server ilk açıldığında mage olarak başladım oyuna. 65 level sınırı varken bıraktım. mageyle death valleyde tek başına slot dönemezsin. hani harita bomboş hiç bir asas teklemiyor seni diyelim ve üstüne döneceğin slota bir priest çökmemiş olsun...10 tur daire çizersin bir slotu kesmek için bile. MAGE İLE SOLO FARM YAPAMAZSIN. senin mage oynamadığın bile buradan belli. en fazla arkadaşının mage char ile girmişsin bir iki tur alan atıp town atmışsın. gelip burada mage prosu gibi laf kalabalığı yapıyorsun. bak ben bir sürü oyun oynadım, hala da oynuyorum. dota elder grimdawn diablo vs vs . her oynadığım oyunda mage türevi charlarla oynarım. sanırım hayatımda ilk defa önümüzdeki serverde mage dışında bir karakter oynayacağım. hatta sanırım priest oynayacağım. çünkü rise online da mage çöp bir karakter. hayır da sen neyin düşmanlığını yapıyorsun onu da anlamadım. madem o kadar avantajlı mage oynamak sen de mage aç oyna

bak ben priest açacam bir sonraki server. madem sana göre mage oynamanın avantajları var önümüzdeki serverde mage aç. gurbette yaşayan alamancılar gibisin

"kurulu düzenin olmasa mage oynarım". bir de insanlara bulaşmana da anlam veremiyorum . ortada mage için bir gerçek var ve sen bunu inkar edip insanlara salça oluyorsun. neden ?