Bp icin yanlis set secimi ama guzel set tabiki
Yanlış anlayacak bir şey yok kanka, zaten ne yazarsak yazalım birileri ''prim, item satma çabası'' gibi şeyler söylüyor.biraz reklam gibi olmus gercekten yanlis anlamahp güzel ama okadar film yapmak bir durum yok^^
ben mi yanlis okudum yada gördüm ama gercekten prime benziyo
h.o ginede güzel![]()
sad story "_"Yanlış anlayacak bir şey yok kanka, zaten ne yazarsak yazalım birileri ''prim, item satma çabası'' gibi şeyler söylüyor.
Buraları self promotion ve item satış sayfası olarak kullanan ya da saatlik 3m kassam yeter kafası ile kullananlar çok var size de hak veriyorum ^^
İlk oynadığımız MMORPG bu değil o yüzden kitlenin içerisinde neler var çok iyi biliyorum. Aklına geleni tabii ki yazacaksın np^^
Ben holy priest set tercih ederim. Bp zaten damage acisindan yeterince guclu. Daha fazla ap yerine biraz daha hp pool ve armor gerekli diye dusunuyorum. Kalan 2 parca yine brawlers tercih edilebilir. Kemere de belt of courage.Dogrusu nasıl olmalı kardo
Insallah brawler pendant i da alirsin sevgili hedveincim sevgiler....Biraz önce Brawler's Set Tamamlama şansım oldu, Pendantı bir arkadaşımdan ödünç aldım ve statlarını görmek istedim. Manzara harika gerçekten. Herkesin sahip olmak isteyeceği türden bir bonus set.
Artık Hedef Belli, Merak Edenlere Şöyle SS Bırakayım.
Sevgili Leonz, yaşa! <3Insallah brawler pendant i da alirsin sevgili hedveincim sevgiler....
70 levele göre planlanmış şuan üst düzey itemlar. İleride 70lv bir priestin 4-5k apsi olduğunda %2 ap hiç de az değil ama işte anlatmak için o kadar üşeniyor ki insan.tabi şuan %2 yetersiz gibi gözükebilir. ilerde statlar yükselince gayet iyi olur bence.
Yani çok kafama takacak bir durum değil, yine de şaapmamak lazım haklısınKimse demedi ki 70 de iy degil diyesuan ama lvl 65 yiz ve uzun süre kalcaz
.
Suan da idare ediyo ama fiyat performance bakarsan adamlar cöp diyo tabi.
Sen takma kafana ginede h.o.
Satmayı düşünüyorsan ala bilirim dostum =)Biraz önce Brawler's Set Tamamlama şansım oldu, Pendantı bir arkadaşımdan ödünç aldım ve statlarını görmek istedim. Manzara harika gerçekten. Herkesin sahip olmak isteyeceği türden bir bonus set.
Artık Hedef Belli, Merak Edenlere Şöyle SS Bırakayım.
Hocam benim değil, satmak niyetiyle koymadım zaten arkadaşım da kullanıyor. Umarım senin de elde etme şansın olur ^^Satmayı düşünüyorsan ala bilirim dostum =)
özelden pm atmıssın ulen beeeeeeeeees ıvjjjjjjjjjjjjjjjHocam benim değil, satmak niyetiyle koymadım zaten arkadaşım da kullanıyor. Umarım senin de elde etme şansın olur ^^
Peki güzelimözelden pm atmıssın ulen beeeeeeeeees ıvjjjjjjjjjjjjjjj