kerimbagbak1
Üye

bu sistem çok iyi olmuş
Konu açıp ağlamaya devam eder bunlar ne yazsanız boş kanka bu adamlara adamın derdi oyundan döner nasıl yiyeceğimde lafı baska yerlere çekiyorlarMerhabalar,
Bossların daha zor ve daha fazla kişi ile kesilmesi güzel olmuş gibi duruyor. Yorum yazan kişilerin çoğu hemfikir bu konuda. Genel olarak güncellemeler oyuncuların geribildirimlerine göre yapılmış. Bir kaç konuda ticket göndermiştim, dikkate alındığımızı görmek mutlu etti. Buradan görüyoruzki ROW ekibi oyunculara önem veriyor. Boss konusunda alınan kararları zaman gösterecek. Tek ekibin/ekiplerin alması oyunun tamamen maddiyata dönmesi oyun olmaktan çıkaracak. Malum diğer birkaç oyuna benzemesin… Oyun içerisinde ticaret olacak ama iyi vakit geçirmeye çalıştığımız eğlence amaçlı oynadığımız bu oyundan geçinmeye çalışanlar sgklı iş bulsunlar lütfen.
Saygılar.
+++++1Birçok mmorpgde bu sistem mevcut boss dediğiniz şeyden herkes faydalanabilir şansa bakar iş.Bugün mmo devleri gw2 olsun black desert olsun bosslarının sistemi bu şekilde hepsinide yıllardır oynuyor insanlar.Hangisi bitmiş?Senin örnek vererek dillendirdiğin diğer kıytırık oyun değil bu.Değişiklik yapılıyor hep at gözlüğüyle hep bana hep bana derdindesiniz.Neyden korkuyorsunuz para basıp dövemeyeceğiniz için mi? Playerliğiniz yetmeyecek dimi başkası item yapınca.Bu kafadan çıkın ben ve eminim benim gibi birçok kişinin bu oyuna vaatlerle geldiğinin farkındasınızdır.Gayette her kullanıcı düşünülmeli.Çıkan itemlerde +1 cıkıyor zaten cıkan upgrade yapıcak.+1 leri öyle sitede 50bine koymakla olmuyor oyunculuk.Diğer türlü bu şekilde işleyen oyun mevcut yani niye burdasınız.
Güzel birşey anlatıyorsunda keşke biraz Türkçe konuşsan.Oyunda bossların tekelleşmesini önlemek adına güzel birşey. Çoğu insan örgütlenip bu tarz contentlerden yararlanamıyor. Memur gibi saatli şekilde çalışan whale kitlenin koyduğu fiyat skalasına boyun eğmek zorunda kalınıyor. Ne zaman pazara baksak aynı IGN pleb karakterler kurmuş Boss droplarını. Şimdi piyasada rekabet olacağı için erişebileceğiz. Doğru veya yanlış tartışılır. Doğru yerine göre doğrudur, yanlış yerine göre yanlıştır benim gözümde bu tarz oyunlarda. Şu an için doğru olanı bu gibiydi. Umarım abuselanan her türlü contentin karşısına gerçek mafya olan yönetim şamarı basar. Sadece boss drobu kovalayıp fahiş fiyatlardan cep dolduran kitle için üzgünüm. Geri kalan herkese drop sıyırmakta bol şans :d
Boyle konussalar yapici olarak hak veren cikar.Ama %10 dedigin cok buyuk biliyorsun dimi o ortamda.Sana anlasipta istese %10 vurdurmicak bircok clan sayarim.%3-5 olabilir.1 kisi nasil %10 canini alicak bossun.Party olarak diyorsan %10u ayri tabi.bunu beğenmeyenlerin nedeni şu diyelim sen bossu gördün clanını topladın dalıyorsun canını%5 e kadar düşürdün birisi geliyor dokunuyor ve ona gidiyor drop yada adam dokunmuş kenarda oturup çayını kahvesini alıp birinin gelip bossu kesmesini bekliyor kesenler o kadar uğraşıyor ama kutu o oturana gidiyor sıkıntı bu bu uygulamada dedikleri gibi bari %10 limiti koysalar bu gibi durumlar yaşanmaz
Konuşmak zorunda olduğum bir dil değil. Türkçe karşılığı olmayan İngilizce terimleri araya sıkıştırınca anlam karmaşası olabiliyor. O kadar da anlayamıyorsan benim sorunum olduğunu düşünmüyorum. Kendini geliştirmeyi düşünebilirsin.Güzel birşey anlatıyorsunda keşke biraz Türkçe konuşsan.
Neden herkes her şeyi kendisi hakkettiğini düşünüyor? Neden? Yahu gitsin dışardaki okçu adama gitsin. Arkadaş altı üstü bir OYUN! Utanmasanız ağlayacaksınız.Selam arkadaşlar dün gece yaşadığım bir olayı anlatacağım 8 kişi boss kesdik ve dışardan 1 okçu arkadaş da skill attı 2-3 kere ve drop ona gitti ... drop takı idi. Şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum...