BP ler Pvp Tamam anladık. PVE kısmı neresinde ?

priesttt

Üye
priestin dv de aktif oynayabilmesi için anti-job takılarına ihtiyaç var birde kaçan oyuncuya tutması muhtemel bir yavaşlatma skili gerekiyor

GizliPriest

Üye
foruma yeni katılan arkadaşlar bu adam oyundaki en sağlam 2-3 bp den birisidir. Bir şey talep edip istiyorsa bilinki kendisinin nemalanacağı şeyler azalmıştır birisi elinden slot almıştır ona ağlıyordur. Bütün slotlara bakın her yere gidin her taraf BP priest ağlamaya gerek yok. Ben bile aylarca mücade ettikten sonra dayanamadım BP PRiest açtım ve evet BP Priest en güçlü sınıf. Bu arkadaş Geoo Geo Ge00 Gio tarzı çarlarla istediği slotlara çöküyordu şimdi alamadığı slotlar olunca sinirlenmiş konu açmış.
Gi0 Geonun charı değil başka bir arkadaş oynuyor.

Balerion

Üye
yav adam yayınlarda slotlara çöküyordu kendi çarlarıyla 1-2 arkadaşıyla şimdi sağlam ekipler geldiği için slot alamıyor ardı yanıyor o yüzden :D
Yayınlarına bakarsanız karşısındaki ekip güclü oldugu icin değil. Birinin slotuna gitti karşısındaki adam 3 party koydu. 3
partiyi
tek
slota koydu adam. Millet 100 pc ile oynayıp oyunu sömürüyor Geo da buna karşı çıkıyor siz niye geoya kızıyorsunuz anlamadım. Geo 3 kişiyle 1 parti çıkartiyor karşısındaki adam minimum 24 pc. Bir düşün istersen

JohnPlane

Üye
Yayınlarına bakarsanız karşısındaki ekip güclü oldugu icin değil. Birinin slotuna gitti karşısındaki adam 3 party koydu. 3
partiyi
tek
slota koydu adam. Millet 100 pc ile oynayıp oyunu sömürüyor Geo da buna karşı çıkıyor siz niye geoya kızıyorsunuz anlamadım. Geo 3 kişiyle 1 parti çıkartiyor karşısındaki adam minimum 24 pc. Bir düşün istersen
bir yanlışı başka bir yanlışla savunuyorsun.

RoXriTe

Üye
Birileri nasıl olduysa güvenlik programını aşmış ve sanal bilgisayarlar ile slotları ele geçirmiş. Bunu yapan kişi canlı yayında söylüyordu yaptığını ancak bir yaptırım filan olmadı. Seismo ve atlantis slotları elinde tutuyor dur diyen yok. Dw de farm yapamıyorsun çünkü item atmıyor. 2 yi kapattık itemleri 1 e yönlendirdik filan diyorlar ama yönlendirilen itemler dw de değil hadar yada haddar da sanırım. 10 saat farm atıp dw de 1 tane vixen aldığımı biliyorum. Şimdi yönetim bize pot al premium al 85 ol diyor. Aldıktan sonra yine kanser edecek oyun beni. Saatlerce bilgisayar başında oturup 1 tane vixen alacağım. Ne ederi var ? Giderim gelenden 3 katı olmuş ne anlamı var ?

priesttt

Üye
Bir an evvel level alıp death valleye çıkmak mantıklı değil zaten, bomboş oluyor adamlar halen exp kasmakta oluyor.

Balerion

Üye
bir yanlışı başka bir yanlışla savunuyorsun.
Ne gibi? Ben zaten ona da karşıyım herkesin max 1 hesap ve max 2 karakter olabilmesini savunuyorum. Hiçbir kişi aynı anda iki çarla girememeli bence. Ben onu da savunmuyorum yani, ve en büyük farkı da adam oyunu ele geçirmeye calismiyor, geçirenlere karşı harekete geçiyor. Bu iki yanlıştan herhangi biri için siz hiç harekete geçip birseyler yaptınız mı?

JohnPlane

Üye
Birileri nasıl olduysa güvenlik programını aşmış ve sanal bilgisayarlar ile slotları ele geçirmiş. Bunu yapan kişi canlı yayında söylüyordu yaptığını ancak bir yaptırım filan olmadı. Seismo ve atlantis slotları elinde tutuyor dur diyen yok. Dw de farm yapamıyorsun çünkü item atmıyor. 2 yi kapattık itemleri 1 e yönlendirdik filan diyorlar ama yönlendirilen itemler dw de değil hadar yada haddar da sanırım. 10 saat farm atıp dw de 1 tane vixen aldığımı biliyorum. Şimdi yönetim bize pot al premium al 85 ol diyor. Aldıktan sonra yine kanser edecek oyun beni. Saatlerce bilgisayar başında oturup 1 tane vixen alacağım. Ne ederi var ? Giderim gelenden 3 katı olmuş ne anlamı var ?
sen yalan konuşuyorsun 10 saaatte 1 tane vixen almışmış ahhaha hiç gülesim yoktu. Dw de çok güzel item atıyor sürekli takı ve item drop alıyoruz. Bende kendim BP oynuyorum solo farm atıyorum harika drop geliyor uzun süredir.

JohnPlane

Üye
Ne gibi? Ben zaten ona da karşıyım herkesin max 1 hesap ve max 2 karakter olabilmesini savunuyorum. Hiçbir kişi aynı anda iki çarla girememeli bence. Ben onu da savunmuyorum yani, ve en büyük farkı da adam oyunu ele geçirmeye calismiyor, geçirenlere karşı harekete geçiyor. Bu iki yanlıştan herhangi biri için siz hiç harekete geçip birseyler yaptınız mı?
Yönetim başından beri izin veriyor KS atmak serbest güçlü güçsüzü yeniyor. O zaman ks atmak yasaklansın sorun ortada kalmaz. Niye birşeyler yapayım benim ekmek parası çıkarmıyorum oyundan Geo gibi adamlar pk bile atmıyor 7/24 farm atıyordu yayınlarda farm atıyordu. Ama sorsan çok zengin ihtiyacı yok çok komik gerçekten ve ayrıca en sağlam prilerden birisi, slotunu kaptırdığı zamanlar ağlamak için forumu kullanıyor iyi oluyor alsınlar elinden.

Zafer1991

Üye
sen yalan konuşuyorsun 10 saaatte 1 tane vixen almışmış ahhaha hiç gülesim yoktu. Dw de çok güzel item atıyor sürekli takı ve item drop alıyoruz. Bende kendim BP oynuyorum solo farm atıyorum harika drop geliyor uzun süredir.
sen bi kere asassın mesaj gecmısıne bakınca anlasılıyor nıye bu algı nıye bu yalan atmak sevdan herkes sa.ak bi sen akıllısın adam gibi asasım bplere alerjim var desen daha dikkate alınırsın emin ol:)

RoXriTe

Üye
birader karakter ismi hemen sol tarafta yazıyor bir tane yönetici gelir bakar doğruyu söyler. Eğer söylediğim doğru ise bana 50 gb verecek misin ? Yok derlerse ben sana veririm. Tarihi bile söylerim çünkü liste yapıyorum ben farm atarken. Kaç saatte ne kadar coin geldi ne item geldi kaç pot gitti vb. Harika drop geliyor diyorsun buyur yayın aç herkes görsün 1 gün dw de neler aldığını. Oyunun drop mekanizması bile yokken çıkıp yalan atıyorsun. Undeath golden snake atıyor aynı itemi flame rock da atıyor. Archdemon blaze stafı atıyor aynı itemi stary de atıyor. Yine arch demon mino atıyor aynı itemi cylop da atıyor. Biz bu oyunu oynuyoruz öyle geniş geniş konuşmayın hele hele yalakalık hiç yapmayın.

RoXriTe

Üye
tarihi yazayım belki yakalığın yalancılığın ortaya çıkarda utanırsın. 22 mart tarihli karakter adı solda yazıyor logları buyursun çıksın.

MaRaKeSH

Üye
Yıl olmuş 2023 hala mevzular aynı. Bende oyunu bırakanlardan biriyim Geoo arkadaşımız bahsettiğiniz gibi farm peşinde koşan değil oyun oynamak için uğraşan bir arkadaşımız bu kadar yere vurmayın adamı ki oyunun da ilk karakterlerindendir. Maalesef bu tarz oyunları birileri para kazanacak diye tüketmeleri çok yazık. Onca emek onca harcanan paranın karşılığı bu olmamalıydı. daha açılalı ne kadar olmuş bir oyun 85 cap i görmemeliydi. Sanki herşey hızlandırılmış gibi ve ne kadar yenilik getirirseniz getirin oyun tükeniyor. Ara ara girip okuyorum oynamadığım için yorum da yapmak istemiyorum sadece Geoo için sölenenlere üzüldüm. oynamıyosan niye yorum yapıyosun diyen arkadaşlar garip garip yazmasın diye açıklama yaptım :)

RoXriTe

Üye
Yıl olmuş 2023 hala mevzular aynı. Bende oyunu bırakanlardan biriyim Geoo arkadaşımız bahsettiğiniz gibi farm peşinde koşan değil oyun oynamak için uğraşan bir arkadaşımız bu kadar yere vurmayın adamı ki oyunun da ilk karakterlerindendir. Maalesef bu tarz oyunları birileri para kazanacak diye tüketmeleri çok yazık. Onca emek onca harcanan paranın karşılığı bu olmamalıydı. daha açılalı ne kadar olmuş bir oyun 85 cap i görmemeliydi. Sanki herşey hızlandırılmış gibi ve ne kadar yenilik getirirseniz getirin oyun tükeniyor. Ara ara girip okuyorum oynamadığım için yorum da yapmak istemiyorum sadece Geoo için sölenenlere üzüldüm. oynamıyosan niye yorum yapıyosun diyen arkadaşlar garip garip yazmasın diye açıklama yaptım :)
oyunu ve yönetimi çok destekledin yorumlarına denk geliyordum güncellemlerden umutluydun ama gördük ki sende bırakmışsın. Oyun oynayanlar için gelişmiyor maalesef birileri bir yerden tutup çekiştiriyor ve uzadıkça uzadı.Karakterler arası dengede artık uçurum var. Geçen söylemiştim yakındır rise online mağdurları adında site açılır diye.

JohnPlane

Üye
sen bi kere asassın mesaj gecmısıne bakınca anlasılıyor nıye bu algı nıye bu yalan atmak sevdan herkes sa.ak bi sen akıllısın adam gibi asasım bplere alerjim var desen daha dikkate alınırsın emin ol:)
asasım evet ama sizlerin yüzünden BP kastım 74 %70 şuan bp oynuyorum farm yaparken eventler için asasımı kullanıyorum.

JohnPlane

Üye
Geo ya üzülecek kadar ne yaşıyorsun anlamıyorum. Geo nasıl farm peşinde koşan değil geo pk ya çıkan bir oyuncu değilki oyunda sadece farm atıyor 7/24 başka bir şey yaptığı görülmedi daha birde farmdan çıkan itemleri upgrade yapıyor.

MaRaKeSH

Üye
oyunu ve yönetimi çok destekledin yorumlarına denk geliyordum güncellemlerden umutluydun ama gördük ki sende bırakmışsın. Oyun oynayanlar için gelişmiyor maalesef birileri bir yerden tutup çekiştiriyor ve uzadıkça uzadı.Karakterler arası dengede artık uçurum var. Geçen söylemiştim yakındır rise online mağdurları adında site açılır diye.

oyundan beklentimiz çok yüksekti açıkçası, hala takip de ediyorum birşeyler yapılıyor ama oyuncu tarafını mutlu edemiyorlar. Ki son dönemde çok büyük kavgalar verdik ama sonuç gene aynı ve maalesef bu düzelmeyecekte ki buraya özgü bir durumda değil. Oyuncu grubunda da sorun var. Oyunda çarım halen duruyor ama elim gitmiyor launchera basamıyorum forumları okudukça. Biz başaramadık inşallah siz başarırsınız

MaRaKeSH

Üye
Geo ya üzülecek kadar ne yaşıyorsun anlamıyorum. Geo nasıl farm peşinde koşan değil geo pk ya çıkan bir oyuncu değilki oyunda sadece farm atıyor 7/24 başka bir şey yaptığı görülmedi daha birde farmdan çıkan itemleri upgrade yapıyor.

Ben bu oyunda pk dan başka birşeyle uraşmadım ve sürekli bir şekilde ya partimizde olurdu ya dv deydi. Korumak için sölemedim haddimize değil gördüğümü söledim. Ama gerçekten oyun oynamak için uğraşan bir adam daha iyi olmak için tabiiki birşeyler yapacak.

JohnPlane

Üye
Ben bu oyunda pk dan başka birşeyle uraşmadım ve sürekli bir şekilde ya partimizde olurdu ya dv deydi. Korumak için sölemedim haddimize değil gördüğümü söledim. Ama gerçekten oyun oynamak için uğraşan bir adam daha iyi olmak için tabiiki birşeyler yapacak.
Oyun giderek güzelleşiyor şuan gerçekten çok iyi dahada iyi olucak gibi görünüyor. CFW benzeri dungeon eventler gelirse 3-4 tane gün içinde sürekli meşgul edecek etkinlikler daha da tadından yenmez hale gelecek.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt