Arkadaş demiş ki; Ben lvl kastım, ekibimi kurdum vs.
Önce başlamanız size ayrıcalık tanımıyor. Boss lar kimsenin de tekelinde değil.
Şöyle düşünelim. Solo takılan bir adam tek başına boss kesemiyor diye, oynadığı oyundaki boss'tan drop alma hakkına sahip değil mi yani?
İlla ki para karşılığı mı alması gerekiyor? Sizin kabullenmediğiniz nokta burası.
Ben önce geliştim, bossları kesiyorum geçerli bir savunma değil.
Bir sorum daha var. Elbet sonunda herkes 70 Level olacak, herkeste aynı veya çok yakın itemler olacak, birbirine denk 2 char kapıştığında fark playerlık ile ortaya çıkar.
Siz istiyorsunuz ki hepsi benim olsun itemle yeneyim.
Bunu ancak playerlığına güvenmeyen adam söyler.
Ayrıca bu oyunda NFT bölümü olduğunu birçok arkadaş gözden kaçırıyor.
Oranın da size sağlayacağı ayrıcalıklar olacaktır.
Şöyle deseniz anlarım;
50 lvl adam yandan vurup kutu almasın ama boss'a en az %7-10 DMG vuranlara düşsün deseniz amenna art niyetli olmadığınızı gösterir fakat bu bile solo playerların drop almasını engeller, o zamanda belirli bir grup kendi arasında güç savaşı yapar durur.
Örnekleri diğer oyunlarda mevcut.
Önce başlamanız size ayrıcalık tanımıyor. Boss lar kimsenin de tekelinde değil.
Şöyle düşünelim. Solo takılan bir adam tek başına boss kesemiyor diye, oynadığı oyundaki boss'tan drop alma hakkına sahip değil mi yani?
İlla ki para karşılığı mı alması gerekiyor? Sizin kabullenmediğiniz nokta burası.
Ben önce geliştim, bossları kesiyorum geçerli bir savunma değil.
Bir sorum daha var. Elbet sonunda herkes 70 Level olacak, herkeste aynı veya çok yakın itemler olacak, birbirine denk 2 char kapıştığında fark playerlık ile ortaya çıkar.
Siz istiyorsunuz ki hepsi benim olsun itemle yeneyim.
Bunu ancak playerlığına güvenmeyen adam söyler.
Ayrıca bu oyunda NFT bölümü olduğunu birçok arkadaş gözden kaçırıyor.
Oranın da size sağlayacağı ayrıcalıklar olacaktır.
Şöyle deseniz anlarım;
50 lvl adam yandan vurup kutu almasın ama boss'a en az %7-10 DMG vuranlara düşsün deseniz amenna art niyetli olmadığınızı gösterir fakat bu bile solo playerların drop almasını engeller, o zamanda belirli bir grup kendi arasında güç savaşı yapar durur.
Örnekleri diğer oyunlarda mevcut.