Böyle saçma şey olmaz

Dagger91

Üye
Dorion 1 de pazar bozdurtmak için pm atıyolar ardından kendileri pazar kuruyolar saatlerce geri pazar açamıyoruz ondan sonra küfür edince mute yiyoruz böyle saçma sistem olmaz şu işe acilen bi çözüm bulun auction house yapın serelim itemleri çekelim gidelim yada offline merchantmı getirirsiniz naparsanız yapın şu saçma olaya bi çözüm getirin lütfen rica ediyorum yetkililerden 2022 olmuş marsa roket gönderiyolar mmo da ticaret yapamıyoruz

Zewix

Üye
Pazar olayından bende şikayetçiyim.Pazarı kurmaya çalışmadan önce uyarı vermesi gerekiyor ki 2 saat özenle itemleri dizip fiyatlandırdıktan sonra sinir krizi geçirmeyelim.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Pazar ile alakalı çok fazla şey deneniyor ve denenmeye devam edecek maalesef.
En stabil halini bulana kadar oyuncularla beraber denemeye devam edeceğiz.

Kısa süre içerisinde

Dagger91

Üye

Kısa süre içerisinde
teşşekurler böyle yeni ve güzel bi oyuna mevcut ticaret sistemi hiç yakışmıyor en kötü ihtimalle new world'deki gibi direkt Auction house sistemi getirin hatta belli bir ücretle kullanabilelim direk itemi teslim edelim npc ye satılınca parasi gelsin otomatik tertemiz milletle muhattap olmak isteyen gitsin old school pazar kursun nediyeyim :)

Alkoer

Üye
Pazar kesinlikle oyunda kilit element.

Birçok şikayet konusu hep pazar ve soulbound üzerine.

Düzgün çalışan bir AH nin ( açık arttırma- buy-sell) oyunun gidişatını değiştireceğine inanıyorum.

Şuan için item fiyatları pahalı ve pazarcılar tarafından kontrol edilebilir şekilde.

AH oyunu oynayan (premium sahibi) herkesin pazarı aktif kullanmasına sebep olur. İtem ucuzlar slottan kasılan saatte 1m bile değerli olur.

Soulbound dan korkup +6 dan +7 iteme geçemiyorum diyen adamda rahat alır itemi.

HeaveN

Üye
pazarda kurdukca düzeliyo ama yada sunucu değiş ben öyle yapıyom limit çıkarsa kurulmuyosa 3 4 kere deniyom o boşluk yakalıyo düzeliyo :)

Vioneeraa

Üye
En az 6 tane daha kanal var neden illa dorion 1 şartı var ??? Baska kanala gec ve orda kur? Bunu 30 yasindan sonra biz mi soyleyelim sana kankam

Lady

Üye
Bende AH yada offline merchantı sabırsızlıkla bekliyorum. Umarın en kısa sürede gelir.

BySavas

Üye

Kısa süre içerisinde
Merhabalar,

Sunucularınızda binlerce oyuncunun boş yere durup pazar kurması sunucularınızı yormuyormu. Bu olayı bot gibi görüncek şekilde offline olayını kısa sürede getirirseniz çok güzel olur. Bende beklemedeyim. Olucak inanıyorum.

Hedvein

Üye
Biz Türk toplumu olarak bu tarz oyunlarda kafamızı hinliğe çok iyi yoruyoruz :D Bunu okurken yine aydınlandım, salak gibi pazar bozduklarım geldi aklıma :D

NeyimLanBen

Üye
Yapılmasi gereken şey çok basit , action houseyi kaldiriyorsunuz , pazar kurarken self merhanta tıklayınca Max pazar uyarısını direk verdirtiriyosunuz olay bitti , geçen bende 6 kere pazar kurdum d1 D2 d 3 d 4 ye falan itemler aynı olunca kopyala yapıştır fiyatı yapiyozda farklı olunca masaya yumruğu vurdurtturuyorsunuz sinirden ...

Tanerrr

Üye
Offline pazar gelmeli. Offline pazar dedigim su sekilde sen oyundayken pazar acacaksin gidip farmini exp ni kasacaksin pazarn acik kalacak. Pc kapatirsan pazar kapanacak yada oyundan cikarsan pazar kapanacak. Bu sistemi getirme imkaniniz varsa getirin. Malum elektrk faturalari ortada ben expmi kasayim farmmi yapaym pazarmi acayim.

BenGeldim

Üye
Pazar olayından bende şikayetçiyim.Pazarı kurmaya çalışmadan önce uyarı vermesi gerekiyor ki 2 saat özenle itemleri dizip fiyatlandırdıktan sonra sinir krizi geçirmeyelim.
+1 en azından merchanta basar basmaz hata versinki 2 saat item dizioz sonra dolu diyor sinirleniyor insan

AKINC

Üye
Dorion 1 de pazar bozdurtmak için pm atıyolar ardından kendileri pazar kuruyolar saatlerce geri pazar açamıyoruz ondan sonra küfür edince mute yiyoruz böyle saçma sistem olmaz şu işe acilen bi çözüm bulun auction house yapın serelim itemleri çekelim gidelim yada offline merchantmı getirirsiniz naparsanız yapın şu saçma olaya bi çözüm getirin lütfen rica ediyorum yetkililerden 2022 olmuş marsa roket gönderiyolar mmo da ticaret yapamıyoruz
sen git millete ana avrat küfür et sonra mute yedim diye sızlan :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt