bp karakter gelişimi için yardım

nyctophilia

Üye
Merhaba, oyunda bp oynamaya karar verdim fakat bp nasıl oynanır bilmiyorum :D şu an 20 levelim oyun başından beri str veriyorum ama 2. köydeki görevlerdeki itemlerin inti 89 felan istiyor diye inti oraya veriyorum itemleri takabilmek için.(büyük ihtimal yanlış yapıyor olabilirim 255 str felan yapın diyorlardı.) ekstra olarak hangi skilleri kullanmalıyım nasıl ilerlemeliyim bp oynayıp uzman arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim oyun çok sardı :)

Theploutos

Üye
acıkcası bana cok karısık geldi kaç int kaç str vermeliyiz master kaçta açılıyor heavy armorlu bp mi mantıklı felan bi ton soru var kafamda

Kjheron

Üye
sen o görev kıyafetlerini giymeyeceksin, zırh satıcısında satılan en düşük zırhı dediğimiz paper giyeceksin başlangıç aşamasında +5 +6 iş görür ilerideki aşamalarda +7&+8 yaparsın o kıyafetleri. O yüzden int sadece o paper kıyafetlerin istediği kadar vermelisin net olarak bilmiyorum ama 75 int falan yeterlidir diye biliyorum. 255 Str paper kıyafet giyebileceğin kadar int gerisi hp vereceksin statları. Skill konusunda farm ağırlıklı oynayacaksan buffer + heal vermeni öneririm ekstra olarak 6 puan da debuff verirsen %30 defans kırma skillin açılır onunla da daha rahat mobları kesersin.

nyctophilia

Üye
sen o görev kıyafetlerini giymeyeceksin, zırh satıcısında satılan en düşük zırhı dediğimiz paper giyeceksin başlangıç aşamasında +5 +6 iş görür ilerideki aşamalarda +7&+8 yaparsın o kıyafetleri. O yüzden int sadece o paper kıyafetlerin istediği kadar vermelisin net olarak bilmiyorum ama 75 int falan yeterlidir diye biliyorum. 255 Str paper kıyafet giyebileceğin kadar int gerisi hp vereceksin statları. Skill konusunda farm ağırlıklı oynayacaksan buffer + heal vermeni öneririm ekstra olarak 6 puan da debuff verirsen %30 defans kırma skillin açılır onunla da daha rahat mobları kesersin.
iyi diyorsun da o seti giymeden tek başına kasılmakta zor :D ben böyle ilerileyip sonradan statümü sıfırlayabiliyorsam problem yok şimdilik zaten pve oynuyorum pvpye geçmeye daha var oyunu cozmem lazım oncelikle

morganlefay

Üye
Evet dostum doğru yoldasın, ilk başlarda o görevlerde ki kıyafeti giyecek kadar int, gerisi str ver. Silah olarak ilerleyen levellerde güzel atağı olan silah görevleri çıkıyor. Sonrasında uygun vakitte +6 +7 paper basıp onları giyebilirsin. 3-4 m maliyetle 1-2 saat uğraşarak çok kolay +7 set yapabilirsin. Ayrıca görevcilerde str veren güzel takı görevleri var onları da yapmanı tavsiye ederim.
+7 seti yaptıktan sonra skill sıfırlayıp full str vermeyi unutma

Kjheron

Üye
iyi diyorsun da o seti giymeden tek başına kasılmakta zor :D ben böyle ilerileyip sonradan statümü sıfırlayabiliyorsam problem yok şimdilik zaten pve oynuyorum pvpye geçmeye daha var oyunu cozmem lazım oncelikle
O seti giydiğin zaman da tek başına cok rahat ilerleme kaydedemezsin, sana o mesajı yazarken okcuydum bu sabah bp açtım full STR şu anda 50 levelim 1003Ap 375Def 1600Hp ile Levelime uygun çoğu slotu solo şekilde rahat kesebiliyorum. Senin yaptığın şekilde olabilir tabii ama Bp’nin skilleri çok mana harcadığı için seninde atağın dusuk olduğundan cok fazla masraf yaparsın.

nyctophilia

Üye
plate set dizdim efsunlu bunlar iyi sanırım int 91 de bıraktım str abanıyorum şimdi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt