Battel priest gariban mi anlamadım oyunda aşırı derecede nerf yedigini düşünmeye başladım bi kere ana vuruş skilli master 67de acılıyor lan level cape 65 /// 59 cape mide bu master acık bpde dandık skille vurucaz şimdi gidip birisi dicek ee kardeşim 61de skill görünüyor damagesi 50 skilli ile aynı süre farkı var üstüne 2 katı mana yiyor o skill ben level kasıcam skill acıcam ama skill damagesı aynı olucak job eşitsizligi DAG Gibi bplerin paperlari +7 basılıcagına chitin görevden verilen ilah setlere ne demeli bi görev chitinlari var mübarek son seviye item gibi koymuşlar oyuna paper giyince utandım. aradaki ucurumu nasıl düzeltmeyi planlıyorsunuz bilmiyorum maliceli adama dmg atamıyorum bide +65 olacam boş yere skill 67de acılıyor niye oynayalım ???
Ne takıcagımız belli bile degil pazara bp silahida düşmüyor vermişler elimize görev silahi oradan oraya tek yemeye koşucaz...
Ne takıcagımız belli bile degil pazara bp silahida düşmüyor vermişler elimize görev silahi oradan oraya tek yemeye koşucaz...