Bu Bi̇r Oyun

Sizce ?

• Eğlence

• Geçim Kaynağı

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

PriesTMaNN

Yeni Üye
Arkadaşlar forumda gördüğüm kadarı ile Rise Onlinenin bir oyun olduğu ile bir geçim kaynağını olduğunu düşünen iki grup var. Sizce oyunu zevk almak için mi oynamalıyız ? yoksa geçim kaynağı olarak mı görmeliyiz ?

YUZDEELLI

Üye
Bak sana bir akıl veriyim. atalarımız eşşeğini sağlam kazığa bağla demişler. eğer aklında bir fikir varsa bunun doğruluğuna inanıyosan örnekler ve yaşanmışlıklar doğrultusun'da olsun.
a planın var ve bundan kimse'nin haberi yok ve ya insanların bunun farkında olmadığını anlaman.
2. planın devamın da bunlara karşı alınacak sonuçlar önlemler zorlukları tartmak
3. ön görünün yüksek olması ileriye yönelik bakış açının ve hedeflerinin gelişebilir olması.
4. süreklilik devamlılık ve tekrarlanabilirliği ?
parasal yönde insanların yaptığın bir eyleme erişmemeleri ve ona karşı müdahale ve örnekleme yapamamalarıdır.
yani ortada bir risk vardır senin düşünce yapında en pratik olan senin için doğru kazanç yoludur.
bir fabrika düşün cihazlar yazılımlar donanımlar etkenler her ne gerekiyosa temin edilir.
iyi bir analist uzmanıysan bu beceriye sahipsindir demek.
zaman kavramını iyi anlaman gerek öncelikle 1 micronun bile ve ya 1 milisaniye'nin matematiksel ve işlevselliğini bilmektir.

2. ise keyif. ortam şahane upgrade her zaman boy gösterisi gösteriş iyi olma çabası popilerite insani arzular.

PriesTMaNN

Yeni Üye
Bak sana bir akıl veriyim. atalarımız eşşeğini sağlam kazığa bağla demişler. eğer aklında bir fikir varsa bunun doğruluğuna inanıyosan örnekler ve yaşanmışlıklar doğrultusun'da olsun.
a planın var ve bundan kimse'nin haberi yok ve ya insanların bunun farkında olmadığını anlaman.
2. planın devamın da bunlara karşı alınacak sonuçlar önlemler zorlukları tartmak
3. ön görünün yüksek olması ileriye yönelik bakış açının ve hedeflerinin gelişebilir olması.
parasal yönde insanların yaptığın bir eyleme erişmemeleri ve ona karşı müdahale ve örnekleme yapamamalarıdır.
yani ortada bir risk vardır senin düşünce yapında en pratik olan senin için doğru kazanç yoludur.
bir fabrika düşün cihazlar yazılımlar donanımlar etkenler her ne gerekiyosa temin edilir.
zaman kavramını iyi anlaman gerek öncelikle 1 micronun bile ve ya 1 milisaniye'nin matematiksel ve işlevselliğini bilmektir.

2. ise keyif. ortam şahane upgrade her zaman boy gösterisi gösteriş iyi olma çabası popilerite insani arzular.
TMM

Agaragambi

Üye
Oyundan para kazanan gelir kapısı olarak gören çok kişi var birşey de diyemem şahsen nft karakter alabilecek durumum var ama ben kendi karakterimi yavaş yavaş geliştirerek item dizmeyi daha zevkli buluyorum. Bu yüzden benim için eğlence..

PriesTMaNN

Yeni Üye
Oyundan para kazanan gelir kapısı olarak gören çok kişi var birşey de diyemem şahsen nft karakter alabilecek durumum var ama ben kendi karakterimi yavaş yavaş geliştirerek item dizmeyi daha zevkli buluyorum. Bu yüzden benim için eğlence..
Aynen senin gibi düşünüyorum şu anda 8 arch / 8 set / +3 travellers gibi şeyler yapabilirim ama 2 haftadır farm yapıyorum exp kasıyorum o şekilde daha çok eğlendiğimi düşünüyorum.

greendaybeykoz

Üye
Şuan aklıma gelmiyor unuttum lakin bunun bir tabiri var yani hem eğlendiğin hemde sana gelir yaratan tarzda oyunlar.

Kısaca ya herro ya merro değil flu , ak veyada kara değil gri.

Ayrıca kendisini çıkartan tarzda saatlerini gömebileceğin bir oyun gözüyle bakmamamız için bir sebepte yok.

DeadLegion

Üye
katılıyorum ama her oyun öyle değil mi . sadece bu oyunda denge çok bozuk sistem p2w in ötesinde çalışıyor
Her oyun boyle degil. Asya yapimi mmolar haricinde avrupa ve amerikadan oyunculara hitap eden oyunlar p2p ama oyun icinde p2w yok. Bizim milletin adil mmolara verecegi aylik 300 500 tl gozune batar ama boyle oyunlara aylik 3000 5000 tl verir. Karsiliginda alinan sey de ihtiyari degil yani mecburen alinmasi gerekiyor. Premiumdu mattaydi pelerindi puppetti pottu derken oyun oyun degil oyuncuyu sagma simulasyonuna donustu.

MmoRpg

Üye
Her oyun boyle degil. Asya yapimi mmolar haricinde avrupa ve amerikadan oyunculara hitap eden oyunlar p2p ama oyun icinde p2w yok. Bizim milletin adil mmolara verecegi aylik 300 500 tl gozune batar ama boyle oyunlara aylik 3000 5000 tl verir. Karsiliginda alinan sey de ihtiyari degil yani mecburen alinmasi gerekiyor. Premiumdu mattaydi pelerindi puppetti pottu derken oyun oyun degil oyuncuyu sagma simulasyonuna donustu.
Şimdi şöyle bu oyunla diğer mmorpg leri karıştırma. Bu oyunun kitlesi biraz geri kafalı eski moda ve 80 90 jenerasyonu tipler. Yani öyle genç nesil fazla yok oyun kültürü olan insan sayısı çok çok çok az . Discordda veya teamspeak de bi gör bazı insanlar düzgün cümle bile kuramıyor. Yargılamıyorum sadece var olan şeyi dile getiriyorum hepsi bu .

Babayiğit

Üye

Arkadaşı alalım kusucak herhalde.

PriesTMaNN

Yeni Üye
:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt