Öneri BP master vurma skili va mana tüketimi

Yolcu

Üye
Bp master skili Superior İmpact %350 demage (bunu vurduğunu pek görmedim) ama bide her vuruşta 340 mp tüketmesi.
Bir görevde 1200 tane 2000 lik mana pot tüketmek ve 5 vuruşta bir pot basmak.
Bu arada mob iyi bir demage yerseniz hp pot basmak için beklemek zorunda kalmanız. (ikisine de aynı anda basılsın demiyorum sadece zor durumdan bahsediyorum)

Sayın yöneticiler. Bp için ve diğer karakterler için lvl kasarken mp rec hp rec silahlar şart gibi duruyor.
yada bu 340 mana düşürülmeli ama silah daha mantıklı geliyor.

Oyun offical sürüme geçtiğinde oyuncular nasıl mana pot yetiştirecek? su an 1 k :)

Birde en önemlisi oyunda su ana kadar priest için şöyle 180 atak bir silah bulamadım.
Bp neden silah yönünden bu kadar ezik kalmış? anlamış değilim.
Şu an 154 atak sword var elinde başkasında en fazla 164 sword gördüm (ismini bilmiyorum) onu da oyunda bulmak biraz zor.
Aynı partyde bp düşük lvl warior 1300 vuruken mob bp nin 600-700 vurması bunun nedeni silah apsi vs sebepler.

Bide priestlerin heal skili yavaş (skile bas piri kol kaldır indir heal düşsün bu süre uzun). Mobun vurduğunu gördüğün anda bassan bile mob ikinci-üçüncü vuruşundan sonra heal düşüyor.

Lütfen rica ediyorum konunun üstüne biraz düşelim. Zira bp ler için bunlar büyük sorunlar.
İyi oyunlar başarılar dilerim.

EaGLe*

Üye
Mana pot fiyatlarının dengesi için skillerin mana değerleri düşürülmeli. Ayrıca pri 48 lvl görev silahını warrior arkadaş a vermiştim. Kendi 48 lvl görev silahını alınca 250 attack ı arttı. Yani attack yapmak için hp/defans/mana gibi şeylerden feragat eden bp nin en azından görev silahı daha dengeli olması lazım. Priest in görev attack silahı gerçekten düşük kalmış. 60 görev silahına hiç gerek yok zaten. 60 olana kadar moblardan çıkan sinister in +6 aynı attack ı veriyor sadece durabilite si daha düşük.
Ayrıca int priest içinde görev itemi için kalkan yada mace seçmek gerekiyor. İki sinide vermesi daha mantıklı olabilir. Sonuçta görev itemi karakter belli bir seviyede tam set giysin diye veriliyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt