Brawler's Set Bonusu

Justice

Yönetici
Game Designer
bu açıklama çok yanlış işte.. bunun yerine gelecek bir güncelleme ile set bonusu olan veya olmayan olacak takıların atlına ufak bir açıklama eklemek daha doğru bir üst mesajdaki gibi şuan'da yapılan şu açıklama pazarın bütün dengesini değiştirecektir..
Anlatamadim sanirim. Butun mmorpg'lerde oldugu gibi o sekilde olacak zaten. Sadece gelistirici ekibin is sirasini bekliyor. Yukarida da bahsetmistim ama ben ne kadar anlatsam anlasilmiyor bazen.

TheJimmyQ

Üye
Anlatamadim sanirim. Butun mmorpg'lerde oldugu gibi o sekilde olacak zaten. Sadece gelistirici ekibin is sirasini bekliyor. Yukarida da bahsetmistim ama ben ne kadar anlatsam anlasilmiyor bazen.
ben demek istediğinizi çok iyi anladım fakat size anlatmak istediğim şey şu siz buraya eğer bir mesaj ile brawler set bonusu veya epic takı bonusu olmayacak diye bir mesaj atarsanız pazarda 6 gb'ye satılan bir item bir anda 1-2 gb'lere düşer ve almış olan adam zarar eder bunun en uygun yolu şuan için bir güncelleme yayınlayacğaınız zaman itemlerin altına set bonus vardır ve ya yoktur diye eklemektir bu açıklama şekli sorun teşkil ediyor. bunu bu açıklama için düşünmeyin ilerde paylaşacağınız bilgiler içinde düşünmenizi istiyorum. yapılacak bir açıklama çok şey değiştirir..

örnek olarak şimdi buraya yazsanız crafting 30 level ile reaper craftı açılacak diye bütün crafting weapon smi itemleri tavan yapar bu şekilde daha net anlatabildim umarım.

Justice

Yönetici
Game Designer
ben demek istediğinizi çok iyi anladım fakat size anlatmak istediğim şey şu siz buraya eğer bir mesaj ile brawler set bonusu veya epic takı bonusu olmayacak diye bir mesaj atarsanız pazarda 6 gb'ye satılan bir item bir anda 1-2 gb'lere düşer ve almış olan adam zarar eder bunun en uygun yolu şuan için bir güncelleme yayınlayacğaınız zaman itemlerin altına set bonus vardır ve ya yoktur diye eklemektir bu açıklama şekli sorun teşkil ediyor.

Hayır, bence sizin oyunu eğlence için oynamanız gerekiyor. Herhangi bir yatırımınız bulunmuyor ki zarar oluşsun.

Oyun içinde belirli eşyaları erken erişimdeyken biriktiren veya stoklayan da riskini alarak yapıyor demektir, sonuçlarına da hazırlıklı olmalıdır.

Kusura bakmayın ama bahsettiğiniz gibi zarar edenler olabilir diye kullanıcıların temel sorularını görmezden gelemez veya önemli değişiklikleri yaparken bunları düşünemeyiz.

Her şeyden önce amacımız size iyi ve keyifli bir oyun sunmaktır. Bu oyunu sağlayana kadar da birçok değişiklik ve düzenlemenin olması muhtemeldir.

Zbam

Üye
ben demek istediğinizi çok iyi anladım fakat size anlatmak istediğim şey şu siz buraya eğer bir mesaj ile brawler set bonusu veya epic takı bonusu olmayacak diye bir mesaj atarsanız pazarda 6 gb'ye satılan bir item bir anda 1-2 gb'lere düşer ve almış olan adam zarar eder bunun en uygun yolu şuan için bir güncelleme yayınlayacğaınız zaman itemlerin altına set bonus vardır ve ya yoktur diye eklemektir bu açıklama şekli sorun teşkil ediyor. bunu bu açıklama için düşünmeyin ilerde paylaşacağınız bilgiler içinde düşünmenizi istiyorum. yapılacak bir açıklama çok şey değiştirir..

örnek olarak şimdi buraya yazsanız crafting 30 level ile reaper craftı açılacak diye bütün crafting weapon smi itemleri tavan yapar bu şekilde daha net anlatabildim umarım.
Bize yanlış bilgi versinler dimi siz para kasın diye saklasınlar bizden bizde bekleyelim öyle gelcek diye bir gün başımızdan aşağıya kaynar sular dökülsün :D

gallero61

Üye
bir konu açmıştım oyuncular için drop list diye orada justice'nin bir yorumu var oyunun erken erişimde olduğu ve halen geliştirilip bazı konularda değişiklik yapıldığını söyledi yani oyunda her şey birden değişebilir örnek war scy adlı itemin ap'si gibi.. ya'da şuan için bakımda olan ve kısa süre sonra tekrardan oyuna entegre olacak crafting ve gethering sistemi gibi. bu yüzden bu konu biraz sıkıntılı item alıyorsun ne olacağını bilmiyorsun veya bazı açıklamalar geliyor pazarın dengesi bozuluyor yine örnek 3-4 mesaj yukardaki brawler bonusu gibi.. nasıl olacak bilemiyorum..
ben traveller's setten daha ıyı olacagını dusundugum için brawler's set toplamaya basladım hiç bir yerde bonus özellıklerını göremeyınce en azından biraz olsun oyunculara yardımım olur dıye dusunuyordum ancak bugun bu konuyu actıgım zaman böyle bir şeyle karşılaştım harcadığım 8 gb set özellıgını ortaya cıkartmak ıcındı ancak öyle bir özellik yokmus

mrares

Üye
Oyun içinde belirli eşyaları erken erişimdeyken biriktiren veya stoklayan da riskini alarak yapıyor demektir, sonuçlarına da hazırlıklı olmalıdır.
Aynen öyle vallahi stokluyorum ben de. Bakalım patlayacak mıyım patlamayacak mıyım :D Yalnız millet 3 aya anca açılır crafting falan derken pat diye patch gelince şok oldular :D Pek inandırıcı bulmuyordum ama meraktan sormuştum siz de yanıtlamıştınız hatta. Teşekkürler.

TheJimmyQ

Üye
Bize yanlış bilgi versinler dimi siz para kasın diye saklasınlar bizden bizde bekleyelim öyle gelcek diye bir gün başımızdan aşağıya kaynar sular dökülsün :D
https://forum.riseonlineworld.com/k...tahmi-ni-upgrade-oranlari-hk.9448/#post-58406 - https://forum.riseonlineworld.com/konular/item-set-bonuslari-hakkinda.10354/#post-65189 - https://forum.riseonlineworld.com/konular/boss-spawn-yerleri-bilinen-droplar.9643/ umarım yazdığın cevaba karşılık gelmiştir başka bişey yazamama gerek yok sana :)

TheJimmyQ

Üye
ben traveller's setten daha ıyı olacagını dusundugum için brawler's set toplamaya basladım hiç bir yerde bonus özellıklerını göremeyınce en azından biraz olsun oyunculara yardımım olur dıye dusunuyordum ancak bugun bu konuyu actıgım zaman böyle bir şeyle karşılaştım harcadığım 8 gb set özellıgını ortaya cıkartmak ıcındı ancak öyle bir özellik yokmus
yok kanka arkadaşın dediği gibi bilgi vermesinler :) başımızdan aşağı kaynar sular dökülmesin :)

TheJimmyQ

Üye
Hayır, bence sizin oyunu eğlence için oynamanız gerekiyor. Herhangi bir yatırımınız bulunmuyor ki zarar oluşsun.

Kusura bakmayın ama bahsettiğiniz gibi zarar edenler olabilir diye kullanıcıların temel sorularını görmezden gelemez veya önemli değişiklikleri yaparken bunları düşünemeyiz.

Her şeyden önce amacımız size iyi ve keyifli bir oyun sunmaktır. Bu oyunu sağlayana kadar da birçok değişiklik ve düzenlemenin olması muhtemeldir.
size söylemek istediğim şey ile bana söylediğiniz şey'ler çok farklı sanırım aynı frekansı kullanmıyoruz :( ya da birbirimizi gayet iyi anlıyoruz ama her açıklamanız başka bir konunun da cevabını içeriyor..

TheJimmyQ

Üye
Aynen öyle vallahi stokluyorum ben de. Bakalım patlayacak mıyım patlamayacak mıyım :D Yalnız millet 3 aya anca açılır crafting falan derken pat diye patch gelince şok oldular :D Pek inandırıcı bulmuyordum ama meraktan sormuştum siz de yanıtlamıştınız hatta. Teşekkürler.
buradaki sorun şu traveller's setin bonusu olduğu biliniyor bu yüzden kullanabiliyorsun parçalarının değerleri belli şimdi az evel arkadaş 8 gb harcamış bende diyorum ki bunun en başta yapılması gerektiği gelecek güncelleme ile yazarsın itemin altına farklı bir ton'da set bonus diye adam gider parçalarını deniyerek bulur ayrı ama bir anda ortaya set bonus yoktur diye bir yazı atarsan abi şuan bu adamın 8 gbsi çöp olur. düz mantık adam bugun değil'de şuan oyun açıldığında alacak olsa bunu yarı fiyatına alıcak..

JamilamCassetteX

Üye
Oyunda hiç bir eşyanın net bir şekilde çalışıp çalışmadığı dahi bilinmiyor deneme yanılma yöntemiyle hem zamanı hem paranızı çöpe atıyorsunuz , ben mesela bir priest olsam health bonus veren ve defans veren bir takı setine yöneilirm düz mantık , ama hangi takıyı alacağımı bilmiyorumki çünkü set efektini dahi göremiyorum, bir eşyanın üzerine geldiğimde ; "Kapalı Gri Renkte ; A Earring , A Belt , A Pendant , A Ring Kullandıldığında ; Şunları şunları alırsınız"gibisinden bir imlecin olmaması , yapımcı ekibin bilerek ve isteyerek yaptığı birşeydir. 2 yılı geçik zamandır 4 nadir Set koyupta set bonuslarını dahi oyuna ekleyip bunu eşyanın üzerine yazmayı unutmak, nerden bakarsanız bakın tutarsızlıktır. ( Kaldıki Oyun Acılalı 1 Ayı Geçmiş insanlar deneme yanılma yöntemi ile set bonuslarını çözmüş para ve vakit kaybetmişler ve hala bu set bonus olayları muamma ve eklenmemiştir)
Olması Gereken ;
Ekli dosyayı görüntüle 7083
Kemerler set bonuslarını etkilemiyor setten bağımsızlar. Rare ve Uniq takılarda set bonusu var küpe kolye yüzük.

gallero61

Üye
buradaki sorun şu traveller's setin bonusu olduğu biliniyor bu yüzden kullanabiliyorsun parçalarının değerleri belli şimdi az evel arkadaş 8 gb harcamış bende diyorum ki bunun en başta yapılması gerektiği gelecek güncelleme ile yazarsın itemin altına farklı bir ton'da set bonus diye adam gider parçalarını deniyerek bulur ayrı ama bir anda ortaya set bonus yoktur diye bir yazı atarsan abi şuan bu adamın 8 gbsi çöp olur. düz mantık adam bugun değil'de şuan oyun açıldığında alacak olsa bunu yarı fiyatına alıcak..
ve suan rare itemlerin değeri artacak çünkü uniq set yapamayacakları için ve epic set bonus olmadıgı için insanlar daha çok rare setlere yönelecek ve kimse epic takı almak istemeyecek

Justice

Yönetici
Game Designer
size söylemek istediğim şey ile bana söylediğiniz şey'ler çok farklı sanırım aynı frekansı kullanmıyoruz :( ya da birbirimizi gayet iyi anlıyoruz ama her açıklamanız başka bir konunun da cevabını içeriyor..
Sevgili TheJimmyQ,

Sizi gayet iyi anlıyorum. Burada verilen her bilginin piyasa fiyatına etki edebileceği ve dengeleri degistirebileceginden endise ediyorsunuz. Biz yönetim olarak zaten eşyalara yapilacak buff veya nerf gibi guncellemeleri hicbir sekilde duyurmuyoruz. Daha once buna dair yetkili arkadaslarim bilgi de vermediler. Bu konuda cevap verilen husus oyuncularin zaten bilmesi gereken cok temel bir bilgiydi. Bu bilgiyi de normal sartlar altinda oyun erken piyasaya surulmemis olsa tamamlanmis bir halde oyunda olmasi gerektigi gibi görecektiniz ancak gelistirici ekip yetistiremedi.
Velhasıl, endiseniz olmasin. Oyuncularla temel bilgiler veya degisiklikler paylasiliyor sadece.

Justice

Yönetici
Game Designer
Konunun ilgililerine duyurulur.

Incelememi yaptım. Önceki bilgiler ışığında yanlış yönlendirmiş olmamak adina "Epic" takilara mini bir buff veya set bonusu gelebilecegini belirtmek isterim. Detayli calismayi henuz yapmadigimdan net bir bilgi veremiyorum.

Sevgiler

gallero61

Üye

Incelememi yaptım. Önceki bilgiler ışığında yanlış yönlendirmiş olmamak adina "Epic" takilara mini bir buff veya set bonusu gelebilecegini belirtmek isterim. Detayli calismayi henuz yapmadigimdan net bir bilgi veremiyorum.

Sevgiler
açıklamanız için teşekkürler

AsTRaL

Üye

Sevgiler
Bu aciklamaniz fazlasiyla degerli. Onceki aciklamanizda epic takilarin, rare takilardan bariz iyi oldugunu soylediginiz icin bende gelistirici ekibin oyuna koyulan itemlerden haberi yok izlenimi yaratmisti.

zubidubi44

Üye
Mevcut "epic" takılarda set bonusu olmayacak. Olursa ancak ileride eklenecek takılarda veya yeni eklenen bir taki ile set haline dönüşebilir. Her bir takının kullanım amacı bulunuyor. "Epic" takılara set bonusu eklenmesi onu "Unique" kalitesine çok yaklaştıracağından şu an oldukları gibi kalacak.

Kaynak gösterirseniz cevap vereyim o bilgi için de. Belki yanlış anlamışsınızdır.

morganlefay

Üye

Sevgiler
Burhan Bey selamlar,
Bu konuyla ilgili bir gelişme var mı? Çalışmaları ileri ki patchlerden birinde görme şansımız olur mu

Justice

Yönetici
Game Designer
Burhan Bey selamlar,
Bu konuyla ilgili bir gelişme var mı? Çalışmaları ileri ki patchlerden birinde görme şansımız olur mu
Evet, bu hafta içinde forum üzerinden takılarla ilgili değişimleri ve tüm takıların bilgilerini infografik halinde paylaşmaya çalışacağım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt