Bu drop kutularına kedimi girdi ?

GençAtsız

Üye
Aralıksız 4 gündür belirli slotlarda ve hatta başka slotlarda farm yapmaya çalışıyorum arkadaş nadir item bile alamaz oldum arada sırada gelen epicklerde mage yada priest çöp itemler kategorisi yani oyuna hunnarca giren kutuların ceremesini farmcılarmı çekicek arkadaş gb silmek istediğiniz belli ama lütfen bunu oyuncuyu küstürmeden yapınız lütfen ..
Şimdi bana döner ekmekçi vs vs diyecek arkadaşlarda çıkabilir benim amacım karakterime +7 item takabilmekten ibarettir bunuda farm atarak yapmaktan başka çarem yok ...

sanne2

Üye
Son 3-4 gündür droplar baya kötü, bence piyasanın resetlenmesini istiyorlar ki yeni patchte temiz bir sayfa açılsın tamamen oyuna, sabretmeni tavsiye ederim yeni patche kadar, epic drobu değil de çöp ve coinle 2-3 m getirebilen slotlara da bakabilirsin bu durumda bence.

GençAtsız

Üye
Doğru söylüyorsunuz arkadaşlar da beklemekten başka çaremiz yok coin kasmaya devam o zaman

Tanerrr

Üye
Aralıksız 4 gündür belirli slotlarda ve hatta başka slotlarda farm yapmaya çalışıyorum arkadaş nadir item bile alamaz oldum arada sırada gelen epicklerde mage yada priest çöp itemler kategorisi yani oyuna hunnarca giren kutuların ceremesini farmcılarmı çekicek arkadaş gb silmek istediğiniz belli ama lütfen bunu oyuncuyu küstürmeden yapınız lütfen ..
Şimdi bana döner ekmekçi vs vs diyecek arkadaşlarda çıkabilir benim amacım karakterime +7 item takabilmekten ibarettir bunuda farm atarak yapmaktan başka çarem yok ...
Kutu ile gb silmek istediginiz belli demissin ne alaka cozemedm. Kutu dedigin sey gb silmez

theTitan

Üye
ne kedisi ne drobu işimiz gücümüz var gidip heemn turnuva izleyecem drop mrop oyalama bizi cehennet chehennet beğenmiyorlar :=) doış güçler :=) şaka bir yana haklı haklı konuşma :) zindan son bosta şuan crash yedim. ama bu sorunalr önemli değil turnuvaları izlemem gerek heemnnn

karizmatik137

Üye
Son 3-4 gündür droplar baya kötü, bence piyasanın resetlenmesini istiyorlar ki yeni patchte temiz bir sayfa açılsın tamamen oyuna, sabretmeni tavsiye ederim yeni patche kadar, epic drobu değil de çöp ve coinle 2-3 m getirebilen slotlara da bakabilirsin bu durumda bence.
3 4 günmü ? 1 ay oldu droplar kanser olalı. blood valley vb etkinliklerde farklı ödüller versinler kaldırsınlar kardeşim kutuları zenginler 250x kutu kırar bizde 5 saat bi slottan drop alamayız işmi bu.

GARAVEL

Üye
ne 3 4 günü kanka üzün süredir droplar kısık eskiden patır patır drop attığını da kimse inkar edemez ilk zaman bol bol kasanlar kastı karakterini tamamladı üstüne ekstra bile yaptılar şimdi aynı drobu alamıyorsun yada uzun saatler sürüyor almak yani sonradan gelen ölsün kankalar yeterki gb fiyatı düşmesin mantık bu ki zaten düşüyor başka sebeplerden dolayı yine farm ile alakası yok çatır çutur item mi düşürüyor farmlar da ondan mı düşüyor sanıyorsunuz farm atan yok oyunda drop rateden dolayı piyasada düşüyor adam alacagı itemi 3 kuruşa satacaksa niye yapsın farm parti farmıysa birde pay edeceksin onu :D artık itemle işi olmayanlar sıkıldık diyor item düşürmeye çalışanlarda drop yok diyor ama gelen güncelleme yine farmcılara yaramayacak yeni ve geri kalmış oyunculara bayramda verilen 3 gün premium harici birşey görmedim gelen eventler pk üzerine ve belli bir seviyeye ulaşmış oyuncular üzerine şimdi diyeceksiniz sende ulaş ee ilk zamanla şimdiki arasında uçurum var nasıl ulaşsın bu adam? para yatıran ulaşır tabi o ayrı konu basar parayı en iyisinin iyisini bile yapar ama bu kitle oyunda az çoğunluğu kendi yapmak istiyor premium çekerim üstüne bir kaç şey farm atarım diyor ama oda mümkün değil şuanda

kylimcy

Üye
ne kedisi ne drobu işimiz gücümüz var gidip heemn turnuva izleyecem drop mrop oyalama bizi cehennet chehennet beğenmiyorlar :=) doış güçler :=) şaka bir yana haklı haklı konuşma :) zindan son bosta şuan crash yedim. ama bu sorunalr önemli değil turnuvaları izlemem gerek heemnnn

Tam 3 kere grup zindanda son boss a gelene kadar ping veya lag sıkıntısı yaşamama rağmen boss görüldüğü gibi dc :) Oyuna tekrar girene kadar zaten kesilmiş oluyor. Olan kutuya oluyor ama önemi yok. Unutmamamız için 15 dk da bir bildirim geçildi ^_^ turnuva çok daha önemli oyundan :)

AhmtDmrc

Üye
Pot masrafını bile çıkaramıyoruz, istiyorlar ki bıkalım sıkılalım bırakalım oyunu. Potu geç, premium alıyoruz, pus alıyoruz en önemlisi vakit harcıyoruz. Drop değil çer çöp bile atmıyor slotlar son 1 haftadır. Zindanlara zaten değinmeyeceğim o konu bildiğiniz gibi...

karizmatik137

Üye
Pot masrafını bile çıkaramıyoruz, istiyorlar ki bıkalım sıkılalım bırakalım oyunu. Potu geç, premium alıyoruz, pus alıyoruz en önemlisi vakit harcıyoruz. Drop değil çer çöp bile atmıyor slotlar son 1 haftadır. Zindanlara zaten değinmeyeceğim o konu bildiğiniz gibi...
Kanka ne 1 haftası ya 1 aydır 50 konuya ekleme yaptım dwde 6 7 saat 1 slotta vakit geçirip 1 tane kayda değer item almamak nedir ya gb alım satımı düştü 160m ye sattığımız hatred 50m ye düştü piyasa bitti okeye dönüyor körmü bu yönetim ben anlamıyorumki.

RionLi

Üye
Farm yaparak pot paranı çıkarabiliyorsan yeterlidir :D

GençAtsız

Üye
Açıkçası planım gelen güncellemelere göre devam etmek aksi taktirde ara vermek durumda kalıcam birçok oyuncu gibi umarım güncellemeler oyunu 1 2 level seviye atlatır BEKLENTİMİZ ÇOK YÜKSEK ..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt