BP Damage / Asas Damage

HeaveN

Üye
Bide asaslar priest daha seri vuruyor R combo olarak eskiden ayarlar kısayol macronuz vardı bug düzeltiler ağlayın :)

Zafer1991

Üye
Bide asaslar priest daha seri vuruyor R combo olarak eskiden ayarlar kısayol macronuz vardı bug düzeltiler ağlayın :)
Su r dmg da duzeltseler iyi olcak warirorda priestede r dmg bozuk 1 vuruyor 1 vurmuyor. Heal kaldirmada sikinti asaslar ole el kiriyor ki adamlar hala agliyor priler napsin kendini tutamayan priden pt yi tutmasini istiyorlar:)

HeaveN

Üye
Warrior - Priest 'de asas gibi seri R vurması şart asas okadar şuan hızlı vuran savaşçı yok oyunda ben asasları görüyom sayfa sayfa damage vuruyolar.

Azcık damageler düzenlendi ağlıyolar :)

ozancidik

Üye
Asasa sallayan hatta ağlayan adamların “Assassin” kelimesinin anlamına bakmasını öneririm. Adı üstünde suikastçi. Görünmez olup hızlı koşacak ki suikast yapsın.
Ne bekliyorsunuz Allah aşkına Warrior gibi koşup görünmez olmamasını mı?

CrystalMaidenDota

Üye
Asasa sallayan hatta ağlayan adamların “Assassin” kelimesinin anlamına bakmasını öneririm. Adı üstünde suikastçi. Görünmez olup hızlı koşacak ki suikast yapsın.
Koşsun görünmez olsun bıçakla vursun. Kendine heal atıp, cc alıyor, tekli körü ve alan körü. Oyundaki en hızlı jobdan daha hızlı. Okçu yakalamıyor yeterli resisti varsa kit, ice yemiyor. En az warrior kadar dayanıklı, kombosunu güzel yapan veya makrolu bir asas da en az bp kadar vuruyor. Diyelim adamın 1000 canı kaldı bu adam %25 can düşüren curse skillini yerse ve cure alırsa 3500 cana çıkıyor.

Alkoer

Üye
Güzel anlatmışsın dostum.

Ama bizim sıkıntı dmg de değil. Bizim sıkıntı bir suikastçinin warriordan daha defansif olması.

Suikastçi eli hızlı, çabuk karar veren oyunculara uygun sınıftır. 1 saniyede görünmez gelip atak yapıp çıkarsın. Eğer yakalanırsan kağıt gibi üstünden geçerler. Ama bizim oyunda inanılmaz defansif özellikleri var ve ölmüyor.

Hani bir söz vardır " Al gülüm ver gülüm" bu söz gibi suikastçi ne kadar yüksek atak çıkarıyorsa bir o kadar kırılgan olmalı.

HeaveN

Üye
@Alkoer Sıkıntı Asaslar kimse artık birşey demiyor asaslar çok güçlü hala online oynuyolar ama asaslar şunu istiyo.

Priest yavaş skil vursun seri vurmasın zaten priest seri vurmuyo kendi skil öyle tek skil üzerinden oynanması gerek Job doğasında var.

Asaslara kimse demiyo nie görünmez var nie görünmez kritik atıyosun hızlı koşusu var minör var dash var 75 skil uçuyolar resmen.

Ama priest 1 tane seri skil var onada ağlıyolar :D

Hedvein

Üye
O kadar altı boş bir kıyas olmuş ki, saygı duyuyorum ama eksiklik konusunda dağlar kadar bilgi eksiği var. Sınıf kıyaslarken şunları yapılmalı temelde:
-İtemler
-Skillerin atak değerleri
-Consume ettiği ( harcadığı kaynaklar)
-Statlar
-Dayanıklılık değerleri
-PVP ve PvE ortamındaki tepkimeleri
-Tek rakibe ve çoklu rakibe karşı verdiği reaksiyonlar
-Bonus özellikler( kostüm vb gibi NFT etmenler)
-Skill Cooldownları....
Yani böyle bir konu açıp ''infial yaratmak istemiyorum, klaslar arası düşmanlık oluşturmak istemiyorum'' demek şuna benziyor ''Irkçı değilim ama X ülkesinin vatandaşlarını sevmiyorum.''

Kıyas yaparken bir video açıp, tüm detayları ile 2 sınıfı kıyaslayalım sonrasında hangisi daha efektif, hangisinin artıları eksileri daha fazla bakalım ondan sonra konuya gelip yazalım. Zira yeni başlayıp da şu tarz bilgileri görüp zaman ayıran oyuncular için %99 oranında hüsran olacakları bir son belli.

Yine tekrar ediyorum, fikrine saygım var ama inanılmaz eksik bilgi ile açılmış bir konu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt