İstek Bp 61 skiline dengeleme gelsin lütfen

cebraaa

Üye
Bu karakterin damageleri cidden olmamış , görev itemi bile çok sağlam vuruyordu nerf geldi fakaaat , olay görev iteminde değil
Diğer karakterlere göre çok yüksek vuruyor yani yüksek değil çok yüksek
bariz bir dengeleme istiyoruz yada bp acıcaz çünkü bu oyunu seviyoruz vede destekliyoruz. Ama yıllların asas okcusunada bp oynattırmazsın be oyun.Zorundayız yani çare yok
61 lwl bp , itemli okcudan kutu alıyorsa burada bir sıkıntı var. ben r ile 300 vururken adam r ile 600 vuruyor. çok vuruyor yaniş özet bu.

Adv3NN

Üye
itemli okcu dedıgın sorun zaten itemli itemsiz mevzusu dostum itemli adam ile itemsiz adam arasındaki damage farkı gülünç. 50 30 dmg fark oluyor item yapmişsin yapmamişsin önemi yok adam cıbıldak car ile macro acıyor riski yok itemi yok 1 tane fazla vuruyor senden alıyo kutuyu itemli olman fark etmıyor bu oyunda

JohnPlane

Üye
BP priest dengelensin yada kapatılsın aşırı avantajlı

Zbam

Üye
Bu karakterin damageleri cidden olmamış , görev itemi bile çok sağlam vuruyordu nerf geldi fakaaat , olay görev iteminde değil
Diğer karakterlere göre çok yüksek vuruyor yani yüksek değil çok yüksek
bariz bir dengeleme istiyoruz yada bp acıcaz çünkü bu oyunu seviyoruz vede destekliyoruz. Ama yıllların asas okcusunada bp oynattırmazsın be oyun.Zorundayız yani çare yok
61 lwl bp , itemli okcudan kutu alıyorsa burada bir sıkıntı var. ben r ile 300 vururken adam r ile 600 vuruyor. çok vuruyor yaniş özet bu.
Var olan şeyler için konu açmak yerine hazırda olan konudan devam edebilirsin

Alkoer

Üye
Bp silinsin bende okçu açarım sıkıntı yok.

2004 ten beri BP oynuyorum sadece.

Babalarınbabası

Üye
Ya diğer malum oyunda sanki her class eşitti de burada da aynı konu sürekli gündem yapılıyor. Alın BP nin silahlarını o zaman. Sürekli bu okçu ve warrior arkadaşlara heal, buff atmak dışında bir şey yapmasınlar. Bu arkadaşların classı oyundan zevk alsın sadece. . BP kim ki?
Asıl maksatları okçulara macro açıp sabahlamak. Yalan mı? Tüm farmları, slotları macrocu okçular ele geçirsin. İtemleri hep onlar düşürsün. Bu yüzden BP ye düşmanlar. Renginizi bu kadar belli etmeseydiniz keşke.

Muffiin

Üye
Boş konu cidden baydı artık arkadaslarla karşılaştırma yapıyorum wariorla bpden çok vuruyor hatta karşılaştırma yapınca şaşırdık bu millet niye agliyor diye güldük ama hala ağlayan var bitmediniz haci

AlexMORGAN

Üye
Neye gore dengelenmeli? Defansı ve canı zaten yok denecek kadar az, 61 skilli aşırı fazla mana kullanıyor. Bunlardan neden bahsetmiyorsunuz arkadaşım? Nerf gelsinde nerf gelsin. Bu job canından ve defansından vazgeçip atağı yüksek olan bir job kardeşim bu vurmayacakta kim vuracak? Sen istiyorsun ki atağı düşsün benden kutu alamasın öyle mi? Sen de beni Death Walley'de teklemeyeceksin o halde.

morganlefay

Üye
X jobunu oynayıp Y Job güçlü ona NERF atın ben X jobunda güçlü olayım diyenleri anlayamıyorum. Arkadaşım sen kolsuzsuz Y jobu güçlü değil isterlerse senin X jobunun damagesini 2 katına çıkarsınlar o adam gidip senin jobunu açıp yine kafana kafana vuracak. Kolsuz her yerde kolsuz, ağlak her yerde ağlak bir bitmediniz.

Zbam

Üye
X jobunu oynayıp Y Job güçlü ona NERF atın ben X jobunda güçlü olayım diyenleri anlayamıyorum. Arkadaşım sen kolsuzsuz Y jobu güçlü değil isterlerse senin X jobunun damagesini 2 katına çıkarsınlar o adam gidip senin jobunu açıp yine kafana kafana vuracak. Kolsuz her yerde kolsuz, ağlak her yerde ağlak bir bitmediniz.
Bal damlıyo kenarlarını sil ağzının

JaxSui

J
Mobun yanında buff bitiyor tek atıyor mob bana. Adam gelmiş dengelensin çok avantajlı diyor. Tamam dengelensin. Mesela defansı artsın nasıl olur? Warrior gibi gezelim

morganlefay

Üye
Bu arada bp nin avantajı çok vurması değil, 70 cap gelince frenzy basmayan warriordan bile az vuruyo. Sadece bağımlılığı yok buff, DB skilleri sayesinde daha rahat Farm atılıyor. Senin okçundan Rush skill ini kaldırsınlar o zaman, pk da yetişemiyoz roguelere
Her mobun güçlü, güçsüz, avantajlı, dezavantajlı olduğu alanlar var. Dvde 1 kere bile pk atmayıp amacın sadece mob kesmekse evet şuan en avantajlı Job bp. Bu çok damage vurmasından değil bağımlılığı diğer karakterlere göre en az olmasından dolayıdır.

JaxSui

J
Bu arada bp nin avantajı çok vurması değil, 70 cap gelince frenzy basmayan warriordan bile az vuruyo. Sadece bağımlılığı yok buff, DB skilleri sayesinde daha rahat Farm atılıyor. Senin okçundan Rush skill ini kaldırsınlar o zaman, pk da yetişemiyoz roguelere
Her mobun güçlü, güçsüz, avantajlı, dezavantajlı olduğu alanlar var. Dvde 1 kere bile pk atmayıp amacın sadece mob kesmekse evet şuan en avantajlı Job bp. Bu çok damage vurmasından değil bağımlılığı diğer karakterlere göre en az olmasından dolayıdır.
Kesinlikle katılıyorum. Kapalı betada BP açtım. Full İtemli bir BP o kadar güçlü değil. Bir de full item. Sonra warrior açtım çatır çatır zindanları falan. Ama şimdi arkadaşlar 2 BP görüyor seri atak çıkaran hemen BP güçlü oooo

enokaptan

Üye
Ne boş yapmışsın

61bp gidip görev itemleriyle 61lvl charına 150-200m harcamış okcudan kutu alıyor

Adam kurmuş malum makroyu slota ben daha seçip atak yapana kadar adam yarı cana indiriyor aynı anda dalsanda yine alıyor

Benim şikayetim BP nin farmı ele geçirmesi değil charına 10m masraf yapmayıp bedavadan farm yapması

Tüm sınıfların görev itemlerine ciddi şekilde nerf getirilmeli 3-5 AP düşürmek yeterli değil malesef en az 15 düşecek elemental hssarıda düşecek silahın

morganlefay

Üye
Ne boş yapmışsın

61bp gidip görev itemleriyle 61lvl charına 150-200m harcamış okcudan kutu alıyor

Adam kurmuş malum makroyu slota ben daha seçip atak yapana kadar adam yarı cana indiriyor aynı anda dalsanda yine alıyor

Benim şikayetim BP nin farmı ele geçirmesi değil charına 10m masraf yapmayıp bedavadan farm yapması

Tüm sınıfların görev itemlerine ciddi şekilde nerf getirilmeli 3-5 AP düşürmek yeterli değil malesef en az 15 düşecek elemental hssarıda düşecek silahın
Onu da yönetime söyleyecen artık. Görev itemiyle en üst sınıf item arasında 150 damage değişiyor. Pkda böyle olsun eyw ama moblara vurulan damagede görev itemiyle itemi olan adam arasında bariz fark olmalı

Alkoer

Üye
Ne boş yapmışsın

Karakterlere bir bağış butonu eklensin ne kadar coin yada TL yatırırsan atak ona göre artsın.

KOROW

Üye
Ne boş yapmışsın

kanka git sende leather bas ozaman leather ile dolas full dex ver şaka gibisiniz 100 150m ile dizdigin okcudan hayır beklemen hata okcu yuksek butce ister 100 150m para mı suanda +6 vixen bile alamıyorsun git leather 8 set bas kendine bp gibi dolas sende ama full dex vermeyi unutma full atak al sonra dv de tek ye ama bak burası püff nokta :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt