Böyle bi ruh bağı kaldırma olabilir mi?

Jacques

Üye
Arkadaş siz dalga mı geçiyorsunuz insanların aklıyla bu nasıl bi ruh bağı kaldırma yöntemidir yeni basılan itemlerin hiç birinde ruh bağı yok şaka gibi eskilerde ruh bağı var üstüne takanlarda ise hiç bi değişiklik yok niye 40 takla attırdınız siz bu işe? Ruh bağı sistemi aynı devam edecekti dungeondan düşen bi taşı biriktirerek açacaktık bu kadar basitti bu nedir allah aşkına ya.

BySavas

Üye
olması gerekeni yaptılar. eski itemlere bişi yapamazlar yapmamalarıda gerekirdi.

mewlan

Üye
olması gerekeni yaptılar. eski itemlere bişi yapamazlar yapmamalarıda gerekirdi.
Olması gerekeni o zaman başında yapmalıydılar. Sürekli yap bozu gibi oynamaları insanları oyundan uzaklaştırıyor. Yarın senin elinde ki iteme de nerf gelebilir. Gizliden vixen bowu 72 zehirden 70 zehire düştüğü gibi. Vixen bowu fire olması gerekiyor. Ama neden olması gerektiği gibi değil? Çünkü siz ve sizin gibi düşünenleri dinleyerek sürekli bir şeyleri değiştiriyorlar. He birde bazı yayıncı kesimini.

HeaveN

Üye
@mewlan Katılıyorum yayinci kendine göre istek koyuyo bi bakiyosun ona yakin birşey geliyo ne geliyosa bu yayincilar başından geliyo ama hepsini kassetmiyorum yanlış anlaşılma olmasın

mewlan

Üye
Ruh bağı tüm itemler için geçerli olması lazım yeni basılan item olmuyosa haksızlık
Eski kitli itemleri açacak kadar cesur bir karar alamazlardı. Sebebi herkes tarafından bilindiği gibi yönetim de bunu adı gibi biliyor. Eski oyuncuların ruh bağı açıldığı gibi önce okçu tayfa ya bir kısmı asas olacak ki onlar oldu. Diğer kalan salt okçu playerları da sürekli nerf yemenin yanında gizli nerf yemekten bıktı ki haklı olarak onlar bir ayrılacaklar. Akabinde mage teamler ayrılacak. DV’de sürekli yönetimi yönlendirmeye çalışan bir ekip ve bir kısım yayıncı tayfa kalacaktır. Kimse bunu tehdit olarak düşünmesin. Oyun bu zevk almıyorsan ne diye oynayacaksın?

HeaveN

Üye
Ben çok emek verdim craft olarak lvl olarak ama oyun stabil düzen göremedim çok dengesiz bu craft mevzu hiç gelmicekti bence farm atılmıyo oyunda o halde kimse farm atmıyo ben yine çok denedim farm sadece zarar silahlar çöp oluyor ilk başta oynayan tayfalar bıraktı ben devam ettim adamlar çok para bastı ama hep herşey nerf yedi oyunda itemleri değersizleşti şuan yine aynı paradan daha fazlasını basarak diğer oyuncuya yetişmek imkansız

RickSancheZz

Üye
yazık kaç kişi bekliyodu bu ruğ bağı kaldırmayı, herkesi ters köşe ettiler , +6 itemle değilde 7 8 le gezeni cezalandırdılar

Obcursecoro

Üye
Ruh bağı olan karakterlerime girdim ve itemi bastım kafam rahatladı en azından kalkcakmı derdim kalmadı ana karakterime döndüm.(tabiki yandı)

Tolgun

Üye
action house da golden snake +6 alcam bascam rug bagsiz +7 basmak icin, ben nerden bilcem +6 rug bagsiz oldunu?
Bi yolu var mi +6 itemin üstünde tarih felan yazmiyo.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt