BOSS Kesme mekaniği hakkında

Lacivert07

Üye
Boss dediğin şey parti ve sistematik bir şekilde kesilmelidir. Solo oyuncu item yapacaksa gidip tek başına kesebilceği canavarlar kesmeli boss değil ADI ÜSTÜNDE BOSSS

Anarchyy

Üye
Merhabalar,

Bossların daha zor ve daha fazla kişi ile kesilmesi güzel olmuş gibi duruyor. Yorum yazan kişilerin çoğu hemfikir bu konuda. Genel olarak güncellemeler oyuncuların geribildirimlerine göre yapılmış. Bir kaç konuda ticket göndermiştim, dikkate alındığımızı görmek mutlu etti. Buradan görüyoruzki ROW ekibi oyunculara önem veriyor. Boss konusunda alınan kararları zaman gösterecek. Tek ekibin/ekiplerin alması oyunun tamamen maddiyata dönmesi oyun olmaktan çıkaracak. Malum diğer birkaç oyuna benzemesin… Oyun içerisinde ticaret olacak ama iyi vakit geçirmeye çalıştığımız eğlence amaçlı oynadığımız bu oyundan geçinmeye çalışanlar sgklı iş bulsunlar lütfen.

Saygılar.
Konu açıp ağlamaya devam eder bunlar ne yazsanız boş kanka bu adamlara adamın derdi oyundan döner nasıl yiyeceğimde lafı baska yerlere çekiyorlar :D

kcanyavuz1907

Üye
Birçok mmorpgde bu sistem mevcut boss dediğiniz şeyden herkes faydalanabilir şansa bakar iş.Bugün mmo devleri gw2 olsun black desert olsun bosslarının sistemi bu şekilde hepsinide yıllardır oynuyor insanlar.Hangisi bitmiş?Senin örnek vererek dillendirdiğin diğer kıytırık oyun değil bu.Değişiklik yapılıyor hep at gözlüğüyle hep bana hep bana derdindesiniz.Neyden korkuyorsunuz para basıp dövemeyeceğiniz için mi? Playerliğiniz yetmeyecek dimi başkası item yapınca.Bu kafadan çıkın ben ve eminim benim gibi birçok kişinin bu oyuna vaatlerle geldiğinin farkındasınızdır.Gayette her kullanıcı düşünülmeli.Çıkan itemlerde +1 cıkıyor zaten cıkan upgrade yapıcak.+1 leri öyle sitede 50bine koymakla olmuyor oyunculuk.Diğer türlü bu şekilde işleyen oyun mevcut yani niye burdasınız.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Birçok mmorpgde bu sistem mevcut boss dediğiniz şeyden herkes faydalanabilir şansa bakar iş.Bugün mmo devleri gw2 olsun black desert olsun bosslarının sistemi bu şekilde hepsinide yıllardır oynuyor insanlar.Hangisi bitmiş?Senin örnek vererek dillendirdiğin diğer kıytırık oyun değil bu.Değişiklik yapılıyor hep at gözlüğüyle hep bana hep bana derdindesiniz.Neyden korkuyorsunuz para basıp dövemeyeceğiniz için mi? Playerliğiniz yetmeyecek dimi başkası item yapınca.Bu kafadan çıkın ben ve eminim benim gibi birçok kişinin bu oyuna vaatlerle geldiğinin farkındasınızdır.Gayette her kullanıcı düşünülmeli.Çıkan itemlerde +1 cıkıyor zaten cıkan upgrade yapıcak.+1 leri öyle sitede 50bine koymakla olmuyor oyunculuk.Diğer türlü bu şekilde işleyen oyun mevcut yani niye burdasınız.
+++++1

orkungenel

Üye
Oyunda bossların tekelleşmesini önlemek adına güzel birşey. Çoğu insan örgütlenip bu tarz contentlerden yararlanamıyor. Memur gibi saatli şekilde çalışan whale kitlenin koyduğu fiyat skalasına boyun eğmek zorunda kalınıyor. Ne zaman pazara baksak aynı IGN pleb karakterler kurmuş Boss droplarını. Şimdi piyasada rekabet olacağı için erişebileceğiz. Doğru veya yanlış tartışılır. Doğru yerine göre doğrudur, yanlış yerine göre yanlıştır benim gözümde bu tarz oyunlarda. Şu an için doğru olanı bu gibiydi. Umarım abuselanan her türlü contentin karşısına gerçek mafya olan yönetim şamarı basar. Sadece boss drobu kovalayıp fahiş fiyatlardan cep dolduran kitle için üzgünüm. Geri kalan herkese drop sıyırmakta bol şans :d
Güzel birşey anlatıyorsunda keşke biraz Türkçe konuşsan.

Killerduke

Üye
Tekelleşmenin önüne geçtiğiniz için teşekkürler Rise Online ekibi. Daha ilk günden forumdaki bu zırlamalar ne kadar doğru bir iş yaptığınızı gösteriyor.

naaqnes

Üye
Malum oyundaki gibi kredi çekip boss kovalayacam Ayana car dizmediysen sevinmen lazım

bercestee

Üye
Merhaba forumdaşlar,

Gayet güzel bir çözüm oldu. Bowlu bir avuç insanın tekeline düşürmek adil değildi. Yönetime teşekkürler.

İyi oyunlar.

JaxSui

J
Keşke yönetim bunu eşit yaptığında açıklamada herkes eşit drop alma şansına sahip demeseydi de bossa atak verenler belirli oranlarda drop alma şansına sahiptir deseydi.

Saint

Üye
Boss sistemi gayet güzel oldu, belli başlı tekelciler dışında karşı duracak olan olacağını sanmıyorum bu sisteme. Bir de düzgün bir AH sistemimiz oldu mu tamamdır. En azından bir nebze bazı sorunlardan kurtulmuş olur oyun.

psikolog

Üye
bunu beğenmeyenlerin nedeni şu diyelim sen bossu gördün clanını topladın dalıyorsun canını%5 e kadar düşürdün birisi geliyor dokunuyor ve ona gidiyor drop yada adam dokunmuş kenarda oturup çayını kahvesini alıp birinin gelip bossu kesmesini bekliyor kesenler o kadar uğraşıyor ama kutu o oturana gidiyor sıkıntı bu bu uygulamada dedikleri gibi bari %10 limiti koysalar bu gibi durumlar yaşanmaz

die2323

Üye
benim adıma karar verme dostum ben düşük seviyeli solo oyuncuyum gayet mutluyum ağlama duvarı burda değil sizide o ağlayanların yanına alabiliriz kardeş.

kcanyavuz1907

Üye
bunu beğenmeyenlerin nedeni şu diyelim sen bossu gördün clanını topladın dalıyorsun canını%5 e kadar düşürdün birisi geliyor dokunuyor ve ona gidiyor drop yada adam dokunmuş kenarda oturup çayını kahvesini alıp birinin gelip bossu kesmesini bekliyor kesenler o kadar uğraşıyor ama kutu o oturana gidiyor sıkıntı bu bu uygulamada dedikleri gibi bari %10 limiti koysalar bu gibi durumlar yaşanmaz
Boyle konussalar yapici olarak hak veren cikar.Ama %10 dedigin cok buyuk biliyorsun dimi o ortamda.Sana anlasipta istese %10 vurdurmicak bircok clan sayarim.%3-5 olabilir.1 kisi nasil %10 canini alicak bossun.Party olarak diyorsan %10u ayri tabi.

mmogod

Üye
Güzel birşey anlatıyorsunda keşke biraz Türkçe konuşsan.
Konuşmak zorunda olduğum bir dil değil. Türkçe karşılığı olmayan İngilizce terimleri araya sıkıştırınca anlam karmaşası olabiliyor. O kadar da anlayamıyorsan benim sorunum olduğunu düşünmüyorum. Kendini geliştirmeyi düşünebilirsin.

Son düzenleme:

Tengrikut

Üye
merhaba herkese

düşük level'li tek kişi DV bölgesinde ışınlanma alanından öteye geçmesi onun için mucize olur, güçlü boss'ları görecek, tek başına o bölgede bekleyebilecek :) 1000/1 olasılık, Savaş puanlarının 50.000BP civarında olması gerekiyor, saldırı yapan herkese drop olasılığı değişikliği suistimal edilirse geliştirilir/güncellenir bu kadar basit :)

oyun yönetimi oyunculardan gelen istek ve önerileri gözlemleriyle birleştirir sitemi yine oyunculara göre tekrar düzenler yapılmayan şeyler değil :)

Seigfried

Üye
yorumlarda bu olayı savunan kişilerrin özeti " item yapmayalım rekabet etmeyelim geleni yaslayalım" oyunu bu tür oyuncular sadece gb düşene kadar oynar düştügünde veda ederler.Siz item yapıp orada bişiler yapan kişilere engel olmak yerine forumda aglayarak 0 item 50 lvl oynamayı istiyorsunuz ve yönetimde buna göz yumuyor istedigini yapsın biten oyun olur giden kalite olur hadi rast gele beyler piyangoda bol şans

Charly1993

Üye
Selam arkadaşlar dün gece yaşadığım bir olayı anlatacağım 8 kişi boss kesdik ve dışardan 1 okçu arkadaş da skill attı 2-3 kere ve drop ona gitti ... drop takı idi. Şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum...

meraklimahmut

Üye
Selam arkadaşlar dün gece yaşadığım bir olayı anlatacağım 8 kişi boss kesdik ve dışardan 1 okçu arkadaş da skill attı 2-3 kere ve drop ona gitti ... drop takı idi. Şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum...
Neden herkes her şeyi kendisi hakkettiğini düşünüyor? Neden? Yahu gitsin dışardaki okçu adama gitsin. Arkadaş altı üstü bir OYUN! Utanmasanız ağlayacaksınız.

Normal şartlarda hiçbir şeyin maddi değeri olmasaydı, bu kadar dertlenecek miydin? F2P mobil rekabetçi oyunlarda da kaybettiğinde, erkenden elendiğinde de ah benim hakkımdı "1. olmak" "MVP olmak" mı diyorsunuz yoksa iki hayıflanıp bir el daha mı atıyorsunuz? Bu oyunlarada o gözle bakmayı dener misiniz? Yoksa bu oyun ekonomik sıkıntılarını aşma yolu olması için daha mı umut verici?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt