İstek Bu görevler ne böyle ?

Kurallsiz0012

Üye
Katılım
1 May 2021
Mesajlar
41
Puanları
8
asası denedim iyi güzel hatta bir sürü bug raporladım şimdi bp oynamaya karar verdim bu görevler ne böyle 8-8 parti ile yapılması şartmı bu alfa sürümde bu kadar zor olması şartmı ?

amacımız oyun oynarken bugları size bildirmemiz ama denemek için günlerce kasılmamız lazım onuda geçtim hiç bir şekilde geri talepte yok bildirdiklerimiz hatalarda...
Adsız.png
 

EaGLe*

Üye
Katılım
27 Kas 2020
Mesajlar
227
Puanları
43
Malesef bp ve/veya int pri fark etmez. özellik le HC mapında solo görev yapman pek olası deil. Ama zaten görev yapan party ler de buff/heal için priest e ihtiyaç duyuyor ortaklaşa yapman lazım. Bu sadece pri için geçerli değil ben lunaskar tarafında 60+ görevleri solo yapan görmedim (Harpy dışında). Bende solo bp oyuncusuyum görevlerde çok sıkıntı yaşamadım. sıkıntı görevler bitip lvl alamayınca başlıyor. O zamanda görevi olanlara yardım edip exp kasmaya çalışıyorsun.
 
Son düzenleme:

JohnPlane

Üye
Katılım
20 Kas 2020
Mesajlar
754
Puanları
63
Oyun kolay değil ama her mobuda öyle tek kesemezsin özellikle bu mobu :)
 

Yolcu

Üye
Katılım
24 Nis 2021
Mesajlar
163
Puanları
28
Evet alfada da olsa büyük lvl moblar böyle olmalı. Düşünün 60 lvl de 70 lvl mob tek başına kesiyorsunuz beta ve offical sürüme geçtiğinde oyuncu direk gidip dalsa 3 yada tek yese mobdan sonucu ne olur :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt