Bp Pri̇

Mello1993

Üye
ya sen gerçekten zorla mı bağırıyorsun bana hakaret et diye ? int mageyle ne farmından bahsediyorsun ? büyücünün de kendıne gore ozellıgı var alanla kesiyor kendıne yaklastırmadan kesıyor ben çok death walleyde alanla tek basıma 2 3 slot dönüp farm yaptım ne konusuyorsun sen herseyı kendı ıstedıgınıze cıkarlarınıza gore olusmasını ıstemekten baska yaptıgınız bısey yok
Sen, 20 yıl önce çıkmış bir oyunun mekaniğine takılı kaldığın için böyle düşünüyorsun. Farklı oyunlar oyunlarda mage deneyimleseydin keşke. Hâlâ 2-3 slot toplu döndüm diye zırvalıyorsun. Tek başına full item mage, görev itemli priest kadar güçlü değil

Benbu

Üye
Sen, 20 yıl önce çıkmış bir oyunun mekaniğine takılı kaldığın için böyle düşünüyorsun. Farklı oyunlar oyunlarda mage deneyimleseydin keşke. Hâlâ 2-3 slot toplu döndüm diye zırvalıyorsun. Tek başına full item mage, görev itemli priest kadar güçlü değil
kardesım priest 1-1 giriyor mage uzaktan vuruyor tabiki priest kadar defansı olmıcak dayanamıcak heal atamıcak magede alanla vuracak yaklastırmayacak priest teke tek 10 tane kesene kadar iyi oyuncuysa mage 30 tane kesecek defalarca mageylede priestlede okcuylada farm yaptım gunlerce boş yapıyorsun her mesajında benı daha cok sınırlendırıyorsun cevap vermeyecegım artık sana

Benbu

Üye
server ilk açıldığında mage olarak başladım oyuna. 65 level sınırı varken bıraktım. mageyle death valleyde tek başına slot dönemezsin. hani harita bomboş hiç bir asas teklemiyor seni diyelim ve üstüne döneceğin slota bir priest çökmemiş olsun...10 tur daire çizersin bir slotu kesmek için bile. MAGE İLE SOLO FARM YAPAMAZSIN. senin mage oynamadığın bile buradan belli. en fazla arkadaşının mage char ile girmişsin bir iki tur alan atıp town atmışsın. gelip burada mage prosu gibi laf kalabalığı yapıyorsun. bak ben bir sürü oyun oynadım, hala da oynuyorum. dota elder grimdawn diablo vs vs . her oynadığım oyunda mage türevi charlarla oynarım. sanırım hayatımda ilk defa önümüzdeki serverde mage dışında bir karakter oynayacağım. hatta sanırım priest oynayacağım. çünkü rise online da mage çöp bir karakter. hayır da sen neyin düşmanlığını yapıyorsun onu da anlamadım. madem o kadar avantajlı mage oynamak sen de mage aç oyna :D bak ben priest açacam bir sonraki server. madem sana göre mage oynamanın avantajları var önümüzdeki serverde mage aç. gurbette yaşayan alamancılar gibisin :D "kurulu düzenin olmasa mage oynarım". bir de insanlara bulaşmana da anlam veremiyorum . ortada mage için bir gerçek var ve sen bunu inkar edip insanlara salça oluyorsun. neden ?
onlarca kez 3 slot döndüm sen beceriksizsen ben napayım ? oynamayı ogrenın oyle gelın death valleyde dondum hemde donende cok vardı boş gördüğünde, lakin baska mage gelince parti olusturup toplu donuyorduk dw deki tüm yaratıkları magelerle donuyorduk, çok guclu mobları tabıkıde solo donemezsın priest de okcu da donemez

bradypodidae

Üye
onlarca kez 3 slot döndüm sen beceriksizsen ben napayım ? oynamayı ogrenın oyle gelın death valleyde dondum hemde donende cok vardı boş gördüğünde, lakin baska mage gelince parti olusturup toplu donuyorduk dw deki tüm yaratıkları magelerle donuyorduk, çok guclu mobları tabıkıde solo donemezsın priest de okcu da donemez
yazdıklarımı dikkatli okursan ;ben dönemezsin demiyorum zaten. sen belli ki serverin boş zamanlarında oynamışsın. yeni serverde git de tek başına farm yapabileceğin slot bulabilecek misin dene bakalım. anca solucan kesersin tek başına =) aslında benim derdim priestler çok vuruyor olayı değil. benim derdim magenin de biraz farm alanı olsun. ne bileyim mesela rezisti çok düşük ama fiziksel defansı yüksek bir iki slot olsun. onlar da magelere özgü olsun gibi gibi...

yani seninle anlaşamadığımız nokta şu; sen magelerin de güçlü olduğunu savunuyorsun ama değil işte. yeni serverde mage aç oyna. bak ben yıllardır bu sınıfı oynarım bütün oyunlarda, ilk defa priest oynayacağım. hadi sen de değişiklik yap mage aç. nickim aynı olacak . mantis lunaskardayım. hadi madem o kadar savunuyorsun magelerin güçlü olduğunu nickini yaz buraya ve oyunda gel yanıma mageyle bi selam ver =)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt