Bu gidişat hiç iyi değil.....

chatlax035

C
Merhabalar ;

Oyunun gidişatı hiç iyi değil herşey durmuş durumda:

Pazar yapılamıyot

Exp kasılamıyor

Zindan girişleri sıkıntılı

Oyundan atma hala devam ediyor

Yönetim ilgileniyor diyor ancak ne acıklama ne düzeltme yazısı yok basma kalıp yazılar hep ( ilgileniliyor haber verilecek )

Dc kanalı kapalı

Hagard malum zaten oyuncu kitlesi ne yapacağını şaşırdı okadar destek okdar oyunu bekleyip sahiplenme ama ödülü bu olmamalıydı.

Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp oyun yeni yerli milli olacak okadar diyecek de olmayacak arkadaşlar , oyunun bir fizibiletisi olur denenir uygulanır ondan sonra oyun içine aktarılır ama

görünen o ki bu denemeler ya tam anlamı ile yapılamamıs yada basdan sagma yapılmış. Bir hata varsa sistem içinde oyuna entegere edmezsiniz olur biter.

Şu an ben player olarak ne yapacağımı bilmeden ekrana bakyrm ticaret yapamıyoruz exp kasamıyruz.

Üzülüyoruum gerçekden şu duruma ha belki ilerde daha derli toplu olacak ama şu an eldeki fırsatı kaçırmamak lazım insanlar sıkıldı artık benim nacizane görüşüm bu tabi.

Mystic

Yönetici
Game Developer
Merhaba,

Bugün yapılması planlanan bakım ile birlikte;
-Dungeon giriş hatası
-Hagard/Haddar yaratık doğma sorunu
-Oyundan atma ve anlık yaşanılan FPS düşme sorunu
-Pazar kurulmama sorunu

Düzeltilecektir.

AuK

Üye
Sadace oyun yeni değil , oyuncularda yeni ...

Alkoer

Üye
hemen şimdi eleştiri yapmaktan başka bişey gelmiyor elinizden diyecek arkadaşlar gelicektir buraya.

ama onlara inat söylediklerinize tamamıyla katılıyorum. malesef bu noktada iyimser olmak mümkün değil. 100 farklı madde olan patchy gelicek dediler herkezi yine beklenti içine soktular malesef şuan oyun yine daha kötüye gitti.

chatlax035

C
Merhaba,

-Dungeon giriş hatası
-Pazar kurulmama sorunu

Düzeltilecektir.
Teşekkürler bilgilendirme için.

AuK

Üye
Merhaba,

-Dungeon giriş hatası
-Pazar kurulmama sorunu

Düzeltilecektir.
Bekliyoruz , yanan haklarında telafisi yapılırsa zindanlar için çok makbule geçer.

KnuckerIII

Üye
Bence topluluk ile iletişim politikası tamamen yanlış ilerliyor.

# Güncelleme notlarını ben discord veya web sitesi üzerinden öğrenmek zorunda değilim. Oyun istemcisinde ve oyun içinde bilgilendirme yapılması gerekiyor.
# Bu tarz platformları takip etmeyenler zindanlardan ve diğer yama içeriğinden haberi bile olmayacak.
# Oyunda anlık olarak bir problem varsa bununla ilgili oyun içinden bilgi mesajları verilmeli. ( Birisi bir şekilde oyunu sızıp herkese aynı anda aynı mesajı atabiliyor ama oyun sahipleri yapamıyor. Gerekirse RiseOnline adı altında herkese pm atıp zindanlar konusunda sıkıntı var çözmeye çalışıyoruz gibi bir mesaj atılabilir. Yapılmadığı için haliyle dc, forum ve oyun içi sürekli sorunlar ile ilgili konular açılıyor.
#Oyunun gidişatı ve sorunlar ile ilgili bir video veya yayın yapılabilir. En azından büyük bir kesimin soru işaretlerini giderirler. Bu sessizlik insanları oyundan soğutuyor.
#Hiç bir zaman doğru , kesin bilgiler verilmiyor kullanıcıya. Oyunun kendi ağzından bir açıklama , bilgi vermesi lazım. Birkaç dc modülatörünün şahsi fikirleriymiş gibi gözüken "bence ,düşünüyorum ,galiba" lı açıklamalar oyunu kurumsallıktan çıkartıp private server imajı veriyor.

Son düzenleme:

Doggyz

Üye
Merhabalar ;

Oyunun gidişatı hiç iyi değil herşey durmuş durumda:

Pazar yapılamıyot

Exp kasılamıyor

Zindan girişleri sıkıntılı

Oyundan atma hala devam ediyor

Yönetim ilgileniyor diyor ancak ne acıklama ne düzeltme yazısı yok basma kalıp yazılar hep ( ilgileniliyor haber verilecek )

Dc kanalı kapalı

Hagard malum zaten oyuncu kitlesi ne yapacağını şaşırdı okadar destek okdar oyunu bekleyip sahiplenme ama ödülü bu olmamalıydı.

Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp oyun yeni yerli milli olacak okadar diyecek de olmayacak arkadaşlar , oyunun bir fizibiletisi olur denenir uygulanır ondan sonra oyun içine aktarılır ama

görünen o ki bu denemeler ya tam anlamı ile yapılamamıs yada basdan sagma yapılmış. Bir hata varsa sistem içinde oyuna entegere edmezsiniz olur biter.

Şu an ben player olarak ne yapacağımı bilmeden ekrana bakyrm ticaret yapamıyoruz exp kasamıyruz.

Üzülüyoruum gerçekden şu duruma ha belki ilerde daha derli toplu olacak ama şu an eldeki fırsatı kaçırmamak lazım insanlar sıkıldı artık benim nacizane görüşüm bu tabi.
Dostum yapmayın be yani "erken erişim" ile açılan bi oyudnan bahsediyorsunuz bu kadar hemen herşey çözüme kavuşamaz yapmayın bu kadar nankör olmayın yönetim problemleri hızlı bir şekilde ele alıyolar çözüm için geliştiriyolar yani bilmiyorum yaşınız kaç azıcık çalışan eden adamsanız bu işlerin süreçlerini bilirsiniz herşeyin tam yerine oturması 5-6 ay belki 1 sene bu oyunu oynamak istiyorsak bunları göze alıcaz eksiklikleri ileticez beraber çözüme kavuştura bilelim ama nankörlük yapmayın benim size tavsiyem bu yönde oyun çok daha yeni ve her geçen gün üstüne koyuyorlar.

AuK

Üye
Dostum yapmayın be yani "erken erişim" ile açılan bi oyudnan bahsediyorsunuz bu kadar hemen herşey çözüme kavuşamaz yapmayın bu kadar nankör olmayın yönetim problemleri hızlı bir şekilde ele alıyolar çözüm için geliştiriyolar yani bilmiyorum yaşınız kaç azıcık çalışan eden adamsanız bu işlerin süreçlerini bilirsiniz herşeyin tam yerine oturması 5-6 ay belki 1 sene bu oyunu oynamak istiyorsak bunları göze alıcaz eksiklikleri ileticez beraber çözüme kavuştura bilelim ama nankörlük yapmayın benim size tavsiyem bu yönde oyun çok daha yeni ve her geçen gün üstüne koyuyorlar.
@Paris arkadaş konu açan arkadaşı nankör diyerek rencide etmektedir.
Yaş ve iş güç konusundan dolayi aşırıya kaçmış bir yorum yapmıştır. Lütfen gerekeni yapın.

HeaveN

Üye
adamlar düzelcek diyo hala kötülüyosunuz biraz bekleyin arkadaş yapması sanki kolay uğraşıyolar hep çamur atmayın bekleyin
düzelir

Alkoer

Üye
adamlar düzelcek diyo hala kötülüyosunuz biraz bekleyin arkadaş yapması sanki kolay uğraşıyolar hep çamur atmayın bekleyin
düzelir
20 yıl önce çıkan bir oyun vardı hala düzelmesi beklenen hatalar var. RoW da 1 aydır aynı yoldan gidiyor. buna çamur atmak denmez vaat edileni istiyoruz.

ben altını çizerek söylüyorum betada oyun daha iyiydi neden geriye gidiyoruz ? koşma animasyonu üzerinde çalışmışlar bumu öncelik oyunda ? server göçmüş pazar kurmanıza yetecek , dungeon girecek kapasite yok çalışmayan skiller buglar var öncelik koşma animasyonumu ?

rilax

Üye
Merhaba,

-Dungeon giriş hatası
-Pazar kurulmama sorunu

Düzeltilecektir.
aynen devamm.. moral bozmayın

Jacques

Üye
Bence topluluk ile iletişim politikası tamamen yanlış ilerliyor.

# Güncelleme notlarını ben discord veya web sitesi üzerinden öğrenmek zorunda değilim. Oyun istemcisinde ve oyun içinde bilgilendirme yapılması gerekiyor.
# Bu tarz platformları takip etmeyenler zindanlardan ve diğer yama içeriğinden haberi bile olmayacak.
# Oyunda anlık olarak bir problem varsa bununla ilgili oyun içinden bilgi mesajları verilmeli. ( Birisi bir şekilde oyunu sızıp herkese aynı anda aynı mesajı atabiliyor ama oyun sahipleri yapamıyor. Gerekirse RiseOnline adı altında herkese pm atıp zindanlar konusunda sıkıntı var çözmeye çalışıyoruz gibi bir mesaj atılabilir. Yapılmadığı için haliyle dc, forum ve oyun içi sürekli sorunlar ile ilgili konular açılıyor.
#Oyunun gidişatı ve sorunlar ile ilgili bir video veya yayın yapılabilir. En azından büyük bir kesimin soru işaretlerini giderirler. Bu sessizlik insanları oyundan soğutuyor.
#Hiç bir zaman doğru , kesin bilgiler verilmiyor kullanıcıya. Oyunun kendi ağzından bir açıklama , bilgi vermesi lazım. Birkaç dc modülatörünün şahsi fikirleriymiş gibi gözüken "bence ,düşünüyorum ,galiba" lı açıklamalar oyunu kurumsallıktan çıkartıp private server imajı veriyor.

Benide cepten arayıp bilgilendirsinler söylermisin.

hell4hell

Üye
Merhaba,

-Dungeon giriş hatası
-Pazar kurulmama sorunu

Düzeltilecektir.
crafting de açılacak mı ?

KnuckerIII

Üye
Beğenmediğin o oyunun private serverları bile onu yapıyor güzel kardeşim emin olabilirsin.

sndrise01

Üye
BLOOD B2100 klavye mouse set ve BLOODY V7MA kullanan kafeler ne yapıcak arkadaşlar karakter boşta dururken bile macro uyarısı verdiğini görüyorum kafemize gelen müşterilerimiz bu oyunu nasıl oynayacaklar

Zafer1991

Üye
Merhaba,

-Dungeon giriş hatası
-Pazar kurulmama sorunu

Düzeltilecektir.
Sizlerde elinizden geleni yapiyorsunuz ne yazikki sabirsiz bir milletiz oncelikleriniz varken guncelleme yapmamalisiniz yukaridaki saydiklariniz oyunun basindan beri userlerin cektigi problemler mail sorunuda baska bir boyutu mail degistirme yilda 1 kere bile olsa oda guncellenmeli kanaatindeyim. Onada insallah cozum bulunur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt