İstek Bp 61 skiline dengeleme gelsin lütfen

enokaptan

Üye
Zorunamı gitti 150m lik okçu bey?
Bizim dediklerimiz senin zoruna gitmiş ki kuyruğuna basılmış gibi tepki verdin ne oldu görev itemleriyle bedavadan farm yapıp tl ye çevirmek kolayına geliyor tabi

Dediklerimizin birazı yapılsa geliriniz azalacak tüm korkunuz bu

Zbam

Üye
Aynen kardeşim bir traveller pendanta 350 m veriyoruz 100 150 mlik okçu gelsin kutu alsın benden

Alkoer

Üye
Bizim dediklerimiz senin zoruna gitmiş ki kuyruğuna basılmış gibi tepki verdin ne oldu görev itemleriyle bedavadan farm yapıp tl ye çevirmek kolayına geliyor tabi

Dediklerimizin birazı yapılsa geliriniz azalacak tüm korkunuz bu
Bırak burda TL satmayı 2004 te tezek online da açtığım yine Alkoer nickli Ares sunucusunda ki priest karakterin üstündeki +10 +3 itemler duruyor.

Burda TL muhabbeti yapan ben TL kasamıyorum diyen sensin.

Bu şekil konu açıpta gerçekten teknik bir sebeple nerf-buff isteyen görmedim. Hepiniz oyuna harcadığınız TL -GB üzerinden konuşuyorsunuz.

Bende ilk hafta 1m den +6 da alıp 7 ye bastığım excalibur var. 40m ye de cursed +7 aldım ucuzken. Üstüne +8 set. Hiç TL -GB verdim demedim.

kukmina

Üye
agalar bu gün denedim rahat olun 61okçu vs 61 bp ikiside fll dex ve str abanmış elindekiler görev itemleri (ks attığım adama sordum)
mob yakındaysa bp tor atıp hemen dalabiliyosa kutu alabiliyo öteki türlü tor atmadığı süreçe okçudan kutu alamıyo
yani burda bp nin skiline nerf istiçenize clası az bi öğrenin db skilleri aşırı ower power zaten insanlar pvp dede bundan şikayet ediyo yakında bi düzenleme gelir
yakında bp nerleninle burası okçular nerflensin diye konu açılçak aga illaki farm için bi class op olçak ve farm atmak isteyenler o clası oynucak yani sizin tabirinizle çıplak class görmeye alışın

N3v3N

Üye
Bence tüm sınıfların skilleri yeniden gözden geçirilmeli. R e göre az vuran 3lu5li, warriorun %200 vurup can veren skilinin aslinda %250 vurması, 60 skilinin %300 vurmamasi, priestin 61 skilinin %350 civarı vurması gibi... Tüm skiller tek tek gözden geçirilip düzenleme gelse hoş olur.

feya

Üye
Priestlerin atak skilini kaldırsınlar,oyundaki görevleri partide buf ve heal atmak.Ama priestleri partiye bile getiremiyon ,61 lvl olan her priest zaten tek başına bi parti ve her slotu alabilecek durumda ve tamamı makrocu

Zbam

Üye
Priestlerin atak skilini kaldırsınlar,oyundaki görevleri partide buf ve heal atmak.Ama priestleri partiye bile getiremiyon ,61 lvl olan her priest zaten tek başına bi parti ve her slotu alabilecek durumda ve tamamı makrocu
Ağzından çıkanlarla kulaklarının duydukları arasın ciddi bir fark olduğunu düşünüyorum yada parmakların sağlıklı düşünen bir beyinden bağımsız çalışıp böyle şeyler yazıyor olmalı

kukmina

Üye
ya beyler oyun halen geliştiriliyo bu tarz konular zamanla çözülür ama insanlar para kasmaya o kadar odaklanmışki geri kalan her şey boş bi allahın kulu şu formda bazı moblardan gelen exp çok az olduğunu gelen exp göre mob çok fazla vurduğunu veya 55 lwl bi mob 60 lwl bi mob dan daha seri daha fazla vuruyo gibi oyunun geliştirilmesine ve insanların farklı slotlarda exp kasmasına olanak sağlamıyo bp çok vuruyo ben falanca class kastım farm atıp gold kasamıyom hep bi isyan ya yönetimede biraz hak verin bu adamlar acık betada rollback atıp insanların silinen itemlerini geri getirmeye uğraştı ya siz bi şey istiyonuz hemen olsun bu işler bu kadar kolaysa yapın bi oyun görelim ne kadar kusursuz yapabilçeniz sizleri görelim 20 yıllık mmo larda bile bug lar hatalar oluyo sizin amacınız oyunu kötülemek başka bi şey değil

feya

Üye
İşine gelmeyen makrocu priestler hemen cevap yazmakta gecikmiyor malesef,bir tane yönetici bi dolaşsın slotlarda bakalım bp makrocu priestten başka var mı slotlarda

kukmina

Üye
ya bunun işime gelip gelmemesiyle ne alakası var ben farm odaklı oyun oynamayı seviyom
1=farm hangi karakterle rahatsa o clası oynarım
2=burdaki ana nokta kendi clasının max dps gördünmüde ağlıyosun
3=atak skili olmayan class nasıl kasıçak
4=lunaskar 65rog 65bp 65 warior proten 64bp 61 rog 59 warior karekterlerim var
5=yani paşam bi mmo oyununda sürekli meta değişir bi aralar bp ler op olur bi bakmışın warior op dur hiç bi şekilde tam dengede olan bi düzen kuramassın mmo nun amacı bu
6=2-3 online oyun oynayıpda daha claslar arasında dengenin ne olduğunu bilmeden gelip burda ağlamayın
7=bundan 1 ay önçesine kadar insanlar bp oynamayı bilmiyodu slotlar afk archer kaynıyodu priler pt bulamıyodu şimdi o insanlar bp oynamayı öğrendi archerler ağlamaya başladılar

Zbam

Üye
İşine gelmeyen makrocu priestler hemen cevap yazmakta gecikmiyor malesef,bir tane yönetici bi dolaşsın slotlarda bakalım bp makrocu priestten başka var mı slotlarda
İthamlar ithamlar bizim orda birkaç laf vardır kendini müneccim sananlarla ilgili fakat burada dile getirmek hoş olmaz.Gmlere yazsana forumdaki nicklerinden kimlerin makrocu olduklarını bu kadar kolay tahmin edebiliyosan güzel olur oyun temizlenir.Slotu alamıyosan ya daha güzel oyna yine almıyosan 1 adet arkadaş, premade bul yok o da olmadı partiye gir partyle farm yap onu da bile istemem diyosan az kazandıran slotları dön artık oda olmaz diyosan bir BP açta rahatlayak arkadaş bu ne herkes solo farm yapmak istiyomuş oyunda ne ama hikmetse grim reaperdan deathlorddan kaldırıyo herkes parayı

Lonarad

Üye
Şuan sen warriorsun ve bpye kutu verdiğin için bpye nerf gelsin diyorsun. Hadi geldi diyelim, bp aşırı çöp bir sınıf olcak çünkü herşeyden tek yiyor, pvp yapmak istesen solo pvp asla yapamazsın karakterin tek işlevi farm zaten şuan. Onda da bi zahmet iyi olsun ama hadi diyelim dediğin gibi nerf geldi bu sefer bpler forumda warriora nerf gelsin kutu alamıyoruz diye konu açmayacak mı sanıyorsun? Biraz beyinlerinizi kullanın ya tek işlevi farmda iyi olan bir karaktere farmda iyi bu nerfleyin demek ne kadar doğru?

taslex

Üye
Eğer bu durumun önüne geçilmez ise herkes BP veya Mage açmaya karar verecek. Bugün tanıdıklarımdan bayağı bir kişi BP açmaya karar verdi. Bu insanlar yeni karakterlerini kastıktan sonra nerf gelir ise oyundan soğuyacaktır. Mageler okcuya göre çok daha uzaktan vurabiliyor.

cebraaa

Üye
Neye gore dengelenmeli? Defansı ve canı zaten yok denecek kadar az, 61 skilli aşırı fazla mana kullanıyor. Bunlardan neden bahsetmiyorsunuz arkadaşım? Nerf gelsinde nerf gelsin. Bu job canından ve defansından vazgeçip atağı yüksek olan bir job kardeşim bu vurmayacakta kim vuracak? Sen istiyorsun ki atağı düşsün benden kutu alamasın öyle mi? Sen de beni Death Walley'de teklemeyeceksin o halde.
Şöyle kardeşim -
asas spike %500 damage yazuyor üstünde -
bp 61 %300 damage fakat 25 Kitap skili %50 power veriyor yani %300 oldumu sana %450
spike %500
bp 61 %450 ?
25 level kitap skili 20 Str falan vermeli %50 power nedir babacım ya.
-Şu yalandan da vaz geçin arkadaşlar yok defansım yok falan filan , vaz geç bundan yani ..death valleyde bp lere yaklaşılmıyor. 2 asas bp ye girerken terettüt ediyoruz ya .Düşünsene seri spike atıyor
yani ben vuruyorsam (spike)1200 + R250 =1450 Maximum atabileceğim damage bu .Adam bana vuruyor 900 +r 350 =1250 seri damagesi bu.

bily35

Üye
Bu karakterin damageleri cidden olmamış , görev itemi bile çok sağlam vuruyordu nerf geldi fakaaat , olay görev iteminde değil
Diğer karakterlere göre çok yüksek vuruyor yani yüksek değil çok yüksek
bariz bir dengeleme istiyoruz yada bp acıcaz çünkü bu oyunu seviyoruz vede destekliyoruz. Ama yıllların asas okcusunada bp oynattırmazsın be oyun.Zorundayız yani çare yok
61 lwl bp , itemli okcudan kutu alıyorsa burada bir sıkıntı var. ben r ile 300 vururken adam r ile 600 vuruyor. çok vuruyor yaniş özet bu.
Aynen kardeşim görev chitinli okçu elinde +7 swift ile uzaktan 500 500 vursun ama paper bp 800 vurunca sorun oluyor , anlıyorum.

cebraaa

Üye
Aynen kardeşim görev chitinli okçu elinde +7 swift ile uzaktan 500 500 vursun ama paper bp 800 vurunca sorun oluyor , anlıyorum.
aynen kardeşim 500 -500 vuruyor heal atıyosun. yaklaşıncada öpüyosun , görev iteminle hemde. Onun seni kesebilme ihtimali yok ama sen %100 kesiyorsun onu...
Yani kullandığınız karakteri savunmayın arkadaşlar bakın ben okçu vede rogue yım ama karakterimin hpye lanmasını istemiyorum böyle birşey yok..
Bp nin orantısızlığını dile getiriyoruz..

Lonarad

Üye
Şöyle kardeşim -
asas spike %500 damage yazuyor üstünde -
bp 61 %300 damage fakat 25 Kitap skili %50 power veriyor yani %300 oldumu sana %450
spike %500
bp 61 %450 ?
25 level kitap skili 20 Str falan vermeli %50 power nedir babacım ya.
-Şu yalandan da vaz geçin arkadaşlar yok defansım yok falan filan , vaz geç bundan yani ..death valleyde bp lere yaklaşılmıyor. 2 asas bp ye girerken terettüt ediyoruz ya .Düşünsene seri spike atıyor
yani ben vuruyorsam (spike)1200 + R250 =1450 Maximum atabileceğim damage bu .Adam bana vuruyor 900 +r 350 =1250 seri damagesi bu.
300'ün %50sini almışsın ama o matematik öyle işlemiyor. Senin belli bir vurduğun attack puanı var, 61 skilli o attack puanına %300 veriyor. Kitap ise ekstradan %50 veriyor, %300ün %50sini vermiyor yani senin attack puanına ek %50 veriyor. Toplamda %350 oluyor yani vurduğun skill %450 olsa duramazsın.

Sen görünmez olup herhangi bir bpye yaklaştığında tek atamıyorsan eğer, o öldürmeye çalıştığın bp ya full str değildir ya da travellers takı seti vardır canını hayvan gibi doldurmuştur. Full str değilse zaten seni öldürebilecek kadar çok hasarı olmaz, takıları varsa da bi zahmet kolay ölmesin. Her sınıfın güçlü ve zayıf yönleri var, Mage toplu alan skilleriyle en hızlı kasılan char şuan, menzili de çok fazla. Warrior defansı ve hpsiyle en zor ölen char item dizdikten sonra ve 70 lvl açıldığında bayağı güçlü bir karakter olcak. Rogue okçu parti kur 6-7 kişi uzaktan ok ata ata herkesi öldürürsün hayvan gibi hızlı koşarakta kaçarsın kimseyi yaklaştırmazsın yanına.

Priest sadece heal ve buff atsın başka bi işe yaramasın, support karakter olsun sadece istiyorsunuz sanırım. Yana döne partiye priest aranır diye oyuncu ararsınız sonra çünkü kimse oynamaz öyle olunca.

Benim hem 61 lvl asas karakterim var hem de 64 lvl bp karakterim var. Asas karakterim full görev itemı, death valleyde solo farm atan bp var mı bi tekleyim diye geziyorum bazen ve görünce de tekliyorum 2 asas 1 bpye girmeye nasıl korkuyorsunuz anlamadım yani bu işte bi yanlışlık var.

Ha bir de son olarak şunu söyleyim, oyunda soulbound sistemi var ve belli itemları takınca üzerinize 1 sene boyunca kitleniyor biliyorsunuz. Görev itemı üzerinde değişiklik yapmak sorun değil fakat hesabına yatırım yapmış, itemlar almış bir kişi daha sonrasında oynadığı karakterin skillerine güncelleme gelse ne yapar sizce? Şuan kesemediğiniz veya farmda kutu verdiğiniz tüm bplerde eminim ki iyi kötü item vardır, çünkü bende görev itemı varken 3-5 kombo yapan görev itemlı bir okçu benden kutuyu alabiliyor. Sizin görev itemlı adam dediğiniz kişide belki +6 Earthshaker vardır görünüşü birebir aynı bilemezsin karşındaki kişinin giydiği itemlarını.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt