İstek Bowldaki boss ekibinin hile ile bowlu dönmesi

Sassasyonel

Üye
Videoları ortaya çıkan malum ekibin hile videosu çıkmasına rağmen bu konu üzerinde sessiz kalması ve yönetimin birşey yapması gerçekten üzücü durumdur. Hileye karşı olup bu konuları kapatmanız ironi durumundadır. Bu durum hakkında yöneticiler ne yapmayı planlıyorlar ? acaba bu malum ekibin oyuna devam etmesi ve para katlamalarına müsade mi etceksiniz ? ozaman size dava açılan malum oyundan farkınız nedir ? yada herkesin eşit cümlesini boşa çıkarmıyormusunuz ? Link isteyen ulaşsın herkes öğrensin.

ersin33

Üye
Silinmeden önce ekran kaydına aldım video yu izledikçe o malum kişileri ve türevlerini oyunda görmek istemeyeceğime eminim .

Nodar

Üye
IMG_20220523_220910.jpg
Ben konu hakkında ticket attım. Gelen cevap bu şekilde.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar, öncelikle sadece bu konu için açılmış bir hesap olduğunun farkında olduğumuzu bilmenizi isterim..
En son gelen güncellemede Boss ittifakının önüne geçerek sessiz kalmadığımızın ilk adımını göstermiş olduk. Oyunumuzda hiç bir şekilde ittifak veya 3.party yazılımlarına müsaade etmediğimizi zaten biliyor olmalısınız.. Ve bu konuyla ilgili a'dan z'ye inceleme yapılmaktadır. Kural dışı hareketler tespit edilirse gerekli ceza işlemi uygulanır.

İyi forumlar :)

Nodar

Üye
Selamlar, öncelikle sadece bu konu için açılmış bir hesap olduğunun farkında olduğumuzu bilmenizi isterim..
En son gelen güncellemede Boss ittifakının önüne geçerek sessiz kalmadığımızın ilk adımını göstermiş olduk. Oyunumuzda hiç bir şekilde ittifak veya 3.party yazılımlarına müsaade etmediğimizi zaten biliyor olmalısınız.. Ve bu konuyla ilgili a'dan z'ye inceleme yapılmaktadır. Kural dışı hareketler tespit edilirse gerekli ceza işlemi uygulanır.

Sanırım inceleme tamamlanmış. Bilete gelen cevapta öyle gözüküyor.

Sassasyonel

Üye
Sunrise Merhaba, bu konu için forumda üyelik oluşturdum çünkü kimsenin hakkına girilmesini istemediğim için. Oyunu çoğu oyuncu beğeniyor fakat oyundaki hileyi görüp sessiz kalmak hiçbir oyncuya yakışmayan harekettir bunula ilgilenceğinizden şüphemiz yok fakat bu ekibin oyunu A'dan Z'ye oyunu götürmesi ve diğer oyuncuların hakkına girmesine müsade edilemez.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Sayın Sunrise Bu konu açıklığa getirildiğinde biz oyuncularıda bilgilendirirmisiniz ?
Tabi konuyla ilgili 3.part kullanımı tespit edilip/edilmediğinin bilgisi paylaşılır. Konuyla ilgili daha hızlı cevap almanız için ticket veya bana discord özelden yazıp daha hızlı bilgiye ulaşabilirsiniz..

Tengrikut

Üye
Bir kaç haftadır 2 video üzerinden oyuncuların oyun yönetimine olan güvenini sarsmak/karalamak için Twitch, youtube, discord, forumlar'da çalışmalar yapanlar var.

Zayk0

Üye
Bu konuların sürekli açılması adamları daha profesyonel hile kullanımına itiyor ki bu yönetimin işini zorlaştırıyor haberiniz olsun .

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt