Bosslara pt dışı 1 - 2 adamın kutu alabilmesi

Uruviel

Üye
Bugün başıma geldi. 5 kişi Protean kingdomda Wyren mi ne ejderha var, o bossu kestik. ben 4 kere, diğer arkadaşlarım 5-3-2 -2 olmak üzere öldük. Canı % 100 ken clan dışı adam aldık ölmeden keselim diye. Neyse 5-7 dakika içinde kestik o sırada 1 tane mage arada vuruyordu. Bazen kaçıyordu bazen direkt ölüyordu. Boss'u öldürdükten sonra, kutuyu o mageye verdi. Magenin lvl 57 ve toplasan % 5 hasarı bile yok ! Item, lvl, pt kurma, boss arama gibi şeyler ne için var ? Yoldan geçen biri 4- 5 kere vurup kutu alacak ise ! Ticket attım, yanıtlandı diyor ama cevap vermeye tenezzül bile edilmemiş. Öylesine okuyup, geçmişler. Cidden rezalet ya ! Yazık.

Lynch

Üye
bu ticket cevabını aldığım gün ticket atmayı bıraktım :D

şimdi açıklayayımda ticket attığım gün bütün serverin görev itemleri dahil kaybolmuştu yani o günün +6 golden bowu benim için ve hatta görev questinden bile daha iyi vuruyordu ve gelen cevap ticketda :D

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    62.6 KB · Görüntüleme: 206
Son düzenleme:

JAVELIN

Üye
Vaziyetin böyle olması aslında ne kadar beğenmeseniz sizin yararınıza. Şöyle izah edeyim; eğer sistem sizin istediğiniz gibi çalışsaydı, oyundaki en zengin olan insan karakterini çok daha hızlı geliştirirdi ve oyunda kendi emeğiyle bir yerlere gelmeye çalışan insan için pek de yararlı bir sistem olmazdı. Tanıdığı dostu olan ve güçlü olan insan bir şekilde eğlenebiliyor ve o düşen droba zaten kendi gücüyle erişebiliyor. Sizin düşüncenizin aksine, oyun yönetiminin eşitçi tavrı bazı kişileri sinirlendirip üzse de mutlu ettikleri insan çok daha fazla.

Uruviel

Üye
Vaziyetin böyle olması aslında ne kadar beğenmeseniz sizin yararınıza. Şöyle izah edeyim; eğer sistem sizin istediğiniz gibi çalışsaydı, oyundaki en zengin olan insan karakterini çok daha hızlı geliştirirdi ve oyunda kendi emeğiyle bir yerlere gelmeye çalışan insan için pek de yararlı bir sistem olmazdı. Tanıdığı dostu olan ve güçlü olan insan bir şekilde eğlenebiliyor ve o düşen droba zaten kendi gücüyle erişebiliyor. Sizin düşüncenizin aksine, oyun yönetiminin eşitçi tavrı bazı kişileri sinirlendirip üzse de mutlu ettikleri insan çok daha fazla.
Ben hırslanıyor ve kendimi daha da oyuna verip güçleniyorsam, bir zahmet o arkadaş da aynısını yapsın.

rwanlif

Üye
Bugün başıma geldi. 5 kişi Protean kingdomda Wyren mi ne ejderha var, o bossu kestik. ben 4 kere, diğer arkadaşlarım 5-3-2 -2 olmak üzere öldük. Canı % 100 ken clan dışı adam aldık ölmeden keselim diye. Neyse 5-7 dakika içinde kestik o sırada 1 tane mage arada vuruyordu. Bazen kaçıyordu bazen direkt ölüyordu. Boss'u öldürdükten sonra, kutuyu o mageye verdi. Magenin lvl 57 ve toplasan % 5 hasarı bile yok ! Item, lvl, pt kurma, boss arama gibi şeyler ne için var ? Yoldan geçen biri 4- 5 kere vurup kutu alacak ise ! Ticket attım, yanıtlandı diyor ama cevap vermeye tenezzül bile edilmemiş. Öylesine okuyup, geçmişler. Cidden rezalet ya ! Yazık.
rezalet ötesi cidden ya death valley de olsa anlarım da protean da falan olması bu tarz olayların kötü ya cidden 50 55 level arası adamların 1 2 skill atıp kutu alması ve bizim partidekilerin 4 5 kere ölmesi üzerine de bu tarz işler harbiden oyundan soğutuyor baboliler :S

JAVELIN

Üye
Ben hırslanıyor ve kendimi daha da oyuna verip güçleniyorsam, bir zahmet o arkadaş da aynısını yapsın.
Haklısınız. Bu durum yazılan kodlar ve algoritmalara dayandığından dolayı, ya sizin istediğiniz gibi olacaktı ya da şuan olduğu gibi olacaktı. Gördüğünüz üzere sizin istediğiniz gibi olmasındansa böyle olması daha adaletli bir durum olmaz mı? Dediğim gibi, eğer sizin istediğiniz gibi olsaydı zengin olan ve üçten fazla partye sahip olan oyuncular size kutu bırakmazdı ve siz de bir süre sonra zevk alamazdınız. Ama durum böyle olduğu için, bugün drop alamazsanız yarın alacaksınız. Bana çıkmaz demeyin. :)

Uruviel

Üye
Haklısınız. Bu durum yazılan kodlar ve algoritmalara dayandığından dolayı, ya sizin istediğiniz gibi olacaktı ya da şuan olduğu gibi olacaktı. Gördüğünüz üzere sizin istediğiniz gibi olmasındansa böyle olması daha adaletli bir durum olmaz mı? Dediğim gibi, eğer sizin istediğiniz gibi olsaydı zengin olan ve üçten fazla partye sahip olan oyuncular size kutu bırakmazdı ve siz de bir süre sonra zevk alamazdınız. Ama durum böyle olduğu için, bugün drop alamazsanız yarın alacaksınız. Bana çıkmaz demeyin.
Dediğin olay, belirli programlı bir şeyde olmuyor. 1000 tane 2000 tane user yok. Şans eseri boss yakalıyorsun kesiyorsun. Yandan 2 tane vuran adama gidiyor. Bundan zevk mi alıyoruz ? Diğer adam zevk almıştır ki " Ahahah enayiler kesti, kutu bize düştü " diye yorum yapabiliyorlar. Kaç defa öldük baya zevkliydi mana ve harcanan zaman da cabası. 3 parti adam toplayabiliyorsa o onun başarısıdır. Herkes bunu yapabilir, kısıtlama yok sonuçta. Kişi kendini geliştiremiyorsa ya tl kovalıyordur ya da geliştirmek istemiyordur. Ko mantığı gibi yapmışlar da orada her şeyin saati belli, boss zamanlarına katılan kişi sayısı da belli. Çok canım sıkıldı bu duruma.

Zbam

Üye
Dediğin olay, belirli programlı bir şeyde olmuyor. 1000 tane 2000 tane user yok. Şans eseri boss yakalıyorsun kesiyorsun. Yandan 2 tane vuran adama gidiyor. Bundan zevk mi alıyoruz ? Diğer adam zevk almıştır ki " Ahahah enayiler kesti, kutu bize düştü " diye yorum yapabiliyorlar. Kaç defa öldük baya zevkliydi mana ve harcanan zaman da cabası. 3 parti adam toplayabiliyorsa o onun başarısıdır. Herkes bunu yapabilir, kısıtlama yok sonuçta. Kişi kendini geliştiremiyorsa ya tl kovalıyordur ya da geliştirmek istemiyordur. Ko mantığı gibi yapmışlar da orada her şeyin saati belli, boss zamanlarına katılan kişi sayısı da belli. Çok canım sıkıldı bu duruma.
kardeş kesğin bos wyvern okadar çok adama ve pota ihtiyacın yok dramatize etme bukadar bosa 9 adam vuruyorsa tek kişiye çıkma ihtimali 1/9 ilk kez karşılasınca bu tepkiyi vermeni anlıyorum ama bu şekilde olmadığınsa solo oyuncular veya küçük gruplar oyunun en değerli itemlarının düştüğü boss contentinden mahrum oluyorlar sen parti topla kes 8 kere sen alacaksın 1 kere dışardan vuran biri bukadar abartmaya gerek yok bence

Uruviel

Üye
kardeş kesğin bos wyvern okadar çok adama ve pota ihtiyacın yok dramatize etme bukadar bosa 9 adam vuruyorsa tek kişiye çıkma ihtimali 1/9 ilk kez karşılasınca bu tepkiyi vermeni anlıyorum ama bu şekilde olmadığınsa solo oyuncular veya küçük gruplar oyunun en değerli itemlarının düştüğü boss contentinden mahrum oluyorlar sen parti topla kes 8 kere sen alacaksın 1 kere dışardan vuran biri bukadar abartmaya gerek yok bence
Ne çok yalaklığı seviyorsunuz ya. Neyi dramatize etmişim ? 5 kişiydik sonradan 1 kişi geldi. Sen hangi bossu tek başına kesebiliyorsun ? o kadar çok şeye gerek yok diyorsunuz ? Abartmaya gerek yokmuş. Sabotaj ile 2.7 k- 3 k arası vuruyor o küçümsediğin boss. Solo oyuncular için solo bosslar da mevcut. Neyinden mahrum oluyorlar ? Kim zorluyor onları solo oynamaya ? kendini mahrum hissediyorlarsa. Okumamışsın etmemişsin 8-9 kişi diyorsun. Karşılaştığımız ve kestiğimiz ilk boss değil bu.

OrhanBey

Üye
gidicek ekibe giricem o zaman tek başına oynamayacak ekibe giremiyorsa kendisi ekip kurucak bu kadar boş düşünüp yorum yapmayın yorum olsun diye sen hiç bir emek verme çoban çoban takıl gez bir şey için uğraşma boss'a gel ks at kutu al ohh ne güzel dünya 100 kere kestigimde benim pt full ise diğer adam tek kişi ise yine 100 kutu da benim hakkım . gidicek partye giricek kovalıcak bossu zaman harcıyacak ben harcadıgım emeği başkası kutuyu alsın diye feda etmem .

Zbam

Üye
Kardeş wyvern 3 kişi kesiliyor bende kaptırıyorum solo adamlara kutu yapıcak bişey yok TAŞ MI yesinler. Solo bosslar var evet dediğinin ne kadar sıklıkla atıyo farkında mısın ben 3 günde 1 falan görebiliyorum solo bossları

Zbam

Üye
gidicek ekibe giricem o zaman tek başına oynamayacak ekibe giremiyorsa kendisi ekip kurucak bu kadar boş düşünüp yorum yapmayın yorum olsun diye sen hiç bir emek verme çoban çoban takıl gez bir şey için uğraşma boss'a gel ks at kutu al ohh ne güzel dünya 100 kere kestigimde benim pt full ise diğer adam tek kişi ise yine 100 kutu da benim hakkım . gidicek partye giricek kovalıcak bossu zaman harcıyacak ben harcadıgım emeği başkası kutuyu alsın diye feda etmem .
Aynen dediklerini gördük daha önce bowlda tüm bossları siegfierdler alıyodu.bot kurup bowlu tavaf eden ekibin hakkı mıydı sence tüm bosslar

Hedvein

Üye
Bir gün sen de solo iken kutu alırsın güzel bir Boss'tan ve o zaman sistemin mantıklı olduğunu düşünürsün. Bu konular hep böyledir brocum, diğer türlü belli ekipler hamudu ile götürüyordu. Şuan gayet iyi gibi. Herkesin şansı olsun.

AsilRuzgar

Üye
bu ticket cevabını aldığım gün ticket atmayı bıraktım :D

şimdi açıklayayımda ticket attığım gün bütün serverin görev itemleri dahil kaybolmuştu yani o günün +6 golden bowu benim için ve hatta görev questinden bile daha iyi vuruyordu ve gelen cevap ticketda :D
haha bunlar daha türkçe yazamıyor yahu.Gelecez ne? :D

BySavas

Üye
şu malum oyunda en çok expiyi alana kutu giderdi umarım burda o yoktur.
çünkü ölü exp tabir edilen 327 gibi düşük miktarda exp alan oyunculara bile kutu gitmesi gerekmektedir.
havuza herkes girebilmeli kutu için.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt