bp lerin ağlamaya hakkı yok.

Burtto

Üye
şimdi twitchten jemsnow u izledim dv de bir bp ile kafa kafaya girdiler bp yarı canla kesti bunu hayvan gibi damagesi var bp nin oyunun en yüksek damagesi hatta bp de kendine buff atıyor ac atıyor atak basıyor bütün özellikleri var hiç masraf yapmadan oynayabiliyor haliyle bp nin doğası gereki karakter kırılgan tabiki suikastçiler öldürebilecek anlamıyorum bu bp ler neye ağlıyo neyden şikayetçiler ?.

Alkoer

Üye
Jemsnow un karakteri görev elite +8 takı değilmi?

machinee

Üye
ya arkadaşım sen niye sürekli millete muhalefet oluyorsun.
bakıyorum her konuda konu neyse tersini söylüyorsun

Geoo

Üye
şimdi twitchten jemsnow u izledim dv de bir bp ile kafa kafaya girdiler bp yarı canla kesti bunu hayvan gibi damagesi var bp nin oyunun en yüksek damagesi hatta bp de kendine buff atıyor ac atıyor atak basıyor bütün özellikleri var hiç masraf yapmadan oynayabiliyor haliyle bp nin doğası gereki karakter kırılgan tabiki suikastçiler öldürebilecek anlamıyorum bu bp ler neye ağlıyo neyden şikayetçiler ?.
kardeşim 2 dir bp lere karşı muhalefet oluyorsun sana yarın kanıtlarıyla video yükleyeceğim o zaman yorumlarını tekrar yazmanı isteyeceğim.
Bana sunun cevabını verirmisin bi asas tozunu bastı balık minor pot basmaya devam ediyor bende serverin en sağlam bp siyim kaç sn sürmüştür adamı kesmem cevabını buraya yaz yarın video geliyor teşekkürler... Not: 2.5k ap var

SessizCogunlugunSesi

Üye
Oyunda en çok oynanan karakter hangisiyse en iyi karakter odur.Oyun oynarken etrafınıza bakmanız yeterli.Hiç kimse demesin karakterler arasında denge var diye.Bu durumda beraberinde çok güçlü bir lobi oluşmasına sebebiyet veriyor,Her şey kısır döngüye giriyor,

MaRaKeSH

Üye
Bplerin ağlama nedeni diye başlamışsınız ama yanlış olmuş biraz oyun bilginiz olsa zaten böle konu açmazsınız. bir bp yi tek başına zaten kesemezsin ki wariorla imkansıza yakın eğer oynamayı biraz biliyorsa. Bpler atack gücü düştüğü için isyan etmediler konuları biraz incelerseniz zaten anlarsınız. ayrıca itemli itemsiz dengesi gerçeten önemli. Vs atabilen bir bp ile farm slotunda takılan bp aynı şey değildir.

bRT E

Üye
Arkadaşlar bu @Milliyetci44 şahsı çok kâale almayın gülün geçin , polemiğe hiç girmeyin. Geçende de ruhbağıyla alakalı saçmasapan şeyler yazmıştı. Oyun bilgisi 0 , neyin ne olduğunu bilmeyen , öylesine biri ...
Yazmaya değmez yani .
Bilginize ..

Hedvein

Üye
Güzel kankam bugün forumu gezeyim dedim, her konuda priestlere kin gütmüşsün, nefret kusmuşsun. Bize değil kendine yazık ediyorsun :)

Burtto

Üye
Güzel kankam bugün forumu gezeyim dedim, her konuda priestlere kin gütmüşsün, nefret kusmuşsun. Bize değil kendine yazık ediyorsun :)
Her konuda dedigin 2 konuda bp den bahsettim neden abartiyosun ayrica bp nin güçlü olduğu halde aglanmasi canımı sıkıyor ben bir warrior olarak full sc solo dungeonu zar zor 300 400 hp lerden donup canavar kesip 15 dk da bitircem bp 8 9 dk da bitircek 0 sc ile bide şikayet etcek he yokya :)
Charimda orta duzey itemli bu arada gorev itemi degil

Geoo

Üye

Kardeşim Şu videoları bi izle sonra konuşalım senle üstümdeki itemlere attığım damageye adamda kalan hp ye bakarsın..

Burtto

Üye

Kardeşim Şu videoları bi izle sonra konuşalım senle üstümdeki itemlere attığım damageye adamda kalan hp ye bakarsın..
senin db özelliğin var vs atmak istiyorsan onları kullanıp 1 veya 2 atıcaksın böyle vurman zaten normal karşındaki adamda boş değil benim dediğim bp şuan çok güçlüde değil çok güçsüzde değil çok dengeli bunu anlatmaya çalışıyorum normalde bp 1 veya 2 yemeli itemli asastan bak mücadele ediyosun

FANTECH

Üye

Hocam harbiden neden db atmıyosun veya hiç heal atmadın? Mesela baktın düşüyorsun kalkanı takıp heal spamladıktan sonra silahı eline takıp vurabilirsin veya premiumun mevcut kendine cz de buff atıp dbye dönüp rakibi dbleyerek ayı gibi damage çıkarabilirsin. Karakterin çok güzelmiş bu arada.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt