Bp nin bukadar hızlı vurması normal mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

szroel

Üye
Yav hocam bp ne diye bu kadar sizin üzdüyor anlamıyorum ya :)
Deathvalleyde çerez gibi tepemize biniyorsunuz tek derdimiz farm , heal kaldıra kaldıra bi mob kesiyoruz. Farm için gayet iyi bir karakter ancak 75 olduğunda cz de pk atarım kafası yok. Kim ne derse desin pvp karakteri değil.
Bana sorarsan tek avantajı okçu can potu kullanıyor , priest kullanmıyor.

HeaveN

Üye
Priest tek skil anlamı zaten seri vurmaktır zaten Mage , warriorlar çok buflandı hala beğenmiyosunuz.

Mageler şuan en iyi Pk atan ortalığı yakıyolar Metror zehir gücü inanılmaz artırılmış zehirden ölüyoz resmen toplu , warior eskisi gibi deil çok güçlü şuan.

Mageler toplu herşey slot kesip farm atıyolar yönetim ayarlıyo herşeyi test ediyo tüm savaşçıları tek sıkıntı asas vardı oda düzenlendi.

Asaslar +8 skipe tek atıyolar Death valley kimse item almıyodu o yüzden 1gb char bile tekliyodu şuan öyle birşey yok ondan yönetim teşekkür ederim.

Priest diğer savaşçılar herkes memnun nerf iycek birşey yok hiç birinde priest 20-30 gb aşkın bi item dizimi yaptınmı gerçekten çok güçlü oluyoruz.

CoderWho

Üye
sorsanız macro değildir. :D BP'lerin tanrı gibi gezdiği her tarafın BP farmer dolduğu oyunda normal. Artık bi an önce düzeltilmesi gereken bir konu bence. Her tarafta BP görmekten kusucam...

Zafer1991

Üye
evet 5 m lik charla gelip 30 40 gb lik karakterden slot alıyorsa o charda sıkıntı vardır moruk
Sen niye 5mlik car acmiyorsun madem cok guclu ac bak kendinle celisiyorsun 5mlik car 40gb lik cardan kutu aliyormus vay be userlerde inandi herkes akilsiz bi sen akilli su yorumunla insanlarla alay ediyorsun algini kendine sakla bay akilli :)

Son düzenleme:

Pitou

Üye
Bencede çok rahatsız edici bir görüntü animasyonun yavaşlatılması ve yeteneğinin 0,8 sn macro kullanılmayacak şekilde tasarlanması gerekiyor.

N3v3N

Üye
Oyunda macroya hayır!

Sadece warriorlara değil tüm sınıflarda macroya hayır!

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Videodan bir şey anlamak zor, destek bileti açarak raporlayabilirsiniz bu tarz şüphelendiğiniz durumları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt