Öneri bounded item

HiTMUNDO

Üye
Oyunda +7 itemler kullaninca üzerimize giydigimizde bounded oluyormus. Sahsen denemedim +7 bow almak istiyordum ama onu duyunca bi adim geriye attim. Simdi okadar GB verip +7 alirsak bidaha hic bir zaman bu +7 itemleri satamicakmiyiz? yada herhangi bir item/material varmidir bu itemi acmak icin?

Böyle konu önceden acildi ise kusura bakmayin bulamadim :)

mmogod

Üye
kanka herkes bundan muzdarip 7 ler basılıyor ama kimse korkudan takamıyor :D

X A

Üye
Taktıktan sonra 1 sene beklemeniz gerecek ve olması gerekende bu zaten. Öyle bastım taktım satıyorum böyle saçma sapan ticari şeyler yok. Bastıysanız takacaksınız..

HiTMUNDO

Üye
Taktıktan sonra 1 sene beklemeniz gerecek ve olması gerekende bu zaten. Öyle bastım taktım satıyorum böyle saçma sapan ticari şeyler yok. Bastıysanız takacaksınız..
Hadi ticaret yapcaksam? hadi pazardan aldim takdim kullandim begenmedim hosuma gitmedi???

Bigjest

Üye
Merhaba
Uniq seviye armor ve silahlar +6 Epic Silahlar ve armorlar+7 Rare silahlar ve armorlar +8 seviyesinde Soulbound olarak karakterinize 1 sene olmak şartı ile kilitlenir. Bu eşyaları tekrar satılabilir hale getirebileceğiniz bir ürün bulunmamaktadır.
İyi forumlar.

mrwhite5517

Üye
Bu bounded olan itemlere artı basabiliyor muyuz. Eğer basılıyorsa bounded olarak mı kalıyor yine. Eğer öyle kalıyorsa 1 yıl bekleme süresi sıfırlanıyor mu. Ve ayrı bi soru itemleri alıp deneyerek hangisinin bizim için avantajlı oldugunu nasıl tecrübe edecez. Verdiği özelliğe göre önceliklerimizi belirleyebilirdik denemek için illa alıp onu bir yıl rehin etmemeliyiz. Sistemi destekliyorum keyfi item basılmamıs olur mantıklı davranmak durumundayız ama o mantığı denemeden nasıl bulacaz

mrwhite5517

Üye
Yetkili abiler bi önerim varda oluru varmı. Oldu ya itemi kaza bela yanlıslıkla üstümüze de takabiliriz. Hem bu tip mağduriyetlerin olmaması hem de deneme imkanımızın olması açısından bounded süresi item üzerimize takıldıktan 24 saat sonra başyalabilir mi. O süreçte iptal edebilme hakkımız olması gibi birşey uygulanabilir mi. Örnek veriyorum bir sürü dagger var veyahut kıyafetler var ben bunların fiyatlarına ve bana olan artı avantajlarını deneyip degerlendirip ona göre önceliklerimi belirlemek isterdim.

HiTMUNDO

Üye
Bu bounded olan itemlere artı basabiliyor muyuz. Eğer basılıyorsa bounded olarak mı kalıyor yine. Eğer öyle kalıyorsa 1 yıl bekleme süresi sıfırlanıyor mu. Ve ayrı bi soru itemleri alıp deneyerek hangisinin bizim için avantajlı oldugunu nasıl tecrübe edecez. Verdiği özelliğe göre önceliklerimizi belirleyebilirdik denemek için illa alıp onu bir yıl rehin etmemeliyiz. Sistemi destekliyorum keyfi item basılmamıs olur mantıklı davranmak durumundayız ama o mantığı denemeden nasıl bulacaz
Suan Heartseeker 7 aldim....parliyor sandim takdim ve parlamiyor. bundan önce tecrübeyei nerden kazancaktim? ben görsel icin aldim ve fail oldu aldigim isime yaramaz ve 1 sene beklicem cok iyi ya vallah

mmogod

Üye
ben +7 minotaur aldım elime taktım. 1-2 tane daha item bastım şansa bahta geçti ve şimdi +8 minotaur satan bir arkadaştan +7 minomu verip üste de ara farkı verip alarak bir üst segmente geçirmek istiyorum karakterimi. Ruh bağı yüzünden geçemiyorum :D çok iyi sistem

HiTMUNDO

Üye
Düzelteceklermis parlama işini merak etme
bana Desktek bölümünden dün cevap geldi. Diyorlarki bazi itemler bilerek öyle yapilmis 7 olsa bile yanmicakmis :D bunu duyunca ben tabi moral 0 oldu. Bosu bosuna aldim sirf görsel icin almisdim, nede olsa görsel icin okadar elbiseler var ona cash veriliyor bende buna gb verdim ama görsel yok...

Şarapçıoğlu

Üye
Merhaba
Uniq seviye armor ve silahlar +6 Epic Silahlar ve armorlar+7 Rare silahlar ve armorlar +8 seviyesinde Soulbound olarak karakterinize 1 sene olmak şartı ile kilitlenir. Bu eşyaları tekrar satılabilir hale getirebileceğiniz bir ürün bulunmamaktadır.
İyi forumlar.
Bunun sebebi nedir?
1 yıl aynı eşyayı kullanmak için çok uzun bir süre.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt