BOSS Kesme mekaniği hakkında

bozy3l

Üye
Arkadaş demiş ki; Ben lvl kastım, ekibimi kurdum vs.
Önce başlamanız size ayrıcalık tanımıyor. Boss lar kimsenin de tekelinde değil.
Şöyle düşünelim. Solo takılan bir adam tek başına boss kesemiyor diye, oynadığı oyundaki boss'tan drop alma hakkına sahip değil mi yani?
İlla ki para karşılığı mı alması gerekiyor? Sizin kabullenmediğiniz nokta burası.
Ben önce geliştim, bossları kesiyorum geçerli bir savunma değil.
Bir sorum daha var. Elbet sonunda herkes 70 Level olacak, herkeste aynı veya çok yakın itemler olacak, birbirine denk 2 char kapıştığında fark playerlık ile ortaya çıkar.
Siz istiyorsunuz ki hepsi benim olsun itemle yeneyim.
Bunu ancak playerlığına güvenmeyen adam söyler.
Ayrıca bu oyunda NFT bölümü olduğunu birçok arkadaş gözden kaçırıyor.
Oranın da size sağlayacağı ayrıcalıklar olacaktır.
Şöyle deseniz anlarım;
50 lvl adam yandan vurup kutu almasın ama boss'a en az %7-10 DMG vuranlara düşsün deseniz amenna art niyetli olmadığınızı gösterir fakat bu bile solo playerların drop almasını engeller, o zamanda belirli bir grup kendi arasında güç savaşı yapar durur.
Örnekleri diğer oyunlarda mevcut.

kopil

Üye
3 bossa 4 kisi birlikte atak yaptik. Bos öldu, kutu falan dusmedi. Yama notlarindaki sistem tam yapilamamis sanirim. Bu sisteme aglayan tayfa, oyundan para kasmaya calisan tayfadir. He diyin gecin

mokoko1055

Üye
sondaki örneğinin doğrusunu söyleyeyim, ali ağaoğlu inşaat yapıyo dünya kadar para kazanıyo. Devlet geliyor sen çok para kazandın fakirle arandaki fark açıldı. Yaptığın inşaatlardan kazandığın parayı sen alamayacaksın. Fakir adamlarla seni aynı hakla listeye dahil edip kura çekecez. Kim kazanırsa o inşaatlardan elde edilen kar ı kurayı kazanan fakir alacak. Bu düzende ne devlet kalır, ne ali ağaoğlu kalır.
Senin verdiğin örneğe göre yönetim senin üstündeki itemleri alıp millete dağıtıyormuş gibi oldu. Demek ki burada bossu sahiplenip içindekini kendi iteminiz gibi görüyorsunuz. Resmen tekel olup stokçuluk yapıyorsunuz. Elmayla armutu karıştırmayın. Sizden item alınıp kimseye verilmiyor. Ortada bir pasta var bu pastayı herkesin eşit yemesi için çalışılıyor. Ayrıca "item kastık dv çıktık" boş bir savunma. Serverın ilk zamanları kimse dv girmedi mi? Orada bosslar kesilmedi mi? Sen ilk açıldığı hafta başladın ezikken kestin item dizdin ben 3 hafta sonra başladım ben niye ezikken kesemiyorum? Siz neyi sahipleniyorsunuz? Burasi o malum oyun değil bunu anlayın. Para verip "tanrı" olmak isteyen geldiği yere gidebilir. Umarım boss sistemi değişmez.

Anarchyy

Üye
Senin verdiğin örneğe göre yönetim senin üstündeki itemleri alıp millete dağıtıyormuş gibi oldu. Demek ki burada bossu sahiplenip içindekini kendi iteminiz gibi görüyorsunuz. Resmen tekel olup stokçuluk yapıyorsunuz. Elmayla armutu karıştırmayın. Sizden item alınıp kimseye verilmiyor. Ortada bir pasta var bu pastayı herkesin eşit yemesi için çalışılıyor. Ayrıca "item kastık dv çıktık" boş bir savunma. Serverın ilk zamanları kimse dv girmedi mi? Orada bosslar kesilmedi mi? Sen ilk açıldığı hafta başladın ezikken kestin item dizdin ben 3 hafta sonra başladım ben niye ezikken kesemiyorum? Siz neyi sahipleniyorsunuz? Burasi o malum oyun değil bunu anlayın. Para verip "tanrı" olmak isteyen geldiği yere gidebilir. Umarım boss sistemi değişmez.
Bunlarda kafa olsa kanka düşünür derki ben oyuna açıldığında basladım 1-2sene sonra başlıyan yada benden 2ay geç başlayan adam bana nasıl yetişcek uçurum oldu aramızda der diye düşünür ama herkes biliyorki bunların derdi o bu şu değil. Drop alcak tl satıcak döner yicek.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt