İstek bp priest saçmalığı

UNDERT0KER

Üye
mageler için ağlıyordunuz sıra bp prilere mi geldi. arkadaş elimizdeki silah zaten +6sı dünya para defans desek yok. adamlar istiyor ki hiç kesilmeyelim kesilince yada kutu kaptırınca soluğu burada alıyorsunuz. bp ve mageler zaten oyunun ilk açılış zamanlarında güçlü olur ezik elbise giydikleri icin ama ileri safhalarda zaten mage ve bpleri adam yerine koymayacaksınız warriorler ve asaslar

psikolog

Üye
İnt hp str veren takı nasıl yaramıyor bp ye ya intin verdiği manayı sana kim veriyor.
intin verdiği manayı zaten giysiyi giyerken alıyor bpler yada mageler. warrior mana harcamıyormu skillerinde o da int neden chitin seti str istiyor int istesin yada asas bi chitin set için neden dex istiyor versin 150 int o manayı onlara kim sağlayacak değil mi nasılsa manayla o skili vuruyor:)

MaRaKeSH

Üye
usta asaslarda spike i çok atıyor, hatta okçu jobunu da iptal etmek lazım uzaktan vuruyor :sssss

Indark

Üye
+7 arch sword um var 3 chitin 2 tane paperla +7 minolu adama kutu salmıyorum. çok lazımsa str fulleyip 5 paperla vururum mob a gene salmam. paper giydiğim için 550 defansla geziyorum sc ile 2500 hp'm var. Bide 3-5 kişilik partiye kutumu salıcam. Ne anlamı var o zaman bu riski almanın? Pk da bişey yapılmıyor zaten. 70 skili geldikten sonra izlersiniz artık bpleri death valleyde. Daha çok açılır böyle konular :)

Atom0619

Üye
+7 arch sword um var 3 chitin 2 tane paperla +7 minolu adama kutu salmıyorum. çok lazımsa str fulleyip 5 paperla vururum mob a gene salmam. paper giydiğim için 550 defansla geziyorum sc ile 2500 hp'm var. Bide 3-5 kişilik partiye kutumu salıcam. Ne anlamı var o zaman bu riski almanın? Pk da bişey yapılmıyor zaten. 70 skili geldikten sonra izlersiniz artık bpleri death valleyde. Daha çok açılır böyle konular :)
Kankacım kutu almanin tek olayı skill cd düşük olması. Sen 10sn de 2R 2Skill vuruyorsun. Warrior 10sn de 2R 1Skill. Eğer ki sizin skille nerf gelir de 0.8 ile vurursaniz o zaman tekrar bu konuyu tartışırız

Indark

Üye
Kankacım kutu almanin tek olayı skill cd düşük olması. Sen 10sn de 2R 2Skill vuruyorsun. Warrior 10sn de 2R 1Skill. Eğer ki sizin skille nerf gelir de 0.8 ile vurursaniz o zaman tekrar bu konuyu tartışırız
alınan riskin karşılığı 0.5 saniye cd ve yüksek hasar fullll+full dps ama kağıt gibi karakter.Spike thrust yiyorum asaslardan :D. çok mantıksız bir nerf olur bu. İtemleri depoya attığım gibi wr geçerim.

Indark

Üye
alınan riskin karşılığı 0.5 saniye cd ve yüksek hasar fullll+full dps ama kağıt gibi karakter.Spike thrust yiyorum asaslardan :D. çok mantıksız bir nerf olur bu. İtemleri depoya attığım gibi wr geçerim.
ki zaten warrior solo oynanmayan bir çar, bağımlı herkese sw ister wolf ister str ister buff ac ister. o yüzden karşılaştırılmaması gerekiyor

Atom0619

Üye
ki zaten warrior solo oynanmayan bir çar, bağımlı herkese sw ister wolf ister str ister buff ac ister. o yüzden karşılaştırılmaması gerekiyor
Kanka sc basar biseyler yapar ama bence attack skillinin cd si dengelenmeli konuyu açtım bakalım ortalık karişir :D

rotute

Üye
Death valley de pk atan sadece mageler var farmda ise farm atan sadece bp ler var. Yazık gerçekten oyun dengesizlikten ölüyor okçulara ve warriorlara acıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt