Katılmadığım noktalarıdan birisi hatalar ve sorunlar sizin suçunuz olmayabilir ama tolerans göstermek zorundasınız. Sonuç itibariyle oyun herhangi bir zorlama sunmuyor marketten alışveriş yapmanız için. Ayrıca global oyun yapımlarından destek alabilmeleri için sizde premium ve pot ücretlerini dolarla ödemeniz gerekiyor. Az ücretle çok şey istiyorsunuz.Selamlar,
Oyunun erken erişim ile açılması, çözülemeyecek kadar çok sorunla açılması demek değildir. Kısıtlı aktivite ama minimum hata ile açılmasıdır. Kaldı ki bu oyunun alfası betası da oldu. 2 yıldır üzerine çalıştıkları şey malum oyunun karakterlerini ve canavarlarını görsel olarak farklı sunmak mı oldu? Bu oyunda yeni olan meslekler haricinde ne var bana biri açıklayabilir mi? Kaldı ki ben yeni bir oyuna başladım. Oyuna da yeni başladım. Hatalar ve sorunlar benim suçum değil, tolerans göstermek zorunda da değilim. Piyasaya bir vaatle çıktıysanız onu yerine getiremediğinizde eleştiri alırsınız. Yok yerliymiş yok milliymiş, yok yazıkmış yenilermiş tecrübe kazansınlarmış. Deneme tahtası mıyım ben? Günlerdir birçok öneri sundum, çözüm önerileri sundum, şikayetlerde bulundum kimsenin umrunda olmadı. Tek bir moderatörden cevap gelmedi. Ama ne zaman ki kitleleri polemiğe sürükleyecek bir konu oluyor hemen şıp gelip cevap veriyorlar. İşleriniz yetişmiyorsa burada bile eminim donanımlı oyunlara yıllarını vermiş yazılımcılar da vardır. Yardım isteyin, yada iş ilanı verin, yada global oyun yapımcılarından destek alın. Benden premium pot parası alırken sorun yok ama oyunu geliştirmeye hadi geliştirmeyi geçtim düzgün çalıştırmaya gelince iş, kuruş harcama 3-5 kişiyle koca oyunu yönet ne güzel dünya.
Eminim yazdıklarımı herhangi bir moderatör gördüğünde hemen banlayacak. Malum oyun yönetiminden farklıyız demekle farklı olunmuyor![]()
O benim üzümlü kekim hissederimNasıl gördün?
Selamlar,Katılmadığım noktalarıdan birisi hatalar ve sorunlar sizin suçunuz olmayabilir ama tolerans göstermek zorundasınız. Sonuç itibariyle oyun herhangi bir zorlama sunmuyor marketten alışveriş yapmanız için. Ayrıca global oyun yapımlarından destek alabilmeleri için sizde premium ve pot ücretlerini dolarla ödemeniz gerekiyor. Az ücretle çok şey istiyorsunuz.
Oyunun açıldığı günden bugüne 8 adet güncelleme yayınlanmış. Oyunun sorunlarının olduğunu kabul ediyor zaten yönetim. Bunları geliştirmek için çalıştıklarını da getirdikleri yamalar ile görebiliyorum. Yazdığım yazıda herhangi bir milliyetçilik vurgusu asla yapmadım. Forumda açtığım konular,gönderdiğim biletlerle oyunda düzeltilmesi gereken şeyleri yazıyorum. Siz sadece fazla agresifsiniz. Türk Lirası ile oldukça cüzi ücretler ödeyip global çalışmalar bekliyorsunuz. Vaat ettikleri şeyi sunduklarını düşünüyorum ayrıca; oyun mekaniği. 60-70 kişinin çalıştığı bir ekipte bazı şeylerin yavaş işlemesini göz ardı edebilirim ama bu kötücül yorumlara daha fazla katlanamıyorum.Selamlar,
Tolerans gösterdiğim için hala buralardayım zaten hocam. Ama kimse zorunda değil, zaten birçoğu laf anlatmakla uğraşmayı bıraktı alternatiflere yöneldi bile. Aynı toleransı tosuncuğa da, thodex e de yerli ve milli diyerek gösterdi bizim insanımız. Artık şu eziklikten lütfen çıkalım. Ortada bir sorun var ve insanlar vaat edilen, bakın fazlasını değil, vaat edileni istiyor. Ama bir başka oyuncu da bahaneler göstererek tolerans bekliyor. Arkadaşlar insanlar oyunu oynayarak hem para hem zaman birçok şeyini harcıyor. Ama atladığınız bir nokta var, şirket kazanmaya devam ediyor. Neden bir sorun karşısında verilen tepkilere evet böyle bir sorun var lütfen halledilsin demek yerine oyun yeni zaman verin diyorsunuz ? Deseniz ki sorun falan yok herşey yolunda anlarım. Siz de sorun var diyorsunuz ama çözüme ulaşın artık demek yerine yok yerli milli yok yeni şu bu. Topluluk olmanın farkına varın artık rica ediyorum.
Konu altında 1e1 yazışma yasak olduğu için bu benim son girdim olacak; getirilen yamalar ile sorunları çözmeye çalıştıklarını düşünüyorsanız zaten diyecek fazla lafım yok benim. Ve lütfen iletilerimi dikkatli okuyun, global oyun beklentisine ben girmedim, yapılan reklamlar ve verilen vaatlerle bu beklentiye kendileri soktu insanları. Madem çok cüzi rakamlar ödüyoruz o zaman neden sorunları dile getiriyoruz ki? Çok ucuz yahu diyerek bulduğumuzla yetinelim.Oyunun açıldığı günden bugüne 8 adet güncelleme yayınlanmış. Oyunun sorunlarının olduğunu kabul ediyor zaten yönetim. Bunları geliştirmek için çalıştıklarını da getirdikleri yamalar ile görebiliyorum. Yazdığım yazıda herhangi bir milliyetçilik vurgusu asla yapmadım. Forumda açtığım konular,gönderdiğim biletlerle oyunda düzeltilmesi gereken şeyleri yazıyorum. Siz sadece fazla agresifsiniz. Türk Lirası ile oldukça cüzi ücretler ödeyip global çalışmalar bekliyorsunuz. Vaat ettikleri şeyi sunduklarını düşünüyorum ayrıca; oyun mekaniği. 60-70 kişinin çalıştığı bir ekipte bazı şeylerin yavaş işlemesini göz ardı edebilirim ama bu kötücül yorumlara daha fazla katlanamıyorum.
Lütfen oyunun 15nisan da resmi açılış konulu duyurusunu okuyun. Erken erişim kelimeleri sadece " erken erişimde lv sınırı 65" şeklinde geçiyor.Oyunun açıldığı günden bugüne 8 adet güncelleme yayınlanmış. Oyunun sorunlarının olduğunu kabul ediyor zaten yönetim. Bunları geliştirmek için çalıştıklarını da getirdikleri yamalar ile görebiliyorum. Yazdığım yazıda herhangi bir milliyetçilik vurgusu asla yapmadım. Forumda açtığım konular,gönderdiğim biletlerle oyunda düzeltilmesi gereken şeyleri yazıyorum. Siz sadece fazla agresifsiniz. Türk Lirası ile oldukça cüzi ücretler ödeyip global çalışmalar bekliyorsunuz. Vaat ettikleri şeyi sunduklarını düşünüyorum ayrıca; oyun mekaniği. 60-70 kişinin çalıştığı bir ekipte bazı şeylerin yavaş işlemesini göz ardı edebilirim ama bu kötücül yorumlara daha fazla katlanamıyorum.
Beta süreçlerinde offline pazar'da büyük sıkıntılar vardı. Satılan eşyaların ücretleri gelmiyordu, kapanıyordu vs. Resmi açılışta çok fazla oyuncu olduğu gerçeğini unutmamak gerek bence.Lütfen oyunun 15nisan da resmi açılış konulu duyurusunu okuyun. Erken erişim kelimeleri sadece " erken erişimde lv sınırı 65" şeklinde geçiyor.
Beta sürümü kastederek hala eksiklerimiz var düzelteceğiz diyor. Yani betada eksik olanları tamamlayacağız diyor fakat betada olan özellikleri bile kapatıyor.
Eski pazar ve market place ( yani AH) sistemi aktif olacak diyor ama açılıştan beri AH yok. Pazar sistemi desen dorion1 e girip kurabilene aşk olsun.
Çok agresif olmaktan bahsediyorsunuz ama bence verilen bu vaatler ve tutulmayan sözler karşısında çok pasif kalıyor topluluk.
Tabiki betada sorunluydu fakat duyuruda resmi çıkışta olacağı yazıyor. Ben burda betadaki sorun çözüldü olarak anlıyorum.Beta süreçlerinde offline pazar'da büyük sıkıntılar vardı. Satılan eşyaların ücretleri gelmiyordu, kapanıyordu vs. Resmi açılışta çok fazla oyuncu olduğu gerçeğini unutmamak gerek bence.