Böyle Küçük Hesaplar Peşinde Koşanları Aramızda barındırmayalım.

muzaffer1723

Üye
Böyle Küçük Hesaplar Peşinde Koşanları Aramızda barındırmayalım.

Adam 65 Level Ve itemli Olduğu Aşikar Böyle bir arkadaşı Partilerinize Adam eksikliğinde alırsınız CLan davet edebilirsiniz ama Resimde gördüğünüz gibi küçük Hesaplar Peşinde Koştuğu için Emin olun Para için herşeyi yapacak tiniyette olduğunu düşünüyorum İtem için partiden disband atabilir Hatta clan arkadaşlarını dolandıra bilir bu ucuz hesapları Oyunda isminin çıkacağunu bildiği halde yapması çok daha kötü yazık ben kendisini kınıyorum bu arada ben kendisinden birşey almadım pazar gezerken tesadüfen gördüm sessiz kalmak istemedim ve bu konuyu oluşturdum İyi Forumlar.

Ekli dosyalar

• asdas.png
    asdas.png
    742.3 KB · Görüntüleme: 245

JVS

Üye
İçip içip oyuna girince böyle oluyor işte ne yapıcaksın :)

LosTurcos

Üye
Bu bildiğin hırsızlık, dolandırıcılık daha ağır şeyleri içimizden tekrar edeibiliriz

Toxic

Üye
KO da insan bir çok şeye şaşıramıyor. Oyun ko değil ama kitle ko.

Lakin o bir suç işlemiş sayılmıyor oyuncu item satarken de alırken de kontrol etmek veyahut etmemek kendi elindedir.

Alkoer

Üye
çok klasik bir taktik hocam. RoW daki gibi pazar sistemi olan her MMORPG de mevcuttur bu insanlar. çözümü AH dir. AH olsa ucuz fiyata koydukları saniyesinden satılır kazık itemler elinde kalır.

muzaffer1723

Üye
Ben burda Suçlu aramıyorum ben burda Banlansın diyede bu konuyu açmadım görün Leveli ve itemi yüksek diye itimat edip aranıza almayın diye bu konuyu oluşturuyorum.

ZLanov

Üye
Bu ve bunun gibi tipler zamanında malum oyunda da çok can yaktı. Eh burada da 3. haftada türemeye başladı. Diğer herşeyin türediği gibi. Acil Önmem alınmalı. Freni patlamış Kamyon gibi Uçurumdan aşağı gidiyor herşey.

X A

Üye
Diğer oyunda hiç bir işlem yapılmıyordu, umarım burada gereken yapılır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt