuvvetlendirmişsinizde böyle enteresan bir sisteme hadi geçtiniz ben oyuna bir sürü mesai harcadım level kastım item yaptım boss dönücem diye sizce bu sistem ne kadar adil olmuş solo arkadaşlarlara güzellik yapıcaz diye sistemi bozdunuz öyle yapıcağınıza asasa yüzde getir düşük canlı bosslar ekle hepsine eşit drop koy. Bu şekildede solo dönenlerin memnun olduğunu düşünmüyorum herkese iyi oyunlar...

Jacques

Üye
Bütün bosslar 1-2 grubun elindeydi o gruplara mensupsan kötü oldu değilsen senin için daha iyi adamlar nefes almadan boss kovalıyordu.

FarukMeryem

Üye
çoğu mmorpg de bu böyledir bazı bölgedeki bosslar çevresindeki herkese drop atar bence güzel bir yenilik solo oyuncu değilim bu arada

LastRose

Üye
mmorpg lerin genel mantığı güçlenmektir . güç kazanmak = daha fazla gelişim daha nadir itemler. getirilen bu sistemde 50 level okçular uzaktan skill atıp drop aldığı gibi tl ye çevirip kaçma düşüncesiyle oynuyorlar. 12 damage atıp kutuyu alan arkadaşlar var şuan ki sistem de. malum oyunun yolundan bu kadar gitmeye meraklıysa bu yönetim işin sonun da rakip değil taklitci olunur..

@hilaladam rakibe karşı size omuz dayamaya geldik asıl rakibimiz siz çıktınız verdiğiniz kararlar getirilen güncellemelerde gram mantık yok. yayıncılardan gelen fikirleri oyuna uygulamak sizi bir yere getirmez. şu güzelim oyuna yazık etmeyin

ASiLKaNNN

Üye
Party toplayın koordinat verin bossu oraya atsınlar başkaları da aldığınız drobu ellerinde hazır para almayı beklesinler:)

çok oyunculu oyun oynuyorsun sadece sen ve ekibin yok

ykmpc5

Üye
bossların herkese ödül vermesi iyi olmadı kusura bakmayın herkezde aynı itemmmi olur kusura bakmayında oyun cacik olma yolunda galiba tl ile yüksek item alacaksın ama boss kestinmi herkese aynı item gidecek görev itemleri gibi .

mmogod

Üye
Oyunda bossların tekelleşmesini önlemek adına güzel birşey. Çoğu insan örgütlenip bu tarz contentlerden yararlanamıyor. Memur gibi saatli şekilde çalışan whale kitlenin koyduğu fiyat skalasına boyun eğmek zorunda kalınıyor. Ne zaman pazara baksak aynı IGN pleb karakterler kurmuş Boss droplarını. Şimdi piyasada rekabet olacağı için erişebileceğiz. Doğru veya yanlış tartışılır. Doğru yerine göre doğrudur, yanlış yerine göre yanlıştır benim gözümde bu tarz oyunlarda. Şu an için doğru olanı bu gibiydi. Umarım abuselanan her türlü contentin karşısına gerçek mafya olan yönetim şamarı basar. Sadece boss drobu kovalayıp fahiş fiyatlardan cep dolduran kitle için üzgünüm. Geri kalan herkese drop sıyırmakta bol şans :d

bekirdemirr92

Üye
bossların herkese ödül vermesi iyi olmadı kusura bakmayın herkezde aynı itemmmi olur kusura bakmayında oyun cacik olma yolunda galiba tl ile yüksek item alacaksın ama boss kestinmi herkese aynı item gidecek görev itemleri gibi .
TL ile item almazsınız siz de boslardan herkese kutu giderse herkes itemini kendi yapar. Knight kafasından kurtulun artık.

Atom0619

Üye
Çözüm basit karşı ırkla sevişmeyin savaşın :) birisi öldüğünde dmg sifirlaniyor ve kutu alamiyor

okancanx

Üye
Bence çok daha iyi oldu bosslar artık şansa kutusu atak yapan herkese çıkabilir teşekkürler rise online :)

Anarchyy

Üye
Okadar alışmıssınızki ittifak yapıp boss kesmeye hiçbirşey işinize gelmiyor.

Bu oyunun kitlesi büyük boss kücük boss farketmez ittifak yapıp boss kesen kitle bunu engelliyemezsin adamların para hırsı var.

Anca bu yöntemle engellenebilirdi çok iyi oldu 100tane konu açın durun şimdi.

Bu arada evet herkes o itemleri elde edebilsin oyun bu adı üstünde .

LastRose

Üye
Okadar alışmıssınızki ittifak yapıp boss kesmeye hiçbirşey işinize gelmiyor.

Bu oyunun kitlesi büyük boss kücük boss farketmez ittifak yapıp boss kesen kitle bunu engelliyemezsin adamların para hırsı var.

Anca bu yöntemle engellenebilirdi çok iyi oldu 100tane konu açın durun şimdi.

Bu arada evet herkes o itemleri elde edebilsin oyun bu adı üstünde .
bura da ki mevzu ittifak yapmak yada boss kesmek değil ki. adamlar levelini kasmış farm atip charına item koymuş pk da gelen karşı ırk ile savaşabilicek düzeyde ekipler . bunun antisi olarak gelen şey ise itemsiz level kasmamış 50 level adamın gelip Z-R atıp kutuyu alması. sence bu normal birşey mi ? hak edenin alması gereken yerde işi şansa bırakmak pek adil durmuyor.
"Bunu solo oynayan bir BP olarak söylüyorum"

THEKING

Üye
bura da ki mevzu ittifak yapmak yada boss kesmek değil ki. adamlar levelini kasmış farm atip charına item koymuş pk da gelen karşı ırk ile savaşabilicek düzeyde ekipler . bunun antisi olarak gelen şey ise itemsiz level kasmamış 50 level adamın gelip Z-R atıp kutuyu alması. sence bu normal birşey mi ? hak edenin alması gereken yerde işi şansa bırakmak pek adil durmuyor.
"Bunu solo oynayan bir BP olarak söylüyorum"
Değerli yorumun için teşekkürler..

Ekibimle oyuna başlamam onları organize etmem birlikte büyük mesai harcamamız suç gibi hissettim doğrusu.. Ne kadar mantıklı yorumlar varsa bi o kadarda saçma ve boş yorumlarda var empati yapabilmek çok önemli bikere bossların tekelleşmesi gibi bir durum yok bowl çıkmıyosunuz karşı ırkla bir iki parti kapışıyoruz kusura bakmada o ırkı kesiyorsam o bossuda keserim. Savaş kardeşim parti topla ekip topla çık bowla daha 65 olamamışsın expdesin aklın bowlda… neymiş bosslar bir iki partinin elindeymiş öyle bşey yok boss hangi partinin önüne düşerse fazla damage i vuran alıyor ve bowlda iki ekipden çok daha fazla ekip geziyor çıkarsan görürsün.. Çoğunuz akıl tutulması yaşıyor enteresan bir durum. Lütfen biraz empati azıcıkta mantık

mokoko1055

Üye
Neye göre itemliler hak ediyor? İtemliler diye boss itemlilerin tekelinde mi olmalı? Ezik adamın da gelip drop alması çok güzel bir şey. Hem parayı veren düdüğü çalmasın diye malum oyundan buraya geliyorsunuz hem de "e kardeşim farm yaptık para bastık item dizdik kutu bize gelmiyor ezik adam alıyor" diye şikayet ediyorsunuz. Sen itemlisin diye bossdan sürekli drop alacaksan ben 50 level "ezik" halimle bu "ezik" sıfatından nasıl kurtulacağım? Aynı itemler aynı clanların elinde. Makas açıldıkça açılıyordu. Gayet yerinde bir karar. Bu şey gibi oldu "kardeşim ben zenginim tam bilet aldım ama piyango çeyrek biletli fakire çıktı"

morganlefay

Üye
Neye göre itemliler hak ediyor? İtemliler diye boss itemlilerin tekelinde mi olmalı? Ezik adamın da gelip drop alması çok güzel bir şey. Hem parayı veren düdüğü çalmasın diye malum oyundan buraya geliyorsunuz hem de "e kardeşim farm yaptık para bastık item dizdik kutu bize gelmiyor ezik adam alıyor" diye şikayet ediyorsunuz. Sen itemlisin diye bossdan sürekli drop alacaksan ben 50 level "ezik" halimle bu "ezik" sıfatından nasıl kurtulacağım? Aynı itemler aynı clanların elinde. Makas açıldıkça açılıyordu. Gayet yerinde bir karar. Bu şey gibi oldu "kardeşim ben zenginim tam bilet aldım ama piyango çeyrek biletli fakire çıktı"
sondaki örneğinin doğrusunu söyleyeyim, ali ağaoğlu inşaat yapıyo dünya kadar para kazanıyo. Devlet geliyor sen çok para kazandın fakirle arandaki fark açıldı. Yaptığın inşaatlardan kazandığın parayı sen alamayacaksın. Fakir adamlarla seni aynı hakla listeye dahil edip kura çekecez. Kim kazanırsa o inşaatlardan elde edilen kar ı kurayı kazanan fakir alacak. Bu düzende ne devlet kalır, ne ali ağaoğlu kalır.

THEKING

Üye
çektiğim kc harici oyuna bir gram tl yatırmadım elimdeki silahı emeğimle oyun bilgimle doğru kararlar vererek yaptım. Bu piyango gibi şans oyunu değil tam bilete veya çeyreğe vursun emek akıl mantık oyunu yani sizin gibi arkadaşlara bi boy büyük gelir sen bu kafayla eziklikten asla kurtulamazsın. Git milli piyango oyna

THEKING

Üye
çektiğim kc harici oyuna bir gram tl yatırmadım elimdeki silahı emeğimle oyun bilgimle doğru kararlar vererek yaptım. Bu piyango gibi şans oyunu değil tam bilete veya çeyreğe vursun emek akıl mantık oyunu yani sizin gibi arkadaşlara bi boy büyük gelir sen bu kafayla eziklikten asla kurtulamazsın. Git milli piyango oyna
Bu yorumum sana alıntıyı es geçmişiz

DBA2019

Üye
Merhabalar,

Bossların daha zor ve daha fazla kişi ile kesilmesi güzel olmuş gibi duruyor. Yorum yazan kişilerin çoğu hemfikir bu konuda. Genel olarak güncellemeler oyuncuların geribildirimlerine göre yapılmış. Bir kaç konuda ticket göndermiştim, dikkate alındığımızı görmek mutlu etti. Buradan görüyoruzki ROW ekibi oyunculara önem veriyor. Boss konusunda alınan kararları zaman gösterecek. Tek ekibin/ekiplerin alması oyunun tamamen maddiyata dönmesi oyun olmaktan çıkaracak. Malum diğer birkaç oyuna benzemesin… Oyun içerisinde ticaret olacak ama iyi vakit geçirmeye çalıştığımız eğlence amaçlı oynadığımız bu oyundan geçinmeye çalışanlar sgklı iş bulsunlar lütfen.

Saygılar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt