Öneri bu event kimin içindi

alperhaylaz98

Üye
59 altı ve üstü oyuncuların arasını komple açtınız solo playerlar günde 2 saat parti arayarak vakit geçiriyor sonra çıkıyor. görev expini arttırmak yerine mobların expini arttırmak nasıl bir zihniyetti bırakın %100 ü %100000 yapsanızda slot ve pt bulamadıktan sonra ne anlamı var formlar bu konu ile dolu siz hala acemiyiz diye bahane üretiyorsunuz alfadan tek bir fark görmüyorum

Otchiwa

Üye
Bu insanlar ne yapacağını şaşırdı. Çok abarttınız gerçekten çok abarttınız, oyunun keyfini çıkartmayı deneseniz... Her şey eleştirir mi yahu?

alperhaylaz98

Üye
Bu insanlar ne yapacağını şaşırdı. Çok abarttınız gerçekten çok abarttınız, oyunun keyfini çıkartmayı deneseniz... Her şey eleştirir mi yahu?
oyunun keyfini elbet çıkarmak istiyoruz ama ne mümkün ben günün 5-6 saati vaktimi oyuna ayırıyorum ama bunun en az 2 saati boşa geçiyor kaldı ki sadece 2-3 saat oynayanları düşünün clan olmadan imkansız oynaması. hadi şanslısın pt buldun bu seferde lunaskar veya haddar da slotuna çökülmesiyle uğraşıyorsun bp bile solo mob kesemiyor bu insanlar nasıl exp kasıcak günde %20 bile exp almak solo player için imkansız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt