BenGeldim
Üye

Kardeşim asıl sen bir düşün. Sen ne yazdığını anlamıyorsun. Adam full çakılı item 1 human parti 1 karus parti ittifak yaomış sence sen bosun yanına yaklaşabilecekmisin önce cevap ver buna? Unuttunmu adamların ne yaptığını? İlk 1 ay bosun yanına yaklaşamadık adam direk kesiyor biz görev itemi takarken +7 mino vardı 1.haftanın sonunda siegfieldlerde. Vurduğun hasara bağlı diyorsun hala yaklaşamazsın bile ne hasarı ne vurması ya. Adam hayatsız hayatsız işe gitmiyor. İşi oyunlardan para kazanmak. Sen kimle dans etmek istediğinin farkında değilsin. Ya öbür oyunda bahçe farmı vardı adamlar robokop olmuştu ya oynamadın bu oyunları yada cok cahilsin. Ben rise yönetimini tebrik ediyorum yapılabilrcek en iyi şeyi yaptılar bowl boss u konusunda.Kardeşim okumaktan aciz misin sen? İlk postu bi oku bakalım eski sisteme mi dönelim demişim. Benim 2 önerim var diyip iki farklı öneride bulundum sonra da dedim ki konu altında başka önerisi olan varsa daha güzel bir sistem varsa o da değerlendirilsin dedim. Sizin işiniz gücünüz polemik bari okuyup yazın da insanlar saygı duysun