Şöyle kardeşim -
asas spike %500 damage yazuyor üstünde -
bp 61 %300 damage fakat 25 Kitap skili %50 power veriyor yani %300 oldumu sana %450
spike %500
bp 61 %450 ?
25 level kitap skili 20 Str falan vermeli %50 power nedir babacım ya.
-Şu yalandan da vaz geçin arkadaşlar yok defansım yok falan filan , vaz geç bundan yani ..death valleyde bp lere yaklaşılmıyor. 2 asas bp ye girerken terettüt ediyoruz ya .Düşünsene seri spike atıyor
yani ben vuruyorsam (spike)1200 + R250 =1450 Maximum atabileceğim damage bu .Adam bana vuruyor 900 +r 350 =1250 seri damagesi bu.
300'ün %50sini almışsın ama o matematik öyle işlemiyor. Senin belli bir vurduğun attack puanı var, 61 skilli o attack puanına %300 veriyor. Kitap ise ekstradan %50 veriyor, %300ün %50sini vermiyor yani senin attack puanına ek %50 veriyor. Toplamda %350 oluyor yani vurduğun skill %450 olsa duramazsın.
Sen görünmez olup herhangi bir bpye yaklaştığında tek atamıyorsan eğer, o öldürmeye çalıştığın bp ya full str değildir ya da travellers takı seti vardır canını hayvan gibi doldurmuştur. Full str değilse zaten seni öldürebilecek kadar çok hasarı olmaz, takıları varsa da bi zahmet kolay ölmesin. Her sınıfın güçlü ve zayıf yönleri var, Mage toplu alan skilleriyle en hızlı kasılan char şuan, menzili de çok fazla. Warrior defansı ve hpsiyle en zor ölen char item dizdikten sonra ve 70 lvl açıldığında bayağı güçlü bir karakter olcak. Rogue okçu parti kur 6-7 kişi uzaktan ok ata ata herkesi öldürürsün hayvan gibi hızlı koşarakta kaçarsın kimseyi yaklaştırmazsın yanına.
Priest sadece heal ve buff atsın başka bi işe yaramasın, support karakter olsun sadece istiyorsunuz sanırım. Yana döne partiye priest aranır diye oyuncu ararsınız sonra çünkü kimse oynamaz öyle olunca.
Benim hem 61 lvl asas karakterim var hem de 64 lvl bp karakterim var. Asas karakterim full görev itemı, death valleyde solo farm atan bp var mı bi tekleyim diye geziyorum bazen ve görünce de tekliyorum 2 asas 1 bpye girmeye nasıl korkuyorsunuz anlamadım yani bu işte bi yanlışlık var.
Ha bir de son olarak şunu söyleyim, oyunda soulbound sistemi var ve belli itemları takınca üzerinize 1 sene boyunca kitleniyor biliyorsunuz. Görev itemı üzerinde değişiklik yapmak sorun değil fakat hesabına yatırım yapmış, itemlar almış bir kişi daha sonrasında oynadığı karakterin skillerine güncelleme gelse ne yapar sizce? Şuan kesemediğiniz veya farmda kutu verdiğiniz tüm bplerde eminim ki iyi kötü item vardır, çünkü bende görev itemı varken 3-5 kombo yapan görev itemlı bir okçu benden kutuyu alabiliyor. Sizin görev itemlı adam dediğiniz kişide belki +6 Earthshaker vardır görünüşü birebir aynı bilemezsin karşındaki kişinin giydiği itemlarını.