Bp priest in tamamen oyundan silinmesi

omertaa

Üye
Uzun uzaya bişeyler yazmak istemiyorum , full itemli bp yim halen spike 8 li asaslar aşırı hasar vuruyorlar. Farm desen oda bitti.Komple silin şu karakteri kurtulalım.Mana parası farmı bile karşılamıyor artık

Witch_King

Üye
Bp ile pk atmış biri değilim. Fakat asas konusunda hem fikirim. Asaslar şuan çok üstün diğer classlara göre. Bu farkın giderilmesi için acilen aksiyon almaları gerek.

presto_86

Üye
Akşamdan akşama girin bir kac saat pk atın dostlar ne farmi ne hırsı bosverin erken erişim oyununda kasmayın bu kadar assas konusunda katılıyorum ilah yapmislar

Lopp

Üye
Bende okçu oynuyodum artık yeter diyip asasa geçtim. Bu kadar mı fark eder 2x 7 spike alıyosunuz misss çatır çutur item dizmeye bile gerek yok.

MaRaKeSH

Üye
Su oyunda anlamadığım konu sürekli mızmızlanan bp ler mageleri şikayet ettiniz okçuları şikayet ettiniz şimdi asasları şikayet ettiniz arkadaşım genel sorun paper olmanız olabilirmi. 500 canınızla ne olmasını istiyorsunuz. bende cc priyim beni niye kesemiyolar

bigHead

Üye
Mana konusunda çok haklısın harcanan mana en üst seviyesinde resmen. Ne exp kasarken ne farm yaparken hiç bir şekilde bp oynamak mantıklı değil

DAYAQQQQQQ

Üye
Uzun uzaya bişeyler yazmak istemiyorum , full itemli bp yim halen spike 8 li asaslar aşırı hasar vuruyorlar. Farm desen oda bitti.Komple silin şu karakteri kurtulalım.Mana parası farmı bile karşılamıyor artık
Bende bp priestim. 5300 canım var . Silahlı 700 , kalkanlı da 960 def im oluyor . Dv de Sc li farm atıyorum .
2 ws 1 rogue + 7 hatret li karakterler beni kesemiyor.
Mana Çekme , Alan atak kırma , tekli 4k Heali kullanıyorum , kaçırmadan Restore 2k yı devamlı kullanıyorum . Mob keserken invt. açık şekilde kullanıyor olumsuz bir durumda direk kalkan takıyorum .
Yani bp priestin mage gibi oyunun en kırılgan karakter olduğunu belirtmek istiyorum , bunun bilincinde olup oynuyorum , ona göre item + skill + statlarımı ayarlıyorum.

Hiç şikayetçi değilim .

Alkoer

Üye
Su oyunda anlamadığım konu sürekli mızmızlanan bp ler mageleri şikayet ettiniz okçuları şikayet ettiniz şimdi asasları şikayet ettiniz arkadaşım genel sorun paper olmanız olabilirmi. 500 canınızla ne olmasını istiyorsunuz. bende cc priyim beni niye kesemiyolar
Hocam bir açıdan doğru söylüyorsun. Ama oyunun örnek alındığı oyundan gelenler biliyor çok rahat şekilde 4-5 sene BP güzel oynandı diğer oyunda. Daha sonra lv cap yükselince zamanla itemler yükselince BP oynanmaz hale geldi.

Bizim oyunda 5 ay sürmedi. 70 pasif skili ilk gün nerflendi. Biraz hızlı tüketildi BP.

Ana statı int olan bir sınıfta mana yetersiz. Diğer melee sınıflar int vermeden mana sıkıntısı çekmiyor. 70 skili az vuruyor dedik 61i nerflediler.

Şuan gayet güzel item yapmış BP yi +7 spike lı asas kesiyor. Bence bir dengesizlik mevcut.

MaRaKeSH

Üye
Hocam bir açıdan doğru söylüyorsun. Ama oyunun örnek alındığı oyundan gelenler biliyor çok rahat şekilde 4-5 sene BP güzel oynandı diğer oyunda. Daha sonra lv cap yükselince zamanla itemler yükselince BP oynanmaz hale geldi.

Bizim oyunda 5 ay sürmedi. 70 pasif skili ilk gün nerflendi. Biraz hızlı tüketildi BP.

Ana statı int olan bir sınıfta mana yetersiz. Diğer melee sınıflar int vermeden mana sıkıntısı çekmiyor. 70 skili az vuruyor dedik 61i nerflediler.

Şuan gayet güzel item yapmış BP yi +7 spike lı asas kesiyor. Bence bir dengesizlik mevcut.

Bp priest özellik bakımından solo olan bir karakter şimdi asasları inceleyelim adamlar takılarını hp kıyafetlerini atack ağırlıklı yapıyor. bp prieste gelince full str 0 hp ile oynamaya çalışıyor. yani kısacası bir magede gelse tekler durumda aslında. skillerin nerflenmesi konusunda kesinlikle haklısınız priestlere yapılan nerfler çok can yaktı. ama genel tabloda bp priest int olmadığı sürece bu durum düzelemez doğasında yok çünkü düzelirse hata vardır.

emrdrc

Üye
Ya arkadaşlar, okçu bp'den mob alamıyormuş, dv'de bp ler iş yapamıyormuş... Lütfen yaa... Bu zamana kadar nerelerdeydiniz siz?
Ben Warrior oynuyorum, serverın başından bu yana mob alamıyorum... DV'de tek başıma iş yapamıyorum... Üzerim fll +7 elite set, silahımda +7 mino...
Ben kendimi BP ile kıyaslayabilir miyim mob larda? Veya herhangi bir archer ile?? Onu geçtim ben asaslardan bile mob alamam :D
Damage dengesizliğine bişey diyemem ... Asaslar gayet güzel şekilde pk yapıyorlar... Maşallahları var... Ama warrior olarak söylüyorum bizde party olarak gezdiğimizde asaslar bişey yapamazlar... Çok şükür can ve zırhımız yüksek :)

baddy

Üye
Ben heavy plate 7 setli 7 tabarise li bp yim. Ve db siz bazı asaslar 1500 yakın damage veriyor. 1842 ap 843 def var görev kalkanıyla 993 def oluyor ve yine 1v1 alabilen asaslar var.

ozerayhan

Üye
Oyuna 2-3 gün önce başladım asas açtım tek başıma level kasmakda zorlanıyorum. Bari bp yapayım birde onu deneyeyim dedim ama şu konu sayesinde onunla da vakit kaybetmemek gerektiğini anladım sayenizde.

Sanırım televizyon izlerken toplayıcılık yapmaktan başka çare yok bu oyunda şimdilik. Onu da yapsam yarın öbürgün itemler çöp olacak diye düşünüp geri duruyorum ne yazık ki.

priesttt

Üye
Oyunun defans tarafı çok zayıf, ona göre item de yok. BP 500 defans olacak yoksa başka türlü iş yapamaz. Wariore bakıyorsun 1000 i geçkin defansı ve üstüne resisdefansı var ama BP de hiç biri yok. Bu şekliyle debuf skili ultra güçlü oluyor tek yiyor karakter.

Sanırım bu özellikler RÜN özelliği ile birlikte gelecek.

Asaslar mageye bir kör bir spike atıyor bufflu acli sonra diğerine geçiyor ve 2 asas bi parti mageyi kesiyolar.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Oyunun defans tarafı çok zayıf, ona göre item de yok. BP 500 defans olacak yoksa başka türlü iş yapamaz. Wariore bakıyorsun 1000 i geçkin defansı ve üstüne resisdefansı var ama BP de hiç biri yok. Bu şekliyle debuf skili ultra güçlü oluyor tek yiyor karakter.

Sanırım bu özellikler RÜN özelliği ile birlikte gelecek.

Asaslar mageye bir kör bir spike atıyor bufflu acli sonra diğerine geçiyor ve 2 asas bi parti mageyi kesiyolar.
Var kardeşim güzel demişsin,6600 hp 1050 def ama pk alanında işe yaramıyor,imperyal giysen daha fazla olur .PK alanında hiç bir işe yaramıyor,%35 can çalma nedir ya,düşüyor 2700 e.Debuf skilleri çok fazla 2-3 vuruşa düşüyon.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt