bp lerin ağlamaya hakkı yok.

Burtto

Üye
Hocam harbiden neden db atmıyosun veya hiç heal atmadın? Mesela baktın düşüyorsun kalkanı takıp heal spamladıktan sonra silahı eline takıp vurabilirsin veya premiumun mevcut kendine cz de buff atıp dbye dönüp rakibi dbleyerek ayı gibi damage çıkarabilirsin. Karakterin çok güzelmiş bu arada.
algı yapıyolar işte en güçlü olup ölmemek herkese tek atmak istiyolar yani o adamı öyle kesmek istiyorsa tm bp yi daha güçlü yapsınlar ozaman db ve heal yeteneklerinide kapatsınlar

Geoo

Üye
senin db özelliğin var vs atmak istiyorsan onları kullanıp 1 veya 2 atıcaksın böyle vurman zaten normal karşındaki adamda boş değil benim dediğim bp şuan çok güçlüde değil çok güçsüzde değil çok dengeli bunu anlatmaya çalışıyorum normalde bp 1 veya 2 yemeli itemli asastan bak mücadele ediyosun
Neyse kardeşim trollune konu açmışsın milleti oyalıyorsun ne desek boş hadi iyi forumlar

Opus Magnum

Üye

Kardeşim Şu videoları bi izle sonra konuşalım senle üstümdeki itemlere attığım damageye adamda kalan hp ye bakarsın..
Sadece skill vurup pot basacaksan neden warrior oynamıyorsun diye sorar insanlar? BP nin özelliği bu, direnç kırıp zayıf rakibi indirmek. Sen warrior mantığı ile oynayıp warrior dayanıklılığı istiyorsun, db nin avantajlarını kullanmayıp mağdurum algısı yapmaya çalışıyorsun. Sen insanları ya kendin gibi bu tip ucuz şeylere inanacak kadar saf sanıyorsun ya da ya da kendini diğer insanlardan akıllı görecek kadar safsın. İkisinden biri kesin doğru ancak kesin olan ikiyüzlülüğün.

Ha şu gerçeğe alışsan da iyi olur farklı bir oyunda dahi son 15 yıl boyunca BP priest asla takım savaşlarına kendine bulamadı, bulamayacak da. Bu oyunda ise 65 cap'e kadar krallığını yaşadı BPler, en parlak dönemlerini geçirdi. 75 cap ile beraber bu da sona erdi zira o dönem skill ve stat konusunda level sınırına takılan classlar yüzünden kendisi öne çıktı. Bir de ilerleyen dönemlerde takıların yükseltilmesi de gündeme gelirse o saatten sonra ne yaparsa yapsın bp ler farm için slot kesen adamlara pusu yapma classınden öteye gidemeyecek. Bunun yanında iyi birer farmer olabilirler ama ötesi yok.

BP Doğası gereği rakibi kendine +1 eklese senin +2 eklemen gerecek, bu durumda bile eşitliği yakalamanız mümkün olmayacak çoğu zaman. Diğer bir konuda 1v1 meselesi tarih oldu, artık insanlar kollektif kafayla toplu ve organize hareket ederek bu oyunu oynuyorlar. Yani eskisi gibi solo çıkayım aradan adam tekliyeyim diyenin işi pek kolay değil, zaten çoktan demode olmuştu bu anlayış.

2007 yılında olsan önünde saygı ile eğilirlerdi, ancak bu mental çoktaaan tarih oldu.

BP ler durumu itibariyle ne çok iyi ne de çok kötü, ortalama bir yerdeler. İyi olduğu ve kötü olduğu konular ise çok spesifik ve genelde 1v1 konularında öne çıkıyor.

Onun dışında ben partimde pk atarken bp görmek istemem, kimsenin de isteyeceğin sanmam bu saatten sonra

Moderatör tarafında düzenlendi:

Balerion

Üye
Hocam harbiden neden db atmıyosun veya hiç heal atmadın? Mesela baktın düşüyorsun kalkanı takıp heal spamladıktan sonra silahı eline takıp vurabilirsin veya premiumun mevcut kendine cz de buff atıp dbye dönüp rakibi dbleyerek ayı gibi damage çıkarabilirsin. Karakterin çok güzelmiş bu arada.

Bu arada pri atak skillerinin bazıların sektiriyor. Ayrıca tabi daha prieste uygun bir oyun stili olabilirdi ama o şekilde yapılan vslerde de asas her türlü alıyor. Oyunda pri fazla nefrli değil aslında asas aşıri bufflı durumda.

Son düzenleme:

Balerion

Üye
Sadece skill vurup pot basacaksan neden warrior oynamıyorsun diye sorar insanlar? BP nin özelliği bu, direnç kırıp zayıf rakibi indirmek. Sen warrior mantığı ile oynayıp warrior dayanıklılığı istiyorsun, db nin avantajlarını kullanmayıp mağdurum algısı yapmaya çalışıyorsun. Sen insanları ya kendin gibi bu tip ucuz şeylere inanacak kadar saf sanıyorsun ya da ya da kendini diğer insanlardan akıllı görecek kadar safsın. İkisinden biri kesin doğru ancak kesin olan ikiyüzlülüğün.

Ha şu gerçeğe alışsan da iyi olur farklı bir oyunda dahi son 15 yıl boyunca BP priest asla takım savaşlarına kendine bulamadı, bulamayacak da. Bu oyunda ise 65 cap'e kadar krallığını yaşadı BPler, en parlak dönemlerini geçirdi. 75 cap ile beraber bu da sona erdi zira o dönem skill ve stat konusunda level sınırına takılan classlar yüzünden kendisi öne çıktı. Bir de ilerleyen dönemlerde takıların yükseltilmesi de gündeme gelirse o saatten sonra ne yaparsa yapsın bp ler farm için slot kesen adamlara pusu yapma classınden öteye gidemeyecek. Bunun yanında iyi birer farmer olabilirler ama ötesi yok.

BP Doğası gereği rakibi kendine +1 eklese senin +2 eklemen gerecek, bu durumda bile eşitliği yakalamanız mümkün olmayacak çoğu zaman. Diğer bir konuda 1v1 meselesi tarih oldu, artık insanlar kollektif kafayla toplu ve organize hareket ederek bu oyunu oynuyorlar. Yani eskisi gibi solo çıkayım aradan adam tekliyeyim diyenin işi pek kolay değil, zaten çoktan demode olmuştu bu anlayış.

2007 yılında olsan önünde saygı ile eğilirlerdi, ancak bu mental çoktaaan tarih oldu.

BP ler durumu itibariyle ne çok iyi ne de çok kötü, ortalama bir yerdeler. İyi olduğu ve kötü olduğu konular ise çok spesifik ve genelde 1v1 konularında öne çıkıyor.

Onun dışında ben partimde pk atarken bp görmek istemem, kimsenin de isteyeceğin sanmam bu saatten sonra
Kanka niye o kadar uzun yazdın ki direk kakterler arasında çok büyük dengesizlik var ama bu benim işime geliyor çunkü ben OP olan karakteri oynuyorum, diğer herkes de sürunsün deseydin ya kısaca

Geoo

Üye

En üstte wariror mantığı dayanıklılığı yazmışsın ben dayanıklılık konusunda bişey yazmadım asası keselim düz keselim diyede birşey demedim diye hatırlıyorum sen kendi kendi kafana göre yazmışsın. Dikkat edersen üstündeki itemler oyun sonu itemleri daha üst bir item varsa söyle alıp takalım. %70 canın altına düşmüyor adam olay bu bir 2.si bu asas daha bunun warioru var buna 600 vurduk wariora 450 500 vurcaz e mage stafla 350 vuruyor vuruyor zaten neyin kafasını yaşıyorsun kendi kendine anlamış değilim açıkçası gene solo falan filan yazmışsın solo oynayan kim kardeşim pt de oynuyoruz zaten. Cevaplaya basarken benim yazdıklarıma cevap verirsin sen kendine yeniden konu yaratmışsın resmen neyse basan var basmayan var çok zorlamaya gerek yok açıkçası sanada iyi forumlar

FanteziTanrisi

Üye
Bu oyunda olay cok basit aslında ama bunu kabullenmek zaman alıyor. Bende bunu kabullenmedim başta ''çok saçma la boyle seymı olur'' dedım. Ama oluyormus. Şimdi gelelim olayın ne olduguna;

Bu oyunda item farkı weaken, torture yememiş bir oyuncuya neredeyse hiçbir işe yaramıyor. Sen suan 600 vuruyorsun karsındakı rakıbe senın yarı ıtemıne sahıp bırısıde 560-580 arası vuracaktır. Fakat o rakibe torture attıktan sonra senın hasarın ortalama 1500-1600leri gorurken senın yarın itemli olan adam 1200-1300lerde kalacaktır. Warrior oynuyorum bızde de aynısı geçerli. (Ortalama item sevıyesının ustunde ıtemlerı olan bır charım var) Weaken yememiş paper mageye 500-550 vuruyorum gorev ıtemlı 7 minolu bi warrıorda 500 vuruyor fakat weaken yedikten sonra ben 1700leri goruyorum dıger arkadas 1200leri gecemıyor. Muhtemelen bp içinde, asas ıcınde gecerli olan mevzu budur.

Unbeatable

Üye
Bu konuda tartışmak için hiç mmorpg oynanamış olmak gerekiyor her karakter farklı alanlarda güçlüdür BP farm konusunda 1 numaradır warrior party halinde en güçlü jobtur mageler party halinde en hızlı exp kasabilen ve pkda iş yapabilen jobtur asas tek başına pkda 1 numaralı jobtur okçular party halinde istediği yerde afk farm yapabilirler pkdada aşırı sinir bozucudurlar olay bu kadar basit.

Balerion

Üye
Bu konuda tartışmak için hiç mmorpg oynanamış olmak gerekiyor her karakter farklı alanlarda güçlüdür BP farm konusunda 1 numaradır warrior party halinde en güçlü jobtur mageler party halinde en hızlı exp kasabilen ve pkda iş yapabilen jobtur asas tek başına pkda 1 numaralı jobtur okçular party halinde istediği yerde afk farm yapabilirler pkdada aşırı sinir bozucudurlar olay bu kadar basit.
Hocam iyi güzel hoş da buna itiraz eden yok ki. Tabiki her job'ın güçlü yanı olacak. Evet asas solo pkda üstün olsun, okçu o kadar efektif olmayabilir pkda tamam, ama asas o kadar fersah fersah üstün ki oyundan tat alamiyoruz. Farma gelmiş tokmaklı priest bile dvde okçu görünce kaçmiyor, pot bassa 3 okun damage'ını toparliyor. Asas karşısına cikinca priesti bırak warrior bile kaçiyor. Warrior tek yiyecek diye değil asas baktı kesemiyoe kaçıo gidecek.

Karakterler arasında taş makas kağıt dengesi olsa, neyse diycem o da yok. Vidyoyu atan adama şunu diyemezsin "asas prieste karsi gucludur pri baska biseye karsi gucludur, asas başka bir joba karşı güclüdür vb." böyle bir şey yok. asas herşeye karşi güçlü, hiçbir şeye karşi zayıf değil

Pri şu alanda iyidir, wariror şu alanda iyidir dediğine katıliyorum ama okçu hariç. Okçu hiçbir alanda iyi değil, gerçi zaten anca sinir bozucu olmak gibi dandik bir nitelik atfetmişsin ama asasın tek kestigi carlari okçular pt olarak kesemiyor. Sinir bile bozamaz okçu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt