Bp Güçsüz Diyenlere :D

MaRaKeSH

Üye
Spesifik arkadaşımın sölediklerine katılıyorum. Herkes İnkar etsede bu oyunda bir taktik strateji ilişkisi var. arkadaşında dediği gibi körü körüne saldırmayacaksın bi tartacaksın önce. uzun zmaman bu serverda mage priesti olarak oynadım 2 asas geliyor kıtır kıtır doğruyor ama nasıl prestine önce herşeyi vurduyor sana nefes almak için zaman bırakmıyor. ben o jop böle vuruyor bu jop şöle yapıyor gibi söylemlere kulağımı kapatıyorum komikde buluyorum. kavga edelim ama yüzüme vurma dermiş gibi geliyor. Ama okçulara ayarım kardeşim 4 pt okçu nedir ya :))

TheZK

Üye
Okçular da aslında bir yandan mageler gibi, tek başına bir şey yapamaz ama topluluk içinde can yakar, onların da tek sorunu mesafeleri haddinden fazla, biraz mesafe kısımı gerçekten gerekiyor okçulara, en azından magelerin nova mesafesi ya da bir tık fazlası kadar olsa yeterli.
Spesifik arkadaşımın sölediklerine katılıyorum. Herkes İnkar etsede bu oyunda bir taktik strateji ilişkisi var. arkadaşında dediği gibi körü körüne saldırmayacaksın bi tartacaksın önce. uzun zmaman bu serverda mage priesti olarak oynadım 2 asas geliyor kıtır kıtır doğruyor ama nasıl prestine önce herşeyi vurduyor sana nefes almak için zaman bırakmıyor. ben o jop böle vuruyor bu jop şöle yapıyor gibi söylemlere kulağımı kapatıyorum komikde buluyorum. kavga edelim ama yüzüme vurma dermiş gibi geliyor. Ama okçulara ayarım kardeşim 4 pt okçu nedir ya :))

MaRaKeSH

Üye
Okçular da aslında bir yandan mageler gibi, tek başına bir şey yapamaz ama topluluk içinde can yakar, onların da tek sorunu mesafeleri haddinden fazla, biraz mesafe kısımı gerçekten gerekiyor okçulara, en azından magelerin nova mesafesi ya da bir tık fazlası kadar olsa yeterli.

mage gene meleyi çoğu zaman düşüremiyor novayla. ama okçular neredeyse bowlda uctan uca vuruyoraz vuruyor katılıyorum ama çekirge sürüsü gibiler ve pk dan soğutuyolar rangeleri azaltılmalı. he çözüm değil aynı kararlıklıkta dibine girip 3-5 de vurup öldürebilir ama buna kimse itiraz etmez emin olun.

N3v3N

Üye
Bp true damage vuruyor söylentisi çıkmis :)

True damage vuruyorsa defans kırma atınca neden fazla vuruyor? True damage in özelliği ztn defansa antiye bakmadan vurması değil mi? Aynı şey holy damage için de geçerli. Sadece holy resistance a göre vurması gerekir...

Yönetimin damagelerle ilgili bir açıklama yapması gerekiyor. Warriordaki true damage yeri geliyor normal skile göre çok yeri geliyor az vuruyor... Aynı % li skillerin hepsi farklı telden çalıyor.

TheZK

Üye
Bp true damage vuruyor söylentisi çıkmis :)

True damage vuruyorsa defans kırma atınca neden fazla vuruyor? True damage in özelliği ztn defansa antiye bakmadan vurması değil mi? Aynı şey holy damage için de geçerli. Sadece holy resistance a göre vurması gerekir...

Yönetimin damagelerle ilgili bir açıklama yapması gerekiyor. Warriordaki true damage yeri geliyor normal skile göre çok yeri geliyor az vuruyor... Aynı % li skillerin hepsi farklı telden çalıyor.
True Damage dediğim defansa bakmadan değil ustam, sekmeden vuruyor yani. Yanlış ifade kullanmış ya da True Damage'yi ben yanlış biliyor olabilirim, özür dilerim.

TheZK

Üye
Bir de herkes bir diğer joba nerf gelsin istiyor da, her istenilen nerf gelirse oyunda gene değişen bir şey olmaz. Bu sefer her char sıra ile nerf yer her char aynı yerde saymaya devam eder, bence nerf istemek yerine biraz strateji geliştirin. BP'lerde sizden farklı değil, biz inventory açık gezmek ya da sürekli etrafımızda sürekli asas var mı diye kamerayı bir sağa bir sola çevirmek zorunda değiliz.

Elerelon

Üye
Bir classın OP olmasını diğer classın güçsüz olmasına örnek olarak vermeniz yanlış. Bu oyunda Asas asla güçsüz değil. Nerflensin falan da demiyorum zaten assasın olayı o, ancak oyunun şu döneminde, asas ile hasar çıkartamıyorum deniyorsa bu sorunu oyunda değil, oyuncuda aramalısınız.

2817.png

3457.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt