Brawler's Set Bonusu

gallero61

Üye
Merhaba herkeze kolay gelsin ben oyunda Brawler's aksesuar setini tamamlamaya çalışıyorum ancak tam bir bilinmez . Bu setin set bonusu hakkında en ufak bir fikrim yok . Eksik kalan sadece Brawler's Pendant bu aksesuarı bulunca set bonuslarını göreceğim ancak buna deyip değmeyeceğini malesef bilmiyorum. Set bonusları belli olmadığı için oyuncular epic aksesuar almaktan çekiniyor bu yüzden bu set bonuslarının açıklanması gerekiyor. O kadar zaman emek ve para harcayarak yapacağım set bonusunun hüsranla sonuçlanma durumu var

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba gallero61,

Şu an için sadece rare ve unique takıların bazılarında set bonusu bulunuyor. Epic takılarda set bonusu bulunmuyor.

Sevgiler

gallero61

Üye
bu bir şaka değilmi çünki bir konu altında nadir aksesuar ve üzerinde set bonusu olduğu yazılmıstı

Shahrukhkhan

Üye
Nezaman açılacak bu epic takı set bonusları bir bilgi paylaşılması gerekiyor millet ne aldığını bilmiyor

Justice

Yönetici
Game Designer
Mevcut "epic" takılarda set bonusu olmayacak. Olursa ancak ileride eklenecek takılarda veya yeni eklenen bir taki ile set haline dönüşebilir. Her bir takının kullanım amacı bulunuyor. "Epic" takılara set bonusu eklenmesi onu "Unique" kalitesine çok yaklaştıracağından şu an oldukları gibi kalacak.

bu bir şaka değilmi çünki bir konu altında nadir aksesuar ve üzerinde set bonusu olduğu yazılmıstı
Kaynak gösterirseniz cevap vereyim o bilgi için de. Belki yanlış anlamışsınızdır.

Ouss

Üye
Mevcut "epic" takılarda set bonusu olmayacak. Olursa ancak ileride eklenecek takılarda veya yeni eklenen bir taki ile set haline dönüşebilir. Her bir takının kullanım amacı bulunuyor. "Epic" takılara set bonusu eklenmesi onu "Unique" kalitesine çok yaklaştıracağından şu an oldukları gibi kalacak.

Kaynak gösterirseniz cevap vereyim o bilgi için de. Belki yanlış anlamışsınızdır.
Merhaba, lütfen eşyaların açıklamalarına set bonusu olan eşyaların, set bonusu vardır diye en azından bu denli bir bilgi eşya üzerlerinde açıklama olarak belirtilmeli. iyi çalışmalar

tekpak

Üye
e bu bilgileri neden biz ogrenemeiyoruz daha kolay elde edilebilir kaynaktan ben saniyodum ki her takinin 3lu setinde bonus var. ne olacak simdi onca plan harcama?
ne zamandan beri oyuncudan kritik bilgiyi saklamak oyun stratejisi anlamina geliyor?

Zayk0

Üye
Takı bonusu çok spesifik bir özellik bunu insanın kendi deneyimine bırakmak veya oyundaki kullanıcılara tek tek sormak saçmalık olur. Dropları anladımda takıları tek tek deneyecekmiyiz. Örneğin rare bir takı setinin verdiğin bonus benim istediğim bonus ancak unique setin verdiği bonuslar istemediğim bonuslar ben şimdi bunları denemek için aylarımı mı vereceğim ? K9 Meliha değiliz ki insaların takılarını görelim dropları tahmin edelim.

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba, lütfen eşyaların açıklamalarına set bonusu olan eşyaların, set bonusu vardır diye en azından bu denli bir bilgi eşya üzerlerinde açıklama olarak belirtilmeli. iyi çalışmalar
Tabii ki belirtilmeli ancak gelistirici ekip henuz o konuda bir calisma icin vakit bulamadi. Konsept calismada vardi. Bir sekilde baktığınız esyanin set esyasi olup olmadigini anlamaniz ve muhtemel bonuslarini da gormeniz gerekiyor.

AsTRaL

Üye
Mor takilari oyundan silmekle ayni mantikta bir aciklama. Herkes mavi taki taksin. Pvp ye donsun ortalik. Bunu nasil dengeleyeceksiniz merak ediyorum. Mavi taki mor takidan daha iyi getiriler verecekse renklerini degistirin :D Ya da maviler upgrade olmayacak mor takilar upgrade edilebilir mi olacak. Belli mi ?

Justice

Yönetici
Game Designer
Mor takilari oyundan silmekle ayni mantikta bir aciklama. Herkes mavi taki taksin. Pvp ye donsun ortalik. Bunu nasil dengeleyeceksiniz merak ediyorum. Mavi taki mor takidan daha iyi getiriler verecekse renklerini degistirin :D Ya da maviler upgrade olmayacak mor takilar upgrade edilebilir mi olacak. Belli mi ?
"Rare" takılar set bonuslarına rağmen "Epic" takılardan düşük değerdeler.

Rare ve üstü takılar nadirliklerine göre upgrade edilebilecek ancak bunun için daha çok zaman var.

TheUprising

Üye
Oyunda hiç bir eşyanın net bir şekilde çalışıp çalışmadığı dahi bilinmiyor deneme yanılma yöntemiyle hem zamanı hem paranızı çöpe atıyorsunuz , ben mesela bir priest olsam health bonus veren ve defans veren bir takı setine yöneilirm düz mantık , ama hangi takıyı alacağımı bilmiyorumki çünkü set efektini dahi göremiyorum, bir eşyanın üzerine geldiğimde ; "Kapalı Gri Renkte ; A Earring , A Belt , A Pendant , A Ring Kullandıldığında ; Şunları şunları alırsınız"gibisinden bir imlecin olmaması , yapımcı ekibin bilerek ve isteyerek yaptığı birşeydir. 2 yılı geçik zamandır 4 nadir Set koyupta set bonuslarını dahi oyuna ekleyip bunu eşyanın üzerine yazmayı unutmak, nerden bakarsanız bakın tutarsızlıktır. ( Kaldıki Oyun Acılalı 1 Ayı Geçmiş insanlar deneme yanılma yöntemi ile set bonuslarını çözmüş para ve vakit kaybetmişler ve hala bu set bonus olayları muamma ve eklenmemiştir)
Olması Gereken ;
1653675015170.png

Ekli dosyalar

• 1653674995268.png
    1653674995268.png
    103.4 KB · Görüntüleme: 81

TheJimmyQ

Üye

bu açıklama çok yanlış işte.. bunun yerine gelecek bir güncelleme ile set bonusu olan veya olmayan olacak takıların atlına ufak bir açıklama eklemek daha doğru bir üst mesajdaki gibi şuan'da yapılan şu açıklama pazarın bütün dengesini değiştirecektir..

platoon0x

Üye
Oyunda hiç bir eşyanın net bir şekilde çalışıp çalışmadığı dahi bilinmiyor deneme yanılma yöntemiyle hem zamanı hem paranızı çöpe atıyorsunuz , ben mesela bir priest olsam health bonus veren ve defans veren bir takı setine yöneilirm düz mantık , ama hangi takıyı alacağımı bilmiyorumki çünkü set efektini dahi göremiyorum, bir eşyanın üzerine geldiğimde ; "Kapalı Gri Renkte ; A Earring , A Belt , A Pendant , A Ring Kullandıldığında ; Şunları şunları alırsınız"gibisinden bir imlecin olmaması , yapımcı ekibin bilerek ve isteyerek yaptığı birşeydir. 2 yılı geçik zamandır 4 nadir Set koyupta set bonuslarını dahi oyuna ekleyip bunu eşyanın üzerine yazmayı unutmak, nerden bakarsanız bakın tutarsızlıktır. ( Kaldıki Oyun Acılalı 1 Ayı Geçmiş insanlar deneme yanılma yöntemi ile set bonuslarını çözmüş para ve vakit kaybetmişler ve hala bu set bonus olayları muamma ve eklenmemiştir)
Olması Gereken ;
Ekli dosyayı görüntüle 7083
konudan bağımsız belki ama bu takı sistemi 2 yıl boyunca böyle değildi, kapalı betada da böyle değildi hatta oyunun açıldığı şuanki sürümde tüm eşya sistemlerini değiştirdiler birden.

TheJimmyQ

Üye
konudan bağımsız belki ama bu takı sistemi 2 yıl boyunca böyle değildi, kapalı betada da böyle değildi hatta oyunun açıldığı şuanki sürümde tüm eşya sistemlerini değiştirdiler birden.
bir konu açmıştım oyuncular için drop list diye orada justice'nin bir yorumu var oyunun erken erişimde olduğu ve halen geliştirilip bazı konularda değişiklik yapıldığını söyledi yani oyunda her şey birden değişebilir örnek war scy adlı itemin ap'si gibi.. ya'da şuan için bakımda olan ve kısa süre sonra tekrardan oyuna entegre olacak crafting ve gethering sistemi gibi. bu yüzden bu konu biraz sıkıntılı item alıyorsun ne olacağını bilmiyorsun veya bazı açıklamalar geliyor pazarın dengesi bozuluyor yine örnek 3-4 mesaj yukardaki brawler bonusu gibi.. nasıl olacak bilemiyorum..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt